Eeee konu neydi :D

Yani 19 normal olabilir diycem de benim öyle hareketlerim hiç olmadı :KK70: avatarın da hanna ve emily, dikkatimden kaçmadı :KK70:

Yani 19 normal olabilir diycem de benim öyle hareketlerim hiç olmadı :KK70: avatarın da hanna ve emily, dikkatimden kaçmadı :KK70:
o aralar ne yıyıp ne ıcıyorsam cok enerjı yapıyordu heralde :KK57:
hanna ve emıly evet ama burada bır mesaj var sanki:cool:

hosgeldın ne kaymasın ne gıtmesın anlamadım:KK53:
Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)
Kaç yaşındaydın o aralar :KK70:

Ben de cok takılmam ama genelde burdayımdır, yoruluyorum yazarken yav :KK70:
Takip etmek zor olabilir bilmiyorum yaşayıp gorucez artik :) Arkadaşım yok hic benim burda ya üzülüyorum :KK43:
Bende ilk kez katıyıyorum
Hosgeldin sende o halde :)

Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)bızde canlı tutarız :KK49:

Takip etmek zor olabilir bilmiyorum yaşayıp gorucez artik :) Arkadaşım yok hic benim burda ya üzülüyorum :KK43:

Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)

Üzülme canım, bizler varız bencil değiliz Allaha Şükür, nerdensin ne yapıyorsun yaş kaç?
Ben tanıtayım 22 yaşındayım, bekarım, ogrenci olma yolunda muhendisim, çalışmıyorum ancak sınavlara hazırlanıyorum sen neler yapıyorsun?

bızde canlı tutarız :KK49:
Tutalim tutalim:)
Üzülme canım, bizler varız bencil değiliz Allaha Şükür, nerdensin ne yapıyorsun yaş kaç?
Ben tanıtayım 22 yaşındayım, bekarım, ogrenci olma yolunda muhendisim, çalışmıyorum ancak sınavlara hazırlanıyorum sen neler yapıyorsun?
Teşekkür ederim :KK51: Bende 24 yaşındayım bekarım ama uzatmali her an değişebilir :) Sen öğrenci yolunda muhendissin bende muhendis olma yolunda yine uzatmali ogrenciyim:KK70: Seninki nasil oluyo sahi?

Selam millet konu sahibi uyuya kaldi galiba :KK70::KK70:
Hiiii uyku ve ben allah korusun :KK70:
Büyük kız küçüğü uyandırdı ortalık karıştı eşimi aradım al la bebelerini delirttiler beni didim onu bekliyorum biri salonda biri yanımda oturuyor bu yaşta bu kavga büyüyünce düşünemiyorum :KK70:

Tutalim tutalim:)

Teşekkür ederim :KK51: Bende 24 yaşındayım bekarım ama uzatmali her an değişebilir :) Sen öğrenci yolunda muhendissin bende muhendis olma yolunda yine uzatmali ogrenciyim:KK70: Seninki nasil oluyo sahi?
Yüksek lisans yapma umudu, daha doğrusu tek engeli dil olan bir mühendis. Onu geçersem öğrenci olcam inşallah :KK70:

X