Uff dil deme bana lanet korkulu rüyamYüksek lisans yapma umudu, daha doğrusu tek engeli dil olan bir mühendis. Onu geçersem öğrenci olcam inşallah
Anammm eşim 11 yıl restoran işindeydi ya benim de :) sonra dan bu sektöre geçti pek sevdi evlendirme işiniAnaam yoldasimbizim de kendi dukkanimiz var restoran. Insanin kendi isi oldu mu cok zor ama Allaha Şükür tabi
Haydi hayırlı geceler :) Devam ederiz yine :))Ben uyumaya gidiyorum tam ısınamadan konuyu birakmakta istemiyorum ama cok yogun bi gün beni bekliyor. Iyi geceler hanımlar
Allah razı olsun cümlemize İnşaallah.. Prens :) Allah herkese nasip etsin.Bebek geliyor ha ay maşallah allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Prens mi prenses mi?
evet evet geyik guzeldir benim de geyik topigim var aahh ne muhabbetin dibine vururuz amaIlk defa geyik konusuna daldım bu kadar yalniz takilmak yeter yeaa diyipkayip gitmesin elimizden:)
Hiiii uyku ve ben allah korusun
Büyük kız küçüğü uyandırdı ortalık karıştı eşimi aradım al la bebelerini delirttiler beni didim onu bekliyorum biri salonda biri yanımda oturuyor bu yaşta bu kavga büyüyünce düşünemiyorum
Anammm eşim 11 yıl restoran işindeydi ya benim de :) sonra dan bu sektöre geçti pek sevdi evlendirme işinigelicek sabah 10 da gidicek gündüz de gecede düğün var. Zor oluyor hayatı tek başıma döndürüyorum çocukların evin herşeyin tüm sorumluluğu benim üzerimde ama alıştım ya. Restaurant daha zor gelirdi bana 7 şube hepside eşime bağlıydı denetlemek için gezerdi aboooo böyle iyi geçte olsa evde nefesi var :)
Allah tamamına erdirsinSenden once davrandim
hosbuldum Sağol.
Neler yapiyorsun? Yas kac anlat bakalim
ben 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Daha dogrusu 2ye yaklastim.boyle iiste
Ne demek nerelerde oturuyo sunuz yaş kaç bnde 2 senelik evliyim bi kızım varCok tesekkurler sagolun..
Ne demek nerelerde oturuyo sunuz yaş kaç bnde 2 senelik evliyim bi kızım var
Bnde neresindeBen Istanbulda yasiyorum.
Kız sen İstanbul un neresindensin ?Ben Istanbulda yasiyorum.