İşte ben gezmiyorum eşimle tek dışarı çıkarsam kaynanam olmadan yani kıyamet kopuyor evde desen biz yatağa geçiyoruz kendi yan odada 12 1 TV izliyor.. Yani zaten gezip tozacak Bi hayatım yokEski zamanla bu zaman çok farklı herşey değişti ve değişmeye devam ediyor . Eşinle konuşup bu konuyu ele almalısınız. Bu durumda kv dış kapının dış mandalı . Benim kendi annemde binlerce ee ne zaman çocuk diyio durdu . Eşimle doya doya gezdik beni çok üzdü o anki mutluluğumu düşünmedi . Felaket senaryoları çizdi hep korkuttu beni . Ama şimdi hamileyim ve gerçekten Rabbim herşeyi zamanı gelince nasip ediyorbiraz sakin olun ve saçma işlere karışmayın .
Geçen ay tutmazsa aşılama falan dedi Bi de özel hastane o yüzden gitmedim bu ay böyle geçsin dedim. Veren Allah verir dedim. Diğer ay gidecem hayırlısıylaSonra gittin mi doktora? Neden olmadığına dair bir şey dedi mi?
Bende öyle yapmaya çalışıyorum işte. Eşim sağolsun ailem yok diye çok koşturuyor peşimden mutlu etmeye çalışıyorOhh eşinin destekçin olması çok güzel o zaman boşver takıl istediğin gibi
Kocanda belki sorun önce o gitsin doktoraEvlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş
Yani degisiyor ebeye goreNasıl bir işlem yapıyor
Evet canim oyleÖyle mibana bunu söylemediler
Ayy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?Yani degisiyor ebeye gore
Bazilari elle yapiyor rahmi tutup cekiyorlar sonrada bezle falan bagliyor
Bu ay da ovulasyon hesaplayıp dene aman ebeye filan gitme eldeki rahimden de olma.Geçen ay tutmazsa aşılama falan dedi Bi de özel hastane o yüzden gitmedim bu ay böyle geçsin dedim. Veren Allah verir dedim. Diğer ay gidecem hayırlısıyla
O daha ne ki hic bel cektirmek duydunuzmu x olacak sekilde ipleri sariyorlar adama sonra ortada bel tarafdan oklavaya ipleri sarip buruyorlar ayaklarin kollarina deyiyor iki büklüm oluyorsunAyy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?
Nası yaO daha ne ki hic bel cektirmek duydunuzmu x olacak sekilde ipleri sariyorlar adama sonra ortada bel tarafdan oklavaya ipleri sarip buruyorlar ayaklarin kollarina deyiyor iki büklüm oluyorsun
O da batıracak bu ay aslında o yüzden bıraktım kendi test yapsın diyeKocanda belki sorun önce o gitsin doktora
Benimkisi karından masaj yapanlardanmış. Eline yağ mı bişey sürüp karından masaj yaparak kaldırıyormuş öyle anlattılarAyy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?
Ovülasyon testlerini de çok duydum netten ucuza alınıyormuş ama hiç denemedim ne yapılıyor bilmiyorumBu ay da ovulasyon hesaplayıp dene aman ebeye filan gitme eldeki rahimden de olma.
Sen şimdiden kafana bu kadar taktıysan ilerisi sıkıntı zaten. Ayrıca daha 3 ay olmusken kayınvalideninde bu tarz istekte bulunabilmesi de cok garip geldi bana. Doktorlar 1 sene bekleyin olmazsa kontrole gelin diyolar. Kaldıki benim 21 ay sonra oldu kendiliginden.Kimse de gel seni ebeye goturelim suraya buraya goturelim diyemedi. Dememeli de. Bu iş sabır işi hemen istedin diye olucak basit bisey deil buEvlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş
Benim kaynana patavatsız biraz her dediği doğru. Düşün ki yeğeni ben hamileyim dedi kaynanam da yalan söyleme 2 aylık hamilelik belli mi olurmuş diye alay etti. Benim adetim 10 gün geçmişti kistten. Doktor baktı kanda yok dedim. 10 günlük gecikmeyle ne anlar doktor dediSen şimdiden kafana bu kadar taktıysan ilerisi sıkıntı zaten. Ayrıca daha 3 ay olmusken kayınvalideninde bu tarz istekte bulunabilmesi de cok garip geldi bana. Doktorlar 1 sene bekleyin olmazsa kontrole gelin diyolar. Kaldıki benim 21 ay sonra oldu kendiliginden.Kimse de gel seni ebeye goturelim suraya buraya goturelim diyemedi. Dememeli de. Bu iş sabır işi hemen istedin diye olucak basit bisey deil bu
bunun videosunu bulamazmiyiz merak ettim bak bezle fln cekiliyormusAyy korkunç geliyor kulağa. Rahmi tutup çekiyor da peki nereye bağlıyor bezle?
İnşAllah bendeki öyle bişeye kalkılmaz gidiyorum birazdanbunun videosunu bulamazmiyiz merak ettim bak bezle fln cekiliyormus
bu bence yine olabilir hatta video görmüstüm anlatildigi gibi korkunc degil kirikcikcilarin yaptiklari bisi deNası ya
konu ile fazla alakadar olamadim kusura bakma canim ama vücüt senin beden senin yaptirma istemiyorsan doktorlar onca sene bosa mi okuduİnşAllah bendeki öyle bişeye kalkılmaz gidiyorum birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?