- 11 Aralık 2013
- 17
- 12
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
YouTube aç çıkıyorKızlar selam, burada bahsi geçen videoları nereden indirebiliriz ya da yollayabilecek olan var mıdır?
tekrar merhaba kızlar, süper bir karın dvd si kürünü de bitirdim. ebru şallı bu işi biliyorbelim 62 cm ye kadar inceldi, yağlar eridi, karın dümdüz. düğmesini kapatamadığım kotlarımdan iki tanesini dün gece denedim kapanıyor düğmeler
şimdi 2 gün ara verip 21 günde yağlarınızdan kurtuluna geçeceğim. sambaya da devam tabi ki, bir gün ritmik samba diğer gün brezilya sambası olarak değişimli yapıyorum. çok eğlendiğim bir kardiyo egzersizi oldu benim için. ekipmana da gerek yok.
kimse yazmamış, sizler napayorsunuz??
Kızlar burayi aktif hale getirelim. Kendimize zaman ayıralım farkı görelim
Ben de başlayamadım. Canım yulaf ezmesi aldım diyet yapacam diye. Hem onu yiyorum hem yemek yiyorum off bu istahimSelamlar ben dün squat girl 13 dk da 100 kalorisini yaptım samba ları yaptım. Ama şu ara duygusal durumum pek iyi değil yiyorum. Nasıl önlerim onu da bilmiyorum :.( ama tavsiye ederim youtube da zilyon tane video var. Hiçbir şey tapamazsanız yürüyüş parkuru ve spor aletleri konusunda programımı paylaşbilirim isteyenle.
Bence de birbirimizi motive edelim.
Isinma ve soguma hareketlerini yapmasak da ayni etki olur mu?Bir çok kişi soru sormuş hep havada kalmis.
Pilates çok etkili bir spordurrrrr kizlar.
1 mayista 21 günde yaglarinizdan kurtuluş dvdsine basladigimda basenlerim 102 cm di.Üst bacak en kalin nokta 60 cmdi.21 gün sonra 96 cm ve 54 cm oldu.Resmen kuculdum.Şiddetle tavsiye ederim.Yediklerime dikkat ettim diyet değildi ama aksam yemekten sonra bir şey yemedim.
Pilates o günden beri hayatimda haftada 1-2 yaparim.Simdi skinny jeans e basladim.2-3 cm incelmesine raziyim ve inanıyorum.
Sizde inanin salmayin kendinizi.28 yasindayim 3 yasinda bi oğlum var.170 cm 55 kiloyum.Benim gibi olanlar kilini kipirdatmiyor.Spor çok önemli.Zayifsaniz bile ki ben oyleyim saglik için yapin
Haftada 3 günde eliptige biniyorum.Spor şarttt
Denk geldiğim için yazıyorum, ısınma ve soğuma yapamadan spor yapmak bir süre sonra lif kısalığı ve sakatlık yapar. Asla ısınma ve soğuma olmadan spor yapmayın alt tarafı 0 dakika ama hem esneklik kazanırsınız hemde kas tutulması olmaz.Isinma ve soguma hareketlerini yapmasak da ayni etki olur mu?