- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Kaç yaşındaydın o aralarbende çok kudurukmuşum
Ben de cok takılmam ama genelde burdayımdır, yoruluyorum yazarken yavIlk defa geyik konusuna daldım bu kadar yalniz takilmak yeter yeaa diyip kayip gitmesin elimizden:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındaydın o aralarbende çok kudurukmuşum
Ben de cok takılmam ama genelde burdayımdır, yoruluyorum yazarken yavIlk defa geyik konusuna daldım bu kadar yalniz takilmak yeter yeaa diyip kayip gitmesin elimizden:)
Bende ilk kez katıyıyorumIlk defa geyik konusuna daldım bu kadar yalniz takilmak yeter yeaa diyip kayip gitmesin elimizden:)
Kaç yaşındaydın o aralar
19
Ben de cok takılmam ama genelde burdayımdır, yoruluyorum yazarken yav
o aralar ne yıyıp ne ıcıyorsam cok enerjı yapıyordu heraldeYani 19 normal olabilir diycem de benim öyle hareketlerim hiç olmadı avatarın da hanna ve emily, dikkatimden kaçmadı
Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)hosgeldın ne kaymasın ne gıtmesın anlamadım
Takip etmek zor olabilir bilmiyorum yaşayıp gorucez artik :) Arkadaşım yok hic benim burda ya üzülüyorumKaç yaşındaydın o aralar
Ben de cok takılmam ama genelde burdayımdır, yoruluyorum yazarken yav
Hosgeldin sende o halde :)Bende ilk kez katıyıyorum
Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)bızde canlı tutarız
Takip etmek zor olabilir bilmiyorum yaşayıp gorucez artik :) Arkadaşım yok hic benim burda ya üzülüyorum
Hosgeldin sende o halde :)
Üzülme canım, bizler varız bencil değiliz Allaha Şükür, nerdensin ne yapıyorsun yaş kaç?Konu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)
Takip etmek zor olabilir bilmiyorum yaşayıp gorucez artik :) Arkadaşım yok hic benim burda ya üzülüyorum
ne mesajı kız? Alamadım mesajı beno aralar ne yıyıp ne ıcıyorsam cok enerjı yapıyordu heralde
hanna ve emıly evet ama burada bır mesaj var sanki
Aynı durumdayız hoşbuldumKonu diyorum canlı tutulmazsa nasil muhabbet edicez unutulmasin :)
dedın ya avatar resmın hanna ve emıly dıye onu kastettım nıye gozunden kacmadı yani neden ilgini cektine mesajı kız? Alamadım mesajı ben
hosgeldın ,sızınde mı uykunuz kactıAynı durumdayız hoşbuldum
Pretty Little Liars izliyorum da ondan, aklına gelen şey budur inşallah hahahahahadedın ya avatar resmın hanna ve emıly dıye onu kastettım nıye gozunden kacmadı yani neden ilgini cekti
Tutalim tutalim:)bızde canlı tutarız
Teşekkür ederim Bende 24 yaşındayım bekarım ama uzatmali her an değişebilir :) Sen öğrenci yolunda muhendissin bende muhendis olma yolunda yine uzatmali ogrenciyim Seninki nasil oluyo sahi?Üzülme canım, bizler varız bencil değiliz Allaha Şükür, nerdensin ne yapıyorsun yaş kaç?
Ben tanıtayım 22 yaşındayım, bekarım, ogrenci olma yolunda muhendisim, çalışmıyorum ancak sınavlara hazırlanıyorum sen neler yapıyorsun?
Hiiii uyku ve ben allah korusunSelam millet konu sahibi uyuya kaldi galiba
belli bır konu yokk aslındaEvet ama konuyu ilk bastan takip etmediğim için anlamadım birde ilk kez böyle konlara girince
Forumda da yenisin galiba:) Alisirsin bi kaptirinca onlarca sayfa okuduğumu biliyorum ben. Özellikle de bdv de:)Evet ama konuyu ilk bastan takip etmediğim için anlamadım birde ilk kez böyle konlara girince
Yüksek lisans yapma umudu, daha doğrusu tek engeli dil olan bir mühendis. Onu geçersem öğrenci olcam inşallahTutalim tutalim:)
Teşekkür ederim Bende 24 yaşındayım bekarım ama uzatmali her an değişebilir :) Sen öğrenci yolunda muhendissin bende muhendis olma yolunda yine uzatmali ogrenciyim Seninki nasil oluyo sahi?