- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 37
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
Canım ne güzel anlatmışsın. Evet soruyoruz cevap bazen alamıyoruzBir çok kişi soru sormuş hep havada kalmis.
Pilates çok etkili bir spordurrrrr kizlar.
1 mayista 21 günde yaglarinizdan kurtuluş dvdsine basladigimda basenlerim 102 cm di.Üst bacak en kalin nokta 60 cmdi.21 gün sonra 96 cm ve 54 cm oldu.Resmen kuculdum.Şiddetle tavsiye ederim.Yediklerime dikkat ettim diyet değildi ama aksam yemekten sonra bir şey yemedim.
Pilates o günden beri hayatimda haftada 1-2 yaparim.Simdi skinny jeans e basladim.2-3 cm incelmesine raziyim ve inanıyorum.
Sizde inanin salmayin kendinizi.28 yasindayim 3 yasinda bi oğlum var.170 cm 55 kiloyum.Benim gibi olanlar kilini kipirdatmiyor.Spor çok önemli.Zayifsaniz bile ki ben oyleyim saglik için yapin
Haftada 3 günde eliptige biniyorum.Spor şarttt
Hangisi canımsporu seviyorumda ebru salliyi sevmiyorum galiba
yeni dvdsini netten buldum evet faydali hareketler var ama süre ?? fazla uzun dvdyi ikiye bölmeliydi bence birde kafasina esen bazi hareketler var gereksiz olan mesela kalca odakli calisiliyorsa baska hareketler icermemeli benzer hareketlere agirlik verilmeli o bakimdan fazla begenmedim keske daha iyi olsaydi
skinny jeans dvdsiHangisi canım
Bende internetten yapıyorum aynı hareketlerin tekrarı tvde yaptığı selülit savar dvdsndeki hareketler olsun hepsi aynıskinny jeans dvdsi
bende dvdsi var.sen de indir.beraber yapabiliriz.yaklaşık bir aydır sürekli bakıyorum ve başlamak istiyorum. Bugün internetten buldum ve izleyip kesin karar verdim. Haraketler çok iddialı duruyor. 2 beden fazla bi vaat bence ama 1 beden olsa bile bence 2 hafta için çok iyi :)) yarın sabahtan gidip malzemelerimi alıyorum kızlaaaar ! durumu haberdar ederim. öncesi ve sonrası fotoğrafıyla.
bende dvdsi var.sen de indir.beraber yapabiliriz.
tamam.yalnız ebru şallının kendi ürünlerini al.daha kaliteli.ben başka bir marka almıştım.memnun kalmadım.çok iyi olur. ben yarın öğlen pilates topunu ağırlıkları filan alıp öğleden sonra başlıyorum. birbirimize destek oluruz :)
seninki spor amaçlı mı yoksa zayıflamak için mi
Evet evet sana dedim.Bana mı sordun bilemedim amaüzerime alınıyım. Benim hem kilo vermek hemde sıkılaşmak amaçlı. Aslında 8 kilo gibi bir fazlam var ama pilates aynı zamanda vücudu sıkılaştırdığı için bi 4-5 kilo versem yeter gibi duruyor şuan. Diyetle beraber pilates yaparsam etkili olur diye düşünüyorum. Diyet dediğim de abur cuburu kesip bol su ve yeşil çay içmek.
kızlar yapanlar yeni başlayanlar nasıl gidiyor
bende bugun başlayacagım.
1 yıl önce adım dvd yi ancak hiç 2 hafta aralıksız yapamadım ancak her yaptığımda etkisini gördüm
1 aylık süre var kendime verdiğim o süreçte toparlanmak amaçlı yapmaya çalışacağım.
sizlerdende başlayanlardan son alanlar yazarsa süper olur :)
Aaa niye vermeyesin.tabiki verirsin.ebru sallı kilolu mu?Mrb ben çok kararsızım pilates konusundalütfen beni aydınlatın pilates kilo verdirmez sıkılaştırır diyorlar ben 2 günde leslie ile 3 mil yürüyorum buna pilatesi ilave etsem hatta hergün yapsam kilo vermezmiyim ? 12 kilo fazlam var lütfen cevap..