-
- Konu Sahibi sonkiucdort
farkı da yazsaydın keşke cnmUnutum yazmaya tatile gitim hazirlik vs. Aklima gelmedi yazmam gerektigi.
Üst bacak: 53 cm
Basen: 94
Kilo: 96.5
Bunlar tatilden önceki ölcülerimdi size yazmaya unutum ölcüler. Kusura bakmayin
devam ediyor musunuz programınıza bende başlamayı düşünüyorumSelam kızlar. Ben de diyetr ve spora başladım.daha dört dörtlük bir uygulama yapamadım.ama en azından bu psikolojiye girdim.3 gün leslie 3 gün skinny yapıcam.pazar dinlenicem.1 kere skinny yaptım.mahfoldu bacaklarim.sonra fırsat bulamadım.skinny daha çok bacaklara yönelik. Belki 21 gunde yağlara veda gb bir dvdsi var ona geçebilirim.orantılı kilo aldıgim için orantılı vermem lazım.yani bölgesel kilom yok.tumden kiloluyum
Unutum yazmaya tatile gitim hazirlik vs. Aklima gelmedi yazmam gerektigi.
Üst bacak: 53 cm
Basen: 94
Kilo: 96.5
Bunlar tatilden önceki ölcülerimdi size yazmaya unutum ölcüler. Kusura bakmayin
Sadece yürüyüş yapıyorum canım.sıkıldım çünkü.açık hava iyi geliyor.devam ediyor musunuz programınıza bende başlamayı düşünüyorum
96.5 kiloyla basen nasil 94 oluyo ya?
Kızlar yapanlar memnun mu benim boy 176 kilo 54.5 boyuna göre zayıfım ama bacaklarım kalın özelliklede alt bacaklarım vücudum da ki bütün yağlar bacaklarımda birikmiş sanki bu dvd ler işe yarar mı acaba bu arada bel 60 basen 92 ama bacaklarımdan dolayı aldığım pantolonlar L bel ve basen kısmından benden bitane daha girer
ne güzel haber bu benim ust bacak 60 cm inceltir mi dersin canim yaa kalcam da sekilsiz senin de oyle miydiiben 2 ay önce başladım ilk 15 gunde çok aşırı bır fark olmuyor üst bacaklardan 1 cm inceldi,ama kalça ve basenım ınanılmaz şekillendi,küçüldü.Zaten 15 gun yapınca alışıyorsunuz ben devam ettım hergun yapmaya 1 ayda ınanılmaz guzel sonuclar verıyor.Durusunuzdan bacak e popo şeklinize kadar butun vucudunuz sekıllenıyor.Bizzat denemiş biri olarak öneriyorum ve hala 2 gunde br yapmaya devam edıyorum.
Kolay gelsın
ben 4 gündür günde 2 kere yapıyorum skinny jeans dvd'sini.yapan var mi arkadaşlar ise yariyor mu
günde 2 kere zor olmuyor mu cnm? ?ben 4 gündür günde 2 kere yapıyorum skinny jeans dvd'sini.
zaten diyet yapmaya çalıştığım için yediklerime de dikkat ediyorum.
günde 3 lt su içiyorum.
bacaklarım 4 günde bile gözle görülür derecede toparlandı.
bence başlayın derim.
hafta sonu evde olduğum için bir kere sabah bir kere akşam yaptım. zorlamadı beni. regl olduğum için oruçta tutmadım gayet rahat yaptım o yüzden.günde 2 kere zor olmuyor mu cnm? ?
olctun mu bacaklarini 2 hafta sonra kac cm degismis yazarsin bize de motivasyon olur
tamam canim heyecanla bekliyorumhafta sonu evde olduğum için bir kere sabah bir kere akşam yaptım. zorlamadı beni. regl olduğum için oruçta tutmadım gayet rahat yaptım o yüzden.
bugünden sonra iki kere yapabilecek miyim bakalım :)
ölçülerimi almıştım. sonuçlarımı da yazarım farkı hepimiz görmüş oluruz.
Nasıl gidiyor başladın mıben de bura yazılanları okuyunca şimdi başlamaya karar verdim:)
Evet ben yaptım işe yarıyor ama bırakınca eski haline dönüyorsun yani hayat şekli haline getrmek gerek ama getiremiyorum bırakıyorum ne yazıkkiyapan var mi arkadaşlar ise yariyor mu