Ebru Şallı ile skinny jeans

hiç ölçüm yapmadım 1haftadır yapıyorum ama çevremdekiler işe yaradığını söylüyor
Bugün 11. Günüm bitti skinny jeans de sadece bir gün arada yapmadım ama 1 cm bile incelme olmadı beslenmeye de dikkat ediyorum tek yapmadığım greyfurt suyu içmek unun dışında titiz devam ettim. Belkide ideal kilomda olduğum için farketmedi bilmiyorum :KK43:

tamamdır canım çok sağol sen yapıyomusun faydasını gördünmü
Canim ben 53 kiloyum boyum 164 yani çok fazla kilo fazlalığı yok pilates 12 gün yaptım skinny Jeans açıkçası iki beden falan incelmedim belki 1 cm falan farkettim . Ama yarın yeni bir programa basliycam 21 gunde yaglarinizdan kurtulun programı onu da ancak haftada 4 gün yapabilirim bu arada haftada 3 gün salona gidiyorum incelme de onunda etkisi olabilir. Yinede pilates e başla benim tavsiyem yağların yandigini hissediyorsun

Kizlar ben de dun basladim. Umarim faydasini gorurum. Bacaklarim cok agriyor. Herkes kalca ve bacak demis ama niye benim kalcalarim yanmiyor acaba? Tam calistiramadim sanirim.

ben bir ise yaradigina inanmiyorum arkadaslar
bende denedim ama gozle gorulur bir fark olmuyor asla

elbette faydali ama yaglari eritmiyor sadece kaslari guclendiriyor

Evt bazi hareketleri yapamiyorum. Mesela kopru. Sen yapabiliyor musun?
Kac gun oldu senin?

Ben bugun 3. Seansimi yaptim. :KK55:
Ben bu programı 10 gün önce falan bitirdim ama dün yine başladım kalca ve basen ağırlıklı egzersiz ler olduğu için. Canım ben hareketlerde zorlanmiyorum 4 aydır spor salonuna devam ediyorum ordada yogun cardio çalıştığım için vücut alıştı galiba. Ama köprü zaten streching yani gevşeme hareketi yani yapmasanda çok etkilemez takma bu kadar diğer egzersizleri tam yap yeterli

Ben bu programı 10 gün önce falan bitirdim ama dün yine başladım kalca ve basen ağırlıklı egzersiz ler olduğu için. Canım ben hareketlerde zorlanmiyorum 4 aydır spor salonuna devam ediyorum ordada yogun cardio çalıştığım için vücut alıştı galiba. Ama köprü zaten streching yani gevşeme hareketi yani yapmasanda çok etkilemez takma bu kadar diğer egzersizleri tam yap yeterli

Bravo cok fit olmalisin :KK9: ben de zamanla alisir heralde. Karinsavari yaptin mi?

Bravo cok fit olmalisin :KK9: ben de zamanla alisir heralde. Karinsavari yaptin mi?
canım kilom boyum gayet orantılı ama sıkı değilim onun için sürekli farklı sporları veya egzersizleri deneyerek vücudu şaşırtıyorum :) tek başına karinsavar dvd sini yapmadım özellikle kalca ve basende çalışıyorum karin göbek sorunum yok ama sana tavsiyem pilates in etkili olmasını istiyorsan cardio ile çalış bisiklet koşu gibi emin ol çok daha fazla yarar görCen. Fakat ilk iki ay vücutta hiçbişey değişmiyor hemen pes etme

Bende şimdilik pilates 1e başladım daha önce yapmadığım için 1 hafta sonra falan skinny jeanse başlıcam eğer daha önce hiç pilates yapmadıysanız selülitsavar ya da skinny jeanse başlamadan önce pilates 1e başlayın diyor ebru şallı

Bende basladim insanityle beraber goturuyorum 2 haftada 2 beden inceltecegine inanmiyorum ama en azindan bacagimi toparlar neyseki bunda fazla uzun konusmuyor :KK6:

Bütün yorumlari okudum, ne yaziki kimse tamamen sonucu yazmamis 2 kisi haric. Bugün basladim her hafta sonuclari yazicam, SÖZ boy: 164 yas: 21

Üst bacak: 56 cm (en kalin olan yer)
Basen: 98 cm
Kilo: 58

Türkcem icin sindikten cok özür dilerim

:KK43:Gecen haftaki ölcülerim
Üst bacak: 56 cm (en kalin olan yer)
Basen: 98 cm
Kilo: 58

1 haftaki sonuc
Üst bacak: 54.5 cm (en kalin olan yer)
Basen: 97 cm
Kilo: 57.5

Sadece 4 gün yapabildim 3 gün ne yaziki hasta oldum yatakta gecirdim resmen haftaya pazartesi yazicam insalah busefer araya bise gelmez :110:

geçen yıl skinny jeansi bitirmiş biri olarak evet gerçekten bacakları topluyor ve inceltiyor. ancak benim tavsiyem bacaklar için eğer imkanınız varsa spor salonunda ağırlık antremanları yapmanız. bacağım istediğim inceliğe ulaşmıştı ancak şortla vs oturduğumda löp diye pörtlüyordu hemen yanlardan. ve bu tarz sorunları ağırlık çalışarak çözdüm. kas olur diye korkmayın zira kas olsa dahi şekilli ve güzel duruyor, basenleriniz etrafa yayılmıyor yani. ha eğer imkanınız yoksa skinny jeans ile beraber bacağınızı kuvvetlendirecek egzersizler de yapmanızı öneririm. (dumbella squat yapmak, pilates lastiği veya direnç bandı ile leg curl yapmak gibi..) o zaman daha etkili sonuç alırsınız.

X