Eşimin bakma takıntısı

Ohoo siz birde internet uzerindekiler için neler söylüyor bir duysanız. Arkadaşlarla video atıyoruz dalga geçiyoruz ondan çıkıyor karşıma diyor tabiki yalan ben asla inanmıyorum bakıyor işte. Ne yaptıysam engel olamadım ne yapacağım şaşırdım kaldim

Pardon neyle dalga geçiyormuş, internette açık saçık kadınlarla mı? Dalga geçmesi bile anormal de, dalga geçmiyordur zaten emin olun. Ay çok sinirlendim size değil tabi, bu duruma 😅

Abartmiyorsunuz. Insanlarn giyinisine gozunu dikip bakiyor hemde esi yanindayken sapik herif. Siz yokken kim bilir napiyordur. Ben boyle biriyle birlikte olmaya devam etmez edemezdim. Duzeltilecek birsey degil asacaginiz birsey hic degil
Bende ben yokken nasıldir diye hep düşündüm. Öyle birinin dikkatini çekecek yada öküz gibi değil ama bakıyor işte çaktırmadan kafasını arada bir çevirip.

Boşanma durumunuz yok anladığım kadarıyla , kavga kıyamete rağmen değişmeye tenezzül etmeyen bir de kocanız var, koyu renk gözlük hediye edin ve eşinizi böyle kabul edin.

Bir gün ters bir kadına denk gelip güzel bir dayak yer inşallah da o kızlara baktığı gözleri morartilinca vazgeçer.
Öyle birinin yakalayıpta dövecek bir durumu söz konusu değil . Uzakta biri var çaktırmadan bakıyor. Güzel olduğu için değil dikkat çeken bir açıklik söz konusu ise. Örneğin tatilde hiç bir bikinili kadına baktığını görmedim. Mutlaka bakmıştır ama dikkat çekmediği için bakmadı . Ama çarşıda dikkat çeken bir giyinis e bakıyor özellikle arkasından işte anlayın. Çaktırmadan göz ucuyla

Öyle biri benim eşim olamazdı boşardım. Hoş değil. Sizde aynını yapın dicem ama kocanızın ki sapıklık evresi.
Ne yapacağımı bilemez durumdayım. 7 ve 2 yaşında iki tane çocuğum var. Eşim kötü biri değil. Çocukları ona oda çocuklarına çok düşkün .bazı sağlık problemlerim var ve hiç of demeden peşimde sürekli hastanelerde. 2 yaşındaki oğlumun doğumunda aksilikler yüzünden yoğun bakıma alındım bebeğimde öyle. Arabada yatmış 15 gün ailem anlatıyor perişan olmuş. Herşey kafamın içinde dönüyor bı çıkmazda gibiyim. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ne yapsam kafamda atlatamadim

Eşiniz sapik el âlemin karısına kızına bakıyor ve kim bilir bakarken aklından neler geçiriyor inşallah bakarken yakalanırsa cezasını verirler öyle adama da eşim kocam deme

Her erkek aynı değil. Ha tabi dikkat çeker biri göze takılır ama sonra baş çevrilir. Öyle öküz gibi bakmaz her erkek.
Farkındayım ve beni uzende bu malesef . Boşa gitsin demek en kolayı bunu bende bilirim ama 2 küçük çocuk var. Okadar kötü bir zamandayız ki babasız büyütmek ben babasız kendimi sahipsiz hissederdim. Eşim çocuklarına çok düşkün çocuklarda ona . Kötü biri asla değil varı yoğu biziz. Ancak bu durum söz konusu ve ben bunu içimde bir çözüme ulastiramiyorum

Eşiniz sapik el âlemin karısına kızına bakıyor ve kim bilir bakarken aklından neler geçiriyor inşallah bakarken yakalanırsa cezasını verirler öyle adama da eşim kocam deme
Siz bunu açık açık yazmışsınız . Ben bunu kendime bile bukadar net söyleyemedim hiç bir zaman doğru söze ne denir ki

Öyle biri benim eşim olamazdı boşardım. Hoş değil. Sizde aynını yapın dicem ama kocanızın ki sapıklık evresi.
Bu başa gelince düşündüğünüz gibi olmuyor. Sıkışıp kaldım bu konuyu halletsek başka bir problemim kalmayacak gibi. 2 çocuğum var babalarına çok düşkün babalarida onlara. Çocuklar icinmi diyeceksiniz sadece o da değil kötü biri değil bilmiyorum çocuklarım olmasa yindene bu durum benim için kesinlikle boşanma sebebi olurdu. Hiç birşey o durum içinde olunca basit olmuyor malesef

Merhaba kızlar . Lütfen aynı durumda olanlar ne yapılır bu konuda bı yardım etsin. Eşimin Instagram vb yerlerden açık kızlara baktığı sadece bununlada kalmayıp nezaman beraber dışarıya çıksak hiç bir açıklığı kaçırmadıgını farkettim. Sürekli bakıyor. Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde ama en azından gözün değince kafanı çevir yok. Ben fark etmiyorum zannediyor çaktırmadan bakmaya devam ediyor. Bu beni çok rahatsız ve rencide ediyor. Sürekli bu konu yüzünden tartışıp benim abarttigımı düşünüyor. Ama görünce engel olamıyorum kendime yediremiyorum ister istemez moralim bozuluyor ve ondan uzaklaşıyorum. Ben mi abartıyorum gerçekten. Bu durumu yaşayan birileri mutlaka vardır. Siz nasıl astiniz bu konuyu neler yaptınız Kendi ruh sağlığınız için 😔
Bön bön bakıyorsa takıntı değil sapıklıktır. Kadının memesine g*tüne bakıyor, erkeklere bakıyor mu? Sanmam. Sen de boşamayacaksan yakışıklı erkekleri süz yapacak bir şey yok

Bön bön bakıyorsa takıntı değil sapıklıktır. Kadının memesine g*tüne bakıyor, erkeklere bakıyor mu? Sanmam. Sen de boşamayacaksan yakışıklı erkekleri süz yapacak bir şey yok
Ondan bir farkim kalır mı sanmam. Hala eşim olduğu için hafiflettim sanırım siz gayet net cevaplamışsınız sağolun.

Bu başa gelince düşündüğünüz gibi olmuyor. Sıkışıp kaldım bu konuyu halletsek başka bir problemim kalmayacak gibi. 2 çocuğum var babalarına çok düşkün babalarida onlara. Çocuklar icinmi diyeceksiniz sadece o da değil kötü biri değil bilmiyorum çocuklarım olmasa yindene bu durum benim için kesinlikle boşanma sebebi olurdu. Hiç birşey o durum içinde olunca basit olmuyor malesef
Sizde kısasa kısas yapın o zaman. Belki kendine çekidüzen verir. Sanmıyorum ama.

Öyle birinin yakalayıpta dövecek bir durumu söz konusu değil . Uzakta biri var çaktırmadan bakıyor. Güzel olduğu için değil dikkat çeken bir açıklik söz konusu ise. Örneğin tatilde hiç bir bikinili kadına baktığını görmedim. Mutlaka bakmıştır ama dikkat çekmediği için bakmadı . Ama çarşıda dikkat çeken bir giyinis e bakıyor özellikle arkasından işte anlayın. Çaktırmadan göz ucuyla
İlla birine denk gelir, mesela sana denk gelmiş güzelce bir ovala eşini de insanlar rahat rahat farkında olmasa bile göz tacizine uğramadan dolaşsın.

X