eğer hamileysem mucize olur

Allahım şu güzel 3 ayların hörmetine sana yardımcı olsun rabbim o güzel gönlüne göre herşeyi versin bu şekilde devam et canım eşinsizde birşeyler yapabiliyormuşsun.Kendini çokgüzel anlatmışsın kimse seni ysrgılayıp küçümseyemez okumadıysan ne olmuş yinede yetiştin inşallah bundan sonra daha iyişeyler yaşarsın rabbim seninle olsun...

amin saolun insallah evet tek başıma ayakta duruyorum ilk maaşımı aldım kiramı doğalgazımı elektiriğimi suyumu ödedim kendime herşeyler ısmarladım ve çok şükrettim rabbime.Ama yüreğimin derinleri çookk kırgın annesizliğime neden dedim yalvardım tedavi olayım tüp bebek gerekirse hastaneye yatayım anne olmak çok isterdim kıyamadı parasına eş kişisi neyse yüreyim acıyo umut ve ümit her zaman var rabbim var

Rabbim inşallah hayatını bir düzene sokar ondan sonra bir bebiş bağışlar sana inşallaaahhh tam destek veriyorum sana rabbim yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…