- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
HahhaAy kapandı allahtann
Bakalim alicak mi bizi saygideger sevgili ablamiz
yAlakalik en üst seviyede
Ben lisede saçımı kısa kestirdim beğenmedim diye sevdiğim çocukla görüşmeyi istemiyordum, ama bir zaman sonra anladı sen saçın yüzünden mi gelmiyorsun dedi hahahaBen edsrim. Kestirdigimde fotomu atarim
Hahhabaşka yapcak birşey yok malum ama insan dayanamıyor gerçekten ben iyi ki görmemişim
Ben lisede saçımı kısa kestirdim beğenmedim diye sevdiğim çocukla görüşmeyi istemiyordum, ama bir zaman sonra anladı sen saçın yüzünden mi gelmiyorsun dedi hahaha
anlayışli çocukmuş benım lısefeki odun flörtüme öpüşme isteğimi bir türlü hissettirememiştimHahhabaşka yapcak birşey yok malum ama insan dayanamıyor gerçekten ben iyi ki görmemişim
Ben lisede saçımı kısa kestirdim beğenmedim diye sevdiğim çocukla görüşmeyi istemiyordum, ama bir zaman sonra anladı sen saçın yüzünden mi gelmiyorsun dedi hahaha
Aynen birsey yazacaktim ama sonra engel oldum kendimeHahaha bu iyiymis. Yanliz bizim manyak yine gelmis cok ozledim diye de baslik atmis hahaha
Anlayışlı değildi maalesef, öküzün tekiydi ayrılırken anladımanlayışli çocukmuş benım lısefeki odun flörtüme öpüşme isteğimi bir türlü hissettirememiştim
Merhabaa :))Selamlar :)
benim odundan anlayışlı oldugu kesin,şimdi düşünüyorum yoksa gaymıydı yaAnlayışlı değildi maalesef, öküzün tekiydi ayrılırken anladım
selamlar ,napalım bızde sazı elimize alırızSelam millet konu sahibi uyuya kaldi galiba
selamlar ,napalım bızde sazı elimize alırız
Yok kız öyle deme, belki de çekingen bir tipti. Ama cidden hepsinin içinde odunluk varbenim odundan anlayışlı oldugu kesin,şimdi düşünüyorum yoksa gaymıydı ya
kız ne çekinliği benim cekınmem lazım ,nerdeyse sınıfta zorla opucektım kalasıYok kız öyle deme, belki de çekingen bir tipti. Ama cidden hepsinin içinde odunluk var
uykumda kacmıs patlamaya hazır bomba gıbıyım atraksıyon lazımAynen zaten benim ayagim.ugurlu geldi. Ben geldim millet geldi
uykumda kacmıs patlamaya hazır bomba gıbıyım atraksıyon lazım
kız ne çekinliği benim cekınmem lazım ,nerdeyse sınıfta zorla opucektım kalası
bende çok kudurukmuşum
Merhabaa :))
Selam millet konu sahibi uyuya kaldi galiba
hosgeldın ne kaymasın ne gıtmesın anlamadımIlk defa geyik konusuna daldım bu kadar yalniz takilmak yeter yeaa diyipkayip gitmesin elimizden:)