- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
Bitki mitki kullanamayın sakın bol dinlenin ilk 3 ay iş güç ypmayınyaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitki mitki kullanamayın sakın bol dinlenin ilk 3 ay iş güç ypmayınyaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı
Düşük riskiniz varsa bunu doktora giderek progesteron kullanarak önleyin, bitkiler ile asla önlemeyin. Çok tehlikeli hamile için böyle şeyler, bilmiyorsanız bile yapmayın haberiniz olsun. Bunca zamandan sonra yine üzülmeyin diye söylüyorumyaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı
25 Mart yazıyo tahlilin üzerindeKonu sahibesi ne zaman çıktı sonucun geç çıktı heralde
Aferin sana perşembe kan verdi ondan şeyettim sen de hemen yani25 Mart yazıyo tahlilin üzerinde
Bunu paylasmak bu kadar mi zor nihayet akliniza geldik sizin adiniza sevinecektik ama kursagimizda biraktiniz neyse gozunuz aydin olsun Allah tamamina erdirsin ne diyelim :)tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Ah be ablacim bunu soylemek neden bu kadr uzun surdu yani perisan olduk neyse yinede cok sevindim bn sahsen senn adina allh tamamina erdirsin ne diyim soguttuntahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
6. Haftada başlar artık 16. Haftada falan biter en azından benimki öyleydi,teşekkürler bir şey sormak isterim mumkunse mide bulantısı olurmu şimdiden cevap vermezseniz anlarım
Bulantilr 5 haftadan snra baslar geneldeteşekkürler bir şey sormak isterim mumkunse mide bulantısı olurmu şimdiden cevap vermezseniz anlarım
Olur ama 20 sene sonra sorun bu olmamalı değil mi? Kanaman olmuş mesela onunla ilgili tedirginlik yaşaman daha normal olur şimdilikteşekkürler bir şey sormak isterim mumkunse mide bulantısı olurmu şimdiden cevap vermezseniz anlarım
gore degisyoBulanti
Bulantilr 5 haftadan snra baslar genelde
Kisiye gore degisiyo hic bulantisi olmayanda oluyoanladım teşekkürler
İki gun sonra kan tahlilini tekrarlamaniz gerekiyor bence, ama siz bu rahatlikla bunun pesine dusermisiniz bilemedim:)doğru rabbim sağlıkla versin azbi kanamaydı mide bulantısı belkide pisikolojik insallah bidaha lekelenme olmaz
Hiç o elektrik geçmedi biliyor musun canısı :) anladın sen benim ne demek istediğimi :)İki gun sonra kan tahlilini tekrarlamaniz gerekiyor bence, ama siz bu rahatlikla bunun pesine dusermisiniz bilemedim:)
Öyleyse yapmamız gereken şey artık konuyu takip etmememiz,yeterince trend oldu topikHiç o elektrik geçmedi biliyor musun canısı :) anladın sen benim ne demek istediğimi :)
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucaginiza alırsınız insaallah...doğru rabbim sağlıkla versin azbi kanamaydı mide bulantısı belkide pisikolojik insallah bidaha lekelenme olmaz