Gebeliğe Hazırlık Ebede rahmi yukarı çektiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ben gezmiyorum eşimle tek dışarı çıkarsam kaynanam olmadan yani kıyamet kopuyor evde desen biz yatağa geçiyoruz kendi yan odada 12 1 TV izliyor.. Yani zaten gezip tozacak Bi hayatım yok

Rahme zarar verir kızlar ya böyle bir şey olabilir mi? Sakın yaptırmayın Yara olur, mikrop kapar, mantar olur vs vs elletmeyin sakın. İçim bir garip oldu.

Ayy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?
O daha ne ki hic bel cektirmek duydunuzmu x olacak sekilde ipleri sariyorlar adama sonra ortada bel tarafdan oklavaya ipleri sarip buruyorlar ayaklarin kollarina deyiyor iki büklüm oluyorsun

Ayy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?
Benimkisi karından masaj yapanlardanmış. Eline yağ mı bişey sürüp karından masaj yaparak kaldırıyormuş öyle anlattılar

Evlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş
Sen şimdiden kafana bu kadar taktıysan ilerisi sıkıntı zaten. Ayrıca daha 3 ay olmusken kayınvalideninde bu tarz istekte bulunabilmesi de cok garip geldi bana. Doktorlar 1 sene bekleyin olmazsa kontrole gelin diyolar. Kaldıki benim 21 ay sonra oldu kendiliginden.Kimse de gel seni ebeye goturelim suraya buraya goturelim diyemedi. Dememeli de. Bu iş sabır işi hemen istedin diye olucak basit bisey deil bu

Reactions: H M
Benim kaynana patavatsız biraz her dediği doğru. Düşün ki yeğeni ben hamileyim dedi kaynanam da yalan söyleme 2 aylık hamilelik belli mi olurmuş diye alay etti. Benim adetim 10 gün geçmişti kistten. Doktor baktı kanda yok dedim. 10 günlük gecikmeyle ne anlar doktor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…