• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

hayırlı geceler hanımlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.Nasıl başlıcamı nasıl anlatıcamı bilmiyorum biraz uzun olucak ama ne yapayım sizlere açıklama yapmak zorundayım.Hamile olduğumu öğrendiğimde seviç korku ve hayecandan ne yapacagımı bilemedim ama olmadı düştü yine kaybettim bebeğimi işte bu düşükten sonra ben bir karar aldım ve 20 yıllık evimi eşimi terkettim çünkü tükendim ve bittiğimi issediyordum kaynanam dan annemden eşimden daha doğrusu kendimden bıkmıştım eşim dediğim kişi annesinin ağızına bakan sözünden çıkmayan biri.YA BENN BENN SENİN KARINIM BUNCA SENELİK HAYAT ARKADAŞINIMM BEN hiçbir zaman bana saygı duymadı evinin hizmetçisi annesinin kölesi gibi gördü nasılsa gidecek yeri yok annesi ayzaymır baba öldü kardeşler herbiri bi yerde istemezler dedi kendince.Ben köye gelin geldim merkeze yani şehire minibüsle 3 saat iki sefer yapılıyo bir sahah bir aksam.Annem babam ayrıldı ben 5 yaşındayken babam hapse girdiği için abilerim kendini kurtardı ablalarımın biri evlendi diğer ikisi ve ben yurtta kaldık en küçük ben ve annem korktu herhalde kızlarından kötüyola düşmeyelim diye oysaki vermeseydi yurda ana olsaydı başımızda sevgiyle baksaydı bize ama bakamadı ben 10 sene kaldım yurtta hemen everdi anam diyorumya bizi hep bir yük gibi gü rüyozavallım şimdi hastalandı kendini bilmiyor işte merhametten ve allah rızası için bakıyordum anneme yetti artık bakamıcam dedim ablama yolladım yani aile yok sevgi yok hiçbir şey yok. bu arada ilkokul mezunuyum bilgisayardanda yeni yeni çakıyorum baya öğrendim.Karışık yazıyorum ama napım beni anlayın diye.ŞİMDİ BENİM DÖNÜM NOKTAM Bir ay öncesi düşükten sonra hakaretler başladı kaynanam eşim zaten benim çocuğum olmuyor diye oğluna kız arıyor kaynana evlendirecek oğlunu eşimde tamam anne diyor ben salakta ağlıyor üzülüyorum ahh bu cesaret bende 10 sene önce olsaydı keşke.Gece saat 10 gibi eşim uyuyordu kaynanam odasında birkaç parça eşya alıp çıktım yola allahım dedim bana yardım et ama korkuyorumda zifir karanlık bir kilo metre var ana yola köpekler ulur havlar korkuyom diyom yaa ayı cıkarsa dua ede ede çıktım yola ya otostop cekcem yada bi uzak yol otobüsüne bincem rabbimm yardım etti uzunyol otobusüne dek geldim nereye dedi mekeze oto garaja bindim geldim merkeze garajda bekledim sabaha kadar sabahta arkadaşım var ona gittim kahvaltıda herşeyi anlattım o gün akşama kadar uyudum saolsun arkadaşımdan binkere allah razı olsun sonra aklıma geldi kaymakamlığa gitmek gittim derdimide anlattım dedim ben ilkokul mezunuyum zordurumdayım ben iş istiyorum oradaki bayan benimle çok ilgilendi saolsun belkide acıdı halime beni birkaç kişiyle görüştürdü beni işe yerleştirdiler temizlikçi olarak çok şükür ev tuttum kendime bir oda bi salon eşime gelince buldu tabi beni geldi konuştuk çok şaşırdım hiç beklemezdim bukadarmı bıktın benden dedi evett biktım senden annenin hakaretlerinde itilip kakılmaktan dedim 2. 3 kere geldi beni görmeye konuşuyoruz bana dediği annesini bırakamazmış onu çok şaşıtmışım nasıl yapabilmişim bunları korkmuş benden yaaa işte böyle allahtan biraz birikmişim vardıda ev tutabildim çok şükür şu an eşimle ne oluruz bilmiyorum mahkemeye vereyim dedim utanırmış köylüden eyy rabbim biraz bekliyelim dedi.Evet arkadaşlar durum bu insanları dışardan yargılamak çok kolay evet okuyamadım evet birazda safım ama ben ben bunlara cesaret edebildim.AH DİYORUM NEDEN DAHA ÖNCE YAPAMADIM CESARET EDEMEDİM.olsun bunada şükür şimdi çoookkk huzurluyum mutluyum küçük evimde sizde bana hakkınızı helal edin ben size hiç kızmadım bazı yorumlara haklısınız.biraz karman çorman oldu idare edin artık bilgisayar kursunada ingilizce kursunada gidicem inşallah ozaman daha farklı güzel yazarım.Birde benim kaldığım yurt kurankursu yurduydu o yuzden okuyamadım devlet yurdunda kalsaydım okuturlardı.HEYKESE HAYIRLI GECELER ARKADAŞLARIM ALLAHA EMANET OLUN
Allahım şu güzel 3 ayların hörmetine sana yardımcı olsun rabbim o güzel gönlüne göre herşeyi versin bu şekilde devam et canım eşinsizde birşeyler yapabiliyormuşsun.Kendini çokgüzel anlatmışsın kimse seni ysrgılayıp küçümseyemez okumadıysan ne olmuş yinede yetiştin inşallah bundan sonra daha iyişeyler yaşarsın rabbim seninle olsun...

Allahım şu güzel 3 ayların hörmetine sana yardımcı olsun rabbim o güzel gönlüne göre herşeyi versin bu şekilde devam et canım eşinsizde birşeyler yapabiliyormuşsun.Kendini çokgüzel anlatmışsın kimse seni ysrgılayıp küçümseyemez okumadıysan ne olmuş yinede yetiştin inşallah bundan sonra daha iyişeyler yaşarsın rabbim seninle olsun...
amin saolun insallah evet tek başıma ayakta duruyorum ilk maaşımı aldım kiramı doğalgazımı elektiriğimi suyumu ödedim kendime herşeyler ısmarladım ve çok şükrettim rabbime.Ama yüreğimin derinleri çookk kırgın annesizliğime neden dedim yalvardım tedavi olayım tüp bebek gerekirse hastaneye yatayım anne olmak çok isterdim kıyamadı parasına eş kişisi neyse yüreyim acıyo umut ve ümit her zaman var rabbim var

amin saolun insallah evet tek başıma ayakta duruyorum ilk maaşımı aldım kiramı doğalgazımı elektiriğimi suyumu ödedim kendime herşeyler ısmarladım ve çok şükrettim rabbime.Ama yüreğimin derinleri çookk kırgın annesizliğime neden dedim yalvardım tedavi olayım tüp bebek gerekirse hastaneye yatayım anne olmak çok isterdim kıyamadı parasına eş kişisi neyse yüreyim acıyo umut ve ümit her zaman var rabbim var
Rabbim inşallah hayatını bir düzene sokar ondan sonra bir bebiş bağışlar sana inşallaaahhh tam destek veriyorum sana rabbim yanında olsun

Back