Vay ablam vayA ooo! Gitmis saka gibi yaa
Aynen öyle canım bağımlısı oldum, hergün bakıyorum yeni maceralar var mı diyeentrika entrika üstüne
Ay evet canım ya, yatıp kalkıp halime şükrediyorum okudukça :))Gece 3 te uykum kaçtı bi girip bakiim dedim sonra kahve yaptım içtim biraz daha bakim derken sabah 5.6 ay çok güldüm bazı topiklere nasıl değişik insanlar var ya
Zaten sürekli bu konulara bakıyor kendi konusu dışında, birde hiç hamilelik ile ilgili bir topik aramadı çok enteresan, ya bu konu insanı sinir hastası yaparEvet 25 dk once fsh dengeleyiciyi arastirmis bu demek oluyo ki gebelik yok sonuc bu kizlar artik bisey beklemeyin kendisinede helal olsun dyorm
Çok merak ettim sürekli niye adet söktürme, getirme konularına bakıyorsunuz ama gebelik konusuna hiç bakmıyorsunuztahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Inanamiyorum size neden yazmadiniz hiç bukadar insani aptal yerine koydunuz çok ayıp yaptığınız tinlamadijiz hictahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Yerinizde olsam çıldırmıştım mutluluktan,,sanırım siz de çok heyecanlandınız ki siteye girip haner vermeyi unuttunuz,,çok çok tebrik ediyorum bursan herkese de bir umut oldukuz. Allahi ayrıca tebrikler plaket vermeak lazım sizin gibileretahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?