Eeee konu neydi :D

Ay kapandı allahtann
Bakalim alicak mi bizi saygideger sevgili ablamiz:oops:
yAlakalik en üst seviyede:KK53:
Hahha :KK70: başka yapcak birşey yok malum ama insan dayanamıyor gerçekten ben iyi ki görmemişim :KK70:

Ben edsrim. Kestirdigimde fotomu atarim :KK70::KK70:
Ben lisede saçımı kısa kestirdim beğenmedim diye sevdiğim çocukla görüşmeyi istemiyordum, ama bir zaman sonra anladı sen saçın yüzünden mi gelmiyorsun dedi hahaha :KK70:

Hahha :KK70: başka yapcak birşey yok malum ama insan dayanamıyor gerçekten ben iyi ki görmemişim :KK70:

Ben lisede saçımı kısa kestirdim beğenmedim diye sevdiğim çocukla görüşmeyi istemiyordum, ama bir zaman sonra anladı sen saçın yüzünden mi gelmiyorsun dedi hahaha :KK70:

Hahaha bu iyiymis. Yanliz bizim manyak yine gelmis cok ozledim diye de baslik atmis hahaha

anlayışli çocukmuş benım lısefeki odun flörtüme öpüşme isteğimi bir türlü hissettirememiştim :KK70:

X