Ebru Şallı ile skinny jeans

Gözün aydın canım.neler yaptın, anlatır mısın?
Tabiki canım öncelikle diyetimde kas kaybı olmaması için protein içerikli yumurta yoğurt et balık tüketmeye özen gösterdim arada gündüz tatlı kaçamaklarım olduğunda akşam ekmeksiz yemek ve bol salata yedim kendimi asla aç bırakmadım ara öğünlerde elma bi kase yoğurt gibi tok tutan ama mineralli besinler tükettim
Bunun dışında kesinlikle faydası olduğunu düşündüğüm ibrahim Saraçoğlu nun karışım çayını içtim hergün zaten adam kendi de demişti yağ yakmada birebir diye eğer çay tarifini istersen:
3-4 su bardağı suyu kaynatıp içine bir tutam ıhlamur bir tutam altınotu ve 10-12 adet kuru kuşburnu atıyorsn sonra bu üçü 7-8 dk kaynıyor ve çayı süzüyorsun bunu gün içinde aç tok farketmez içiyorsun tek önemli olan hergün yapman gerekiyor. Tabi bunları da dışında düzenli kardiyo ve bölgesel Fitness yaparsan emin ol bir ayda farkı hissedersin kolay gelsin inşallah faydalı olmuşumdur

Skinny jeans iki haftalık program ve sadece günde 30 dk ama 21 günlük kür 1,5 saat sürüyo ve daha ağır bi program üstelik Skinny jeans de kalça ve basen ağırlıklı hareketler var canım yani seçim sana ait hangi bölge problemliyse ona göre tercih yapabilirsin

Faydalı oldun tabiki canım.çok teşekkür ederim

Cevap için teşekkür. Başlıyorum bakalım :))

Bu arada arada bir yazar mısın aldığın sonuçları faydalı oluyorsa bende başlayım

materyaller tamam. Bir de ayak bileği icin ağırlık siparisi verdi.. Ama 3 k 'da karar kildim.karin kalca kol :)Tabiki yaptıkça firsat buldugumda sonuçları yazarim

Eklentiler

• IMG-20150406-WA0005.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 327
yaa ben 103 kiloyum beni mutlu eden tek spor aktivitesi pilates başlıycam inşallah şu sıralar ama ..her taraf ayrı dert benim için suan skınny jeanlemi 21 gün karın lamı 2. dvd mi ebru şallının hangisiyle başlıycağma karar veremiyorum.bide ağırlık aletleri yok bende suan buyuk top mat lastik o kadar sizce en uygun hangisi benim için

Senin için en uygun olan bence en hafif olan.yani 2.dvd.bir hatta 2 ay düzenli yap 3 gün.3 gün yuru veya leslie yap.1 gün vucudunu dinlendir.bu arada da diyet tabi.80 e inmeden digerlerine gecme.zaten yapamazsın bu kilonla.cok zor olur senin ićin.bir tarafını sakatlarsın Allah korusun.kolay gelsin.sakın birakma.mutlaka faydasını goreceksin.

evet doğru diyosun aslında öyle yapiyim gerçekten. zaten bel boyun biraz sakat sanırım bende çabucak ağrıyo.leslie yide yeni keşvettim , eğlenceli görünüyo.onun 1millik vidyosunu denedim sadece ne kadar yurumuş oluyoruz onunla .15 dk suruyo

1
1 mil yürüyorsun işte.kilometre olarak karşılığını bilmiyorum. Internetten bakmak lazım.1 mil zayıf kalır.3 mili yap.

1

1 mil yürüyorsun işte.kilometre olarak karşılığını bilmiyorum. Internetten bakmak lazım.1 mil zayıf kalır.3 mili yap.
ilk denediğimde 1 mil bile baya yormuştu ama :) internetten baktığımda 1mil 1600 küsür bişey çıkıyo ama .15 dk da o kadar tutmaz gibime geliyo

kızlar selam. aralıktan beri spora gidiyorum ve verebildiğim sadece iki kilo. 4 gündür skinny jeans yapıyorum umarım gerçekten iyi sonuç veriyodur. siz bunun yanında diyet de yaptınız mı??

Bu programı 2 hafta kesintisiz uygulayan var mı?
2 hafta değil ama 6 haftada 2 beden incelmiş olmak istiyorum. 2 beden incelmeyi 2 haftada vaad etmesi çok cezbedici.

kızlar selam. aralıktan beri spora gidiyorum ve verebildiğim sadece iki kilo. 4 gündür skinny jeans yapıyorum umarım gerçekten iyi sonuç veriyodur. siz bunun yanında diyet de yaptınız mı??
Merhaba bende skinny Jeans yeni başladım aynızamanda haftada 3 gün kardio yapıyorum sen kaç gündür yapıyorsun ve incelme oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…