Ebru Şallı ile skinny jeans

Canım ne güzel anlatmışsın. Evet soruyoruz cevap bazen alamıyoruz

Canım ne güzel anlatmışsın. Evet soruyoruz cevap bazen alamıyoruz[/QUOTE]
Sen devam et cnm etkisini gorursun

sporu seviyorumda ebru salliyi sevmiyorum galiba
yeni dvdsini netten buldum evet faydali hareketler var ama süre ?? fazla uzun dvdyi ikiye bölmeliydi bence birde kafasina esen bazi hareketler var gereksiz olan mesela kalca odakli calisiliyorsa baska hareketler icermemeli benzer hareketlere agirlik verilmeli o bakimdan fazla begenmedim keske daha iyi olsaydi

Hangisi canım

yaklaşık bir aydır sürekli bakıyorum ve başlamak istiyorum. Bugün internetten buldum ve izleyip kesin karar verdim. Haraketler çok iddialı duruyor. 2 beden fazla bi vaat bence ama 1 beden olsa bile bence 2 hafta için çok iyi :)) yarın sabahtan gidip malzemelerimi alıyorum kızlaaaar ! durumu haberdar ederim. öncesi ve sonrası fotoğrafıyla.

bende dvdsi var.sen de indir.beraber yapabiliriz.

seninki spor amaçlı mı yoksa zayıflamak için mi

Bana mı sordun bilemedim ama üzerime alınıyım. Benim hem kilo vermek hemde sıkılaşmak amaçlı. Aslında 8 kilo gibi bir fazlam var ama pilates aynı zamanda vücudu sıkılaştırdığı için bi 4-5 kilo versem yeter gibi duruyor şuan. Diyetle beraber pilates yaparsam etkili olur diye düşünüyorum. Diyet dediğim de abur cuburu kesip bol su ve yeşil çay içmek.

Evet evet sana dedim.
Ben de seninle aynı durumdayım.diyet olarak da biraz boğazımı tutup su ve yeşil çay takviyesi yapayım diyorum.

kızlar yapanlar yeni başlayanlar nasıl gidiyor
bende bugun başlayacagım.
1 yıl önce adım dvd yi ancak hiç 2 hafta aralıksız yapamadım ancak her yaptığımda etkisini gördüm
1 aylık süre var kendime verdiğim o süreçte toparlanmak amaçlı yapmaya çalışacağım.
sizlerdende başlayanlardan son alanlar yazarsa süper olur :)

Tatlim ben dün basladim bugun 2. Günüm erkendende yaptim bacak ve kalca bolgem cok agriyor yaniyor umarim etki gosterir.

Geçen sene bir ay yapmıstim.hem kilo verip hem sıkılaşmıstım.ama sonra bıraktim buna ragmen.(

Selam kızlar sknny jeans e başlayalı tam bir hafta oldu 1 cm incelmişim iki bucuk aydır diyet ve sporla hem sıkılaştım hem 10.5 kılo verdim skkny ye baslayana kadar yürüyüs ve seülitsavarla 4 cm incelmiştim zaten bu 1 santim de iyi oldu

Mrb ben çok kararsızım pilates konusunda lütfen beni aydınlatın pilates kilo verdirmez sıkılaştırır diyorlar ben 2 günde leslie ile 3 mil yürüyorum buna pilatesi ilave etsem hatta hergün yapsam kilo vermezmiyim ? 12 kilo fazlam var lütfen cevap..

Aaa niye vermeyesin.tabiki verirsin.ebru sallı kilolu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…