Ebru Şallı ile skinny jeans

Birkaç fitness hocası öyle demiş nette de baktım sıkılaşmak için yazıyor kararsız kalmıştım hem leslie ile 3 mil he pilates beni zayıflatır inş :)
Zayiflatir tabi. B.k.k idman diye bir seyle karsiladtim youtubets.onlardan da indir.sonra da onlari yaparsin en son.

Son düzenleme:
Mrb ben çok kararsızım pilates konusunda :KK43: lütfen beni aydınlatın :KK43: pilates kilo verdirmez sıkılaştırır diyorlar ben 2 günde leslie ile 3 mil yürüyorum buna pilatesi ilave etsem hatta hergün yapsam kilo vermezmiyim ? 12 kilo fazlam var :KK43: lütfen cevap..

Diyetle birlikte yaparsan kilo verirsin tabi

selam hanimlar bende bu dvdyi yapmak istiyorum ama hollandada yasiyorum nerden bulabilirimki internette varmi videolari bilen varmi

dün itibariyle yapmaya başladım elimden geldiğince bırakmamaya çalışacağım geçen ay düzensiz 4 kez yaptığım halde inanılmaz sonuç aldım

bugün 4.günüm ilk iki gün ağrı olmuştu bugün ağrım yok saat 3 gibi yapacağım

slm kızlar ben de 2 haftalık bu programa başlayalı daha 3 gün oldu. ama acaip farkkettiğini düşünüyorum. iki gün hareketleri tam yapmaya çalışırken baya bi zorlandım bakalım bugün zorlanacakmıyım. ama şimdilik şunu kesin olarak söyleyebilirim ki iki gün yaptım ve selülitten eser kalmadı. ters ışık vs vızz gelir artık hiç kalmadı resmen ya. Ama şunu belirtmeliyim ki öle aşırı bi selülitim de yoktu aslına bakarsak ama yine de bazen belirginleşebiliodu. bakalım devam ettikçe yazarım yine

Bende bugün başlamayı düşünüyorum kızlar bırakmadan birbirimize destek olarak devam edelim

Merhaba arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım yaklaşık 1aydır düzenli yürüyorum 90 kg den 84.4 e düştüm boyum 1.75 günde 2 saat yürüyordum bir sabah bir akşam ama bugünden sonra günde 1 saatlik yürüyüşüme skinny jeans ve 3K yi ekliyecem tabi beslenmem artık bir hayat tarzı oldu bana yardım edecektir vücudum çok sarkık bakalım hedefim 3ay da 36 beden umarim başarırim gün gün yazacağım haftada bir kere tartılıp ölçü alacağım hadi birbirimize destek olalım:-)

Merhaba arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım yaklaşık 1aydır düzenli yürüyorum 90 kg den 84.4 e düştüm boyum 1.75 günde 2 saat yürüyordum bir sabah bir akşam ama bugünden sonra günde 1 saatlik yürüyüşüme skinny jeans ve 3K yi ekliyecem tabi beslenmem artık bir hayat tarzı oldu bana yardım edecektir vücudum çok sarkık bakalım hedefim 3ay da 36 beden umarim başarırim gün gün yazacağım haftada bir kere tartılıp ölçü alacağım hadi birbirimize destek olalım:-)[/QUO
EVET BEN KATILIRIM SANA :) BENDE SKNNY JEANS İLE BİRAZ DA SÜPER KARIN LA DEVAM EDECEĞİM BUGÜN ÖLÇÜLERİMİ ALIP BAŞLAMA NİYETİNDEYİM ÇOK İYİ OLUR.. BEN DİYET YAPMIYORUM KARATAYA BAŞLAMAK İSTEDİM AMA Bİ TÜRLÜ OLMADI.. ETİM SIKI ÇOK ÇABUK KİLO ALIP VEREBİLEN BİRİ DEĞİLİM İNCELSEM YETER BANA

Merhaba arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım yaklaşık 1aydır düzenli yürüyorum 90 kg den 84.4 e düştüm boyum 1.75 günde 2 saat yürüyordum bir sabah bir akşam ama bugünden sonra günde 1 saatlik yürüyüşüme skinny jeans ve 3K yi ekliyecem tabi beslenmem artık bir hayat tarzı oldu bana yardım edecektir vücudum çok sarkık bakalım hedefim 3ay da 36 beden umarim başarırim gün gün yazacağım haftada bir kere tartılıp ölçü alacağım hadi birbirimize destek olalım:-)
HABERLERİNİ ALAMIYORUM CANIM

Bende bugün başlamayı düşünüyorum kızlar bırakmadan birbirimize destek olarak devam edelim
Merhaba
bugün karar verdim internetten videoyu edindim.38 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.172 boyum 66_67 kilom var. Göbek sıkıntım da var ama en çok bas en&kalça bölgem canımı sıkıyor .bekarken giyebildiğim ama şimdi düğmesi kapanmayan pantolonlarımla resim çektim ve ölçülerimi aldım kalça: 104.5 , üst bacak 62 cm.bu akşam skinny jeans e başlıyorum günlük 1 saatte yürüyüş ekleyip diet yapmadan sadece yediklerine dikkat ederek işe başlıyorum.umuyorum sizlere öncesi ve sonrası resimleri gönderme zevkini yaşayacağım .. hadi bismillah :))

Merhaba kolay gelsin şimdiden :) sizlerle paylaşmak istedim 9 martta vucut yağ indeksi hesaplattım 57.7 kiloydum bir aydır nerdeyse günlük 1200 kalorilik bir menü hazırladım ve haftada 4 gün düzenli spora gittim bugün 54.500 kiloyum tartıldım hemde kalçadan 3 cm inceledim bunlar mucize değilmiş eğer ilgilenirseniz daha detaylı bilgi veririm üstelik verdiğim 3 kilonun nerdeyse tamamı yağ kütlesinden gitmiş yuppppiiiii

Merhaba kolay gelsin şimdiden :) sizlerle paylaşmak istedim 9 martta vucut yağ indeksi hesaplattım 57.7 kiloydum bir aydır nerdeyse günlük 1200 kalorilik bir menü hazırladım ve haftada 4 gün düzenli spora gittim bugün 54.500 kiloyum tartıldım hemde kalçadan 3 cm inceledim bunlar mucize değilmiş eğer ilgilenirseniz daha detaylı bilgi veririm üstelik verdiğim 3 kilonun nerdeyse tamamı yağ kütlesinden gitmiş yuppppiiiii
Gözün aydın canım.neler yaptın, anlatır mısın?

Arkadaşlar 21 günde yağ yakan ile skinny Jeans aynı şeyler mi. Çok anlamadım ama 21 güne kafayı taktım. Uzun falan Ama şallı'nın aralarda konusmalarini cikarinca herhalde azalir. 3k daha kisa aslinda. Alet edevatinda siparisini verdim.bugun yarın yoldadir. hangisini önerirsiniz?

X