- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Kızıl saç mı ağlayacağım sanırımBen senin kalin dudaklarını kizil sacini, beyaz tenini hic kisaknir miyim ya peeeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızıl saç mı ağlayacağım sanırımBen senin kalin dudaklarını kizil sacini, beyaz tenini hic kisaknir miyim ya peeeh
Ne güzel işte, ben uzun suredir adam görmüyorum hahaha resmen evde kaldımNe özeniyon ya ye iç gez dolaş ömrümde tek adam gördüm onuda kaptım
Teşekkür ederim :) erken evlendik çocuk işi geç oldu ama olsun vardır bir hayır dedik bekledik.
Amann ev işi hiç bitmiyor ya of sabahtan beri neler yaptım ama hiç olmamış gibi kızlar sağolsun bomba koyuyor eve :)
Anca bu saatlerde yapabiliyorum hem eşimi bekliyorum hemde vakit geçmiş oluyor daha 4 e çok var demi baya iş yaparım ben o gelene kadar
Bu arada eski adım nazliedam dı bildin mi?
Olur olur bir gun yine olur )Kızıl saç mı ağlayacağım sanırım
İnternet kabadayılığı yapan apladan kaçtım buraya sığındım valla ne olsun :)Hosbuldukk:) nabersinizz
İnşallah bakalım, bulaşmaya korkuyorum saçlarım çok hassas bir boyada dökülüverir vallaHah tamam hatirladim simdi evet nazliedam :)) esin polus falan mi? Cok gec geliyomus cidden. Ben de benim esim gec gelir saniyodum ama benimkinin isleri biraz yoluna girdi sukur artik en gec 12de geliuor :)))
Olur olur bir gun yine olur )
Ben de öyleİnternet kabadayılığı yapan apladan kaçtım buraya sığındım valla ne olsun :)
Yok polis değil düğün salonumuz var şuan millet hala oynuyor :) yaz sezon bizde buay 22 düğün var bekle ki koca gelsin. Hep böyle bizim işimiz 1000 kişi gelir yemek yer oynar tepişirrrr napalım alıştık artık bizHah tamam hatirladim simdi evet nazliedam :)) esin polus falan mi? Cok gec geliyomus cidden. Ben de benim esim gec gelir saniyodum ama benimkinin isleri biraz yoluna girdi sukur artik en gec 12de geliuor :)))
Olur olur bir gun yine olur )
İnşallah bakalım, bulaşmaya korkuyorum saçlarım çok hassas bir boyada dökülüverir valla
Yok polis değil düğün salonumuz var şuan millet hala oynuyor :) yaz sezon bizde buay 22 düğün var bekle ki koca gelsin. Hep böyle bizim işimiz 1000 kişi gelir yemek yer oynar tepişirrrr napalım alıştık artık biz
Yav ben fransız o konuya, nasıl da kaçırmışım. İnternet kabadayılığı nedir onu bile bilmiyorum cahilimBen de öyle
Banlanmayiz umarim
Vayyy düğün salonu, nerede bari belki bakarsın birkaç seneye benim düğünümü yaparızYok polis değil düğün salonumuz var şuan millet hala oynuyor :) yaz sezon bizde buay 22 düğün var bekle ki koca gelsin. Hep böyle bizim işimiz 1000 kişi gelir yemek yer oynar tepişirrrr napalım alıştık artık biz
Bakalım şuan pek niyetim yok amma, saçlar uzasın falan bakcaz çaresine sağlıklılar çok şükür, yeni saçlar da çıkmış gürleştiler her aynaya baktığımda mutlu oluyorumEvet biraz saclarina bakim yap kuvvetlensin ondan sonra boya.
Sorunlu yaaYav ben fransız o konuya, nasıl da kaçırmışım. İnternet kabadayılığı nedir onu bile bilmiyorum cahilim
Vayyy düğün salonu, nerede bari belki bakarsın birkaç seneye benim düğünümü yaparız
Bakalım şuan pek niyetim yok amma, saçlar uzasın falan bakcaz çaresine sağlıklılar çok şükür, yeni saçlar da çıkmış gürleştiler her aynaya baktığımda mutlu oluyorum
Yav ben fransız o konuya, nasıl da kaçırmışım. İnternet kabadayılığı nedir onu bile bilmiyorum cahilim
Vayyy düğün salonu, nerede bari belki bakarsın birkaç seneye benim düğünümü yaparız
Bakalım şuan pek niyetim yok amma, saçlar uzasın falan bakcaz çaresine sağlıklılar çok şükür, yeni saçlar da çıkmış gürleştiler her aynaya baktığımda mutlu oluyorum
Hahaha hala devam ediyor, bence uymayın ona Mune abla alır aklınızıSorunlu yaa
Bi karakteri benimsemiş çılgınca hareket ediyo
Aman Allahım iyi cesaret, ben şahsen cesaret edememBen de erkek trasi yapicam. Gerci tam erkek trasi degil kisa olucak ama. Acikken sacim hep oyleydi cok yakisiyor bana. Bakalim annemlere gidicem yakinda insallah orda kestirip eve gelicem esime surpriz yapicam
BencedeHahaha hala devam ediyor, bence uymayın ona Mune abla alır aklınızı
Ay kapandı allahtannHahaha hala devam ediyor, bence uymayın ona Mune abla alır aklınızı
Aman Allahım iyi cesaret, ben şahsen cesaret edemem
İki Dakka önce kaçırdığımı söylediğim konu için şuan iyi ki kaçırmışım diyorum hahaha uğraşmak de zor be abla valla iyi dayanıyorsunBencede
Kaldı 95 bildirim
Abla ben çok uymadim gorceksinBencede
Kaldı 95 bildirim