- 28 Nisan 2015
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
hiç ölçüm yapmadım 1haftadır yapıyorum ama çevremdekiler işe yaradığını söylüyorMerhaba bende skinny Jeans yeni başladım aynızamanda haftada 3 gün kardio yapıyorum sen kaç gündür yapıyorsun ve incelme oldu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Ne zamandır yapıyorsun benim bugün 5 günüm daha bişey yok gibi bu arada ebru şallının tavsiye ettiği gibi mi besleniyorsun ben greyfurt suyu ve yeşilçay içemiyorum meselahiç ölçüm yapmadım 1haftadır yapıyorum ama çevremdekiler işe yaradığını söylüyor
Bugün 11. Günüm bitti skinny jeans de sadece bir gün arada yapmadım ama 1 cm bile incelme olmadı beslenmeye de dikkat ediyorum tek yapmadığım greyfurt suyu içmek unun dışında titiz devam ettim. Belkide ideal kilomda olduğum için farketmedi bilmiyorumhiç ölçüm yapmadım 1haftadır yapıyorum ama çevremdekiler işe yaradığını söylüyor
Ayak bileği için yarımşar kilo ağırlık al onun dışında büyük top ce 1 kg lık birer tane dumbıl ve pilates lastiği yeterli küçük top yerine ben belimin altına yastık koyuyorum :)kızlar bende başlıcam ama ekipmanlar yok neler almam lazım dvd de neler gerekiyor
tamamdır canım çok sağol sen yapıyomusun faydasını gördünmüAyak bileği için yarımşar kilo ağırlık al onun dışında büyük top ce 1 kg lık birer tane dumbıl ve pilates lastiği yeterli küçük top yerine ben belimin altına yastık koyuyorum :)
Canim ben 53 kiloyum boyum 164 yani çok fazla kilo fazlalığı yok pilates 12 gün yaptım skinny Jeans açıkçası iki beden falan incelmedim belki 1 cm falan farkettim . Ama yarın yeni bir programa basliycam 21 gunde yaglarinizdan kurtulun programı onu da ancak haftada 4 gün yapabilirim bu arada haftada 3 gün salona gidiyorum incelme de onunda etkisi olabilir. Yinede pilates e başla benim tavsiyem yağların yandigini hissediyorsuntamamdır canım çok sağol sen yapıyomusun faydasını gördünmü
Canım ilk günler zor olabilir ama alışınca çok rahat yaparsın biraz da vvücudunun esnek olması ile ilgili bir durumKizlar selulitsavar hareketlerini yapabiliyor musunuz? Ben daha yeni basladim. Yapamiyorum. Dizlerim yerden kalkmiyor.
Canım ilk günler zor olabilir ama alışınca çok rahat yaparsın biraz da vvücudunun esnek olması ile ilgili bir durum
Ben bu programı 10 gün önce falan bitirdim ama dün yine başladım kalca ve basen ağırlıklı egzersiz ler olduğu için. Canım ben hareketlerde zorlanmiyorum 4 aydır spor salonuna devam ediyorum ordada yogun cardio çalıştığım için vücut alıştı galiba. Ama köprü zaten streching yani gevşeme hareketi yani yapmasanda çok etkilemez takma bu kadar diğer egzersizleri tam yap yeterliEvt bazi hareketleri yapamiyorum. Mesela kopru. Sen yapabiliyor musun?
Kac gun oldu senin?
Ben bugun 3. Seansimi yaptim.
Ben bu programı 10 gün önce falan bitirdim ama dün yine başladım kalca ve basen ağırlıklı egzersiz ler olduğu için. Canım ben hareketlerde zorlanmiyorum 4 aydır spor salonuna devam ediyorum ordada yogun cardio çalıştığım için vücut alıştı galiba. Ama köprü zaten streching yani gevşeme hareketi yani yapmasanda çok etkilemez takma bu kadar diğer egzersizleri tam yap yeterli
canım kilom boyum gayet orantılı ama sıkı değilim onun için sürekli farklı sporları veya egzersizleri deneyerek vücudu şaşırtıyorum :) tek başına karinsavar dvd sini yapmadım özellikle kalca ve basende çalışıyorum karin göbek sorunum yok ama sana tavsiyem pilates in etkili olmasını istiyorsan cardio ile çalış bisiklet koşu gibi emin ol çok daha fazla yarar görCen. Fakat ilk iki ay vücutta hiçbişey değişmiyor hemen pes etmeBravo cok fit olmalisinben de zamanla alisir heralde. Karinsavari yaptin mi?