Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde neresinde
Kız sen İstanbul un neresindensin ?
Hayatimda tanidigim 2. Nevsehirli kisisin bi de bi hocam vardiBen 25 oldum 5 yıldır evliyim. Ankara'da büyüdüm Fransaya ithal geldim :)) Aslen Nevşehirliyim..
Avcılar da cnmBen Şişli tarafindanim
Sizler neresindensiniz bakalim?
İkinciliği kaptım deseneHayatimda tanidigim 2. Nevsehirli kisisin bi de bi hocam vardi
Ben istanbul da büyüdüm aslen edirne liyim. İstanbul dan ankara ya gelin gittim 4 senedir de bursa dayım kütüğüm adana hey yavrum hey ne gezdim beBen Şişli tarafindanim
Sizler neresindensiniz bakalim?
himm iyi ama baya uzak oralar bizim bu taraflara..Avcılar da cnm
adam senden hayir duasi istiyo demekki3 oldu bunla rüyamda Müslüm Gürses'i görüyorum
Ben doguluyum canim tam neresi oldugunu ozelden soylerim bi araİkinciliği kaptım deseneSen nereliydin
) niye bna yakın değilsinizzzz yaas; (Ben istanbul da büyüdüm aslen edirne liyim. İstanbul dan ankara ya gelin gittim 4 senedir de bursa dayım kütüğüm adana hey yavrum hey ne gezdim be
Ben istanbul da büyüdüm aslen edirne liyim. İstanbul dan ankara ya gelin gittim 4 senedir de bursa dayım kütüğüm adana hey yavrum hey ne gezdim be
Ewet cnmm uzakhimm iyi ama baya uzak oralar bizim bu taraflara..
adam senden hayir duasi istiyo demekki
Ben doguluyum canim tam neresi oldugunu ozelden soylerim bi ara
Tamam canım.himm iyi ama baya uzak oralar bizim bu taraflara..
adam senden hayir duasi istiyo demekki
Ben doguluyum canim tam neresi oldugunu ozelden soylerim bi ara
Hey maşallahBen istanbul da büyüdüm aslen edirne liyim. İstanbul dan ankara ya gelin gittim 4 senedir de bursa dayım kütüğüm adana hey yavrum hey ne gezdim be
Tamam canım.
Geçen şarkısını dinlemiştim ordan girdi kanımca rüyama :))
Twety i biliyor musun? Şimdi pek takılmıyor, seni görünce o geliyor aklıma :)
Bilmem onu hatırlıyorum işte nedeni yokEvet biliyorum ama neden beni gorunce aklina o geliyo
Bilmem onu hatırlıyorum işte nedeni yok
Ben de anadoluya gelin geleceğim kız, gitmeseydin birbirimize arkadaş olurduk :)Oo baya dolasmissin desene. Ben burda dogmadim memlekette dogdum ama 20 yildir burdayiz. Sadece Anadolu yalasindan Avrupa yakasina gelin geldim o kadar
Valla alıştım dili biliyorum sayılır. Ama tabi Türkiye gibisi yok. Paristeyim ama çok kalabalık güzel değil ben kalabalık yerleri sevmemiyiymis ya bu da. Fransa'da yasamak nasil bir duygu? Guzel mi oralar? Alistin mi? Insanlari nasil ve nerde oturuyosun Fransa'da
Aa evet ne guzel olurdu wma yine oluruz ya benceBen de anadoluya gelin geleceğim kız, gitmeseydin birbirimize arkadaş olurduk :)
vaaav bu senin evin manzarasi mi? Ben kalabalik yerlere bayilirim. Senin yerinde olmayi cok isterdimValla alıştım dili biliyorum sayılır. Ama tabi Türkiye gibisi yok. Paristeyim ama çok kalabalık güzel değil ben kalabalık yerleri sevmem
Her çeşit millet var nerdeyse yolda fransız görmek mucize gibi
Eki Görüntüle 1590671