Eşimin bakma takıntısı

Merhaba kızlar . Lütfen aynı durumda olanlar ne yapılır bu konuda bı yardım etsin. Eşimin Instagram vb yerlerden açık kızlara baktığı sadece bununlada kalmayıp nezaman beraber dışarıya çıksak hiç bir açıklığı kaçırmadıgını farkettim. Sürekli bakıyor. Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde ama en azından gözün değince kafanı çevir yok. Ben fark etmiyorum zannediyor çaktırmadan bakmaya devam ediyor. Bu beni çok rahatsız ve rencide ediyor. Sürekli bu konu yüzünden tartışıp benim abarttigımı düşünüyor. Ama görünce engel olamıyorum kendime yediremiyorum ister istemez moralim bozuluyor ve ondan uzaklaşıyorum. Ben mi abartıyorum gerçekten. Bu durumu yaşayan birileri mutlaka vardır. Siz nasıl astiniz bu konuyu neler yaptınız Kendi ruh sağlığınız için 😔
Bu hiç normal bir şey değil çok rahatsız edici

Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde
Anormal olsa da kimseye rahatsızlık verecek seviye de görmemiş gibi bakılmaz. O kişi aynaya bakıp çıkıyor, beğeniyor ki giyiyor. Ayrıca eşiniz bildiğiniz sapık. Öyle çapkın falan değil sapıklık. Bİr de arsızca size karşı da savunuyor bunu. Siz bir erkeğe böyle baksanız sorun etmeyecek mi? Gerçi etmez evliliğe karşı saygısı olmayanın size de saygısı yoktur.

İnsan bakar, normaldir ama bir bakar sonra dediğiniz gibi kafasını çevirir. Bakmaya devam etmez. Hiç bir insana öyle bakıp durulmaz, bu anlamda abartmıyorsunuz. Biri bana ya da sana öyle baksa hoşuna gider mi? deyin.

Bendeki his bile değil görüyorum. Sen lafını yapıyorsun daha çok dikkatimi çekiyor diyor. Erkekler öyleymiş bakmıyorum diyen yalan söylermiş. Genlerinde kadına karşı ilgi varmış. D

O şekil yakın yada çok dikkat çeken bir şekilde bakmıyor zaten . Karşı kaldırımda birisi tayt giymiş ve içi çok belli oluyordu benim dikkatimi çekti önce sonra eşime baktım çaktırmadan tabiki bakıyordu. Sonra beni yokladı ve tekrar baktı. Bunun gibi seyler
Yinede bakması doğru değil ve sapıkça. Ankara'da yaşıyorum, her yerde çok açık giyinen kadınlar var. Ama erkeklerin ve kadınların baktığını görmedim. Hatta bazıları iğrenerek başını eğiyor. İnsanlar, açık giyinen kadına alıştığı için artık burada hiç kimsenin dikkatini çekmiyor, bakmıyorlar.
Üstelik "erkeklerin hepsi bakar" diye manipüle ediyor seni.
Hatta şöyle söyleyeyim geçen arkadaş ortamında konuştuk biz bunu. Ben dedim ki "teşhirci kızları hiç sevmiyorum, yarı çıplak giyiniyorlar" oradaki bir erkek arkadaşımız da dedi ki "aynen ben de sevmiyorum, mide bulandırıcı geliyor başka kadının bedenine bakmak, sokakta karşıdan öyle bir kadın gelince başka tarafa bakarak yürüyorum"
Erkeğin genlerinde tüm kadınlara karşı ilgisi yoktur, özellikle sokaktaki orası burası açık teşhirci pis kadınlara hiç yoktur. Bir erkeğin tek zaafı kendi karısıdır.
Hatta adam gibi adamların da öyle teşhirci açık giyinen kadınlara bakmakla işi olmaz. Sen kocana aynen bunları söyle ki o huyundan vazgeçsin. Normal bir şey değil çünkü yaptığı

X