eğer hamileysem mucize olur

yaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı
Bitki mitki kullanamayın sakın bol dinlenin ilk 3 ay iş güç ypmayın

yaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı
Düşük riskiniz varsa bunu doktora giderek progesteron kullanarak önleyin, bitkiler ile asla önlemeyin. Çok tehlikeli hamile için böyle şeyler, bilmiyorsanız bile yapmayın haberiniz olsun. Bunca zamandan sonra yine üzülmeyin diye söylüyorum

tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Bunu paylasmak bu kadar mi zor nihayet akliniza geldik sizin adiniza sevinecektik ama kursagimizda biraktiniz neyse gozunuz aydin olsun Allah tamamina erdirsin ne diyelim :)

tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Ah be ablacim bunu soylemek neden bu kadr uzun surdu yani perisan olduk neyse yinede cok sevindim bn sahsen senn adina allh tamamina erdirsin ne diyim soguttun

teşekkürler bir şey sormak isterim mumkunse mide bulantısı olurmu şimdiden cevap vermezseniz anlarım

Ay vallahi rahatladım bana ne oluyosa,,hamileliğinizin tadını çıkarın ve 3 ay kimseye söylemeyin bence

teşekkürler bir şey sormak isterim mumkunse mide bulantısı olurmu şimdiden cevap vermezseniz anlarım
Olur ama 20 sene sonra sorun bu olmamalı değil mi? Kanaman olmuş mesela onunla ilgili tedirginlik yaşaman daha normal olur şimdilik

doğru rabbim sağlıkla versin azbi kanamaydı mide bulantısı belkide pisikolojik insallah bidaha lekelenme olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…