• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ebede rahmi yukarı çektiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok orda ayrı evim olacak. Ben gitmem onlara derim malzemeleri alırlar bana akşam yemekleri bende yerler haftada 1 2 çamaşırlarını getirirler yıkarım. Aynı evde olmicaz yani kendi düzenim olacak orda inşallah 🙏🏻
Canim ya sen onlara bakmak icinmi evlendin.
Kayinlari kucükmu?

Canim ya sen onlara bakmak icinmi evlendin.
Kayinlari kucükmu?
Yok büyükler ama bekarlar 😁 şu an kendi işlerini kendileri yapıyorlar ama oraya gidince gelinim ya yapmak zorundayım

• Kızgınım
Reactions: H M
Bunu eşinize kardeşleri mi söyledi?
Evet gönderiyorlar da hatta bizi evlendiren onlar. Evimize attılar diye sade nikahla evleneceğini düşünme benim 1 kız kardeşim vardı ona ne istediysek sana da yapacaz aynısını. Git salona gelinliğe fotoğrafçı ya bak ne kadar lazım söyle gönderelim dediler. Hakları çok sağolsunlar

Evet gönderiyorlar da hatta bizi evlendiren onlar. Evimize attılar diye sade nikahla evleneceğini düşünme benim 1 kız kardeşim vardı ona ne istediysek sana da yapacaz aynısını. Git salona gelinliğe fotoğrafçı ya bak ne kadar lazım söyle gönderelim dediler. Hakları çok sağolsunlar
Seni ailen neden onların evine attı canım ben o kısmını anlamadım?

Yok büyükler ama bekarlar 😁 şu an kendi işlerini kendileri yapıyorlar ama oraya gidince gelinim ya yapmak zorundayım
Siz bu gelinliğe cok anlam yüklüyorsunuz.. Arkadaşm var öyle bitane.. İyi gelin olmak için herkes onu aa bak falancanın gelini nasıl iyi desinler diye kaynanasının kaynatasının her dediğini yapıyor.. Ama gel gör kiii çookk mutsuz hergün dert yanıyor.. Mutsuz olcana cevabını ver sevileyim diye hiç öyle yapmadım mesela.. sende gelinim ya yapmam lazım mantığından çıkmalısın

Seni ailen neden onların evine attı canım ben o kısmını anlamadım?
Annemin istediği damat ya zengin olacaktı ya da atanmış.. O yüzden istemedi babamı kışkırttı babam da gecenin Bi yarısı konuşmaya gidecez diye beni götürdü orda bıraktı alın size hediyem olsun dedi bindi arabaya gitti

Annemin istediği damat ya zengin olacaktı ya da atanmış.. O yüzden istemedi babamı kışkırttı babam da gecenin Bi yarısı konuşmaya gidecez diye beni götürdü orda bıraktı alın size hediyem olsun dedi bindi arabaya gitti
Nasıl ya ne tuhaf bir durum. Sen mi çok istedin evlenmeyi? Baba nasıl kızını bırakır öyle hediyem olsun diye. :(

Siz bu gelinliğe cok anlam yüklüyorsunuz.. Arkadaşm var öyle bitane.. İyi gelin olmak için herkes onu aa bak falancanın gelini nasıl iyi desinler diye kaynanasının kaynatasının her dediğini yapıyor.. Ama gel gör kiii çookk mutsuz hergün dert yanıyor.. Mutsuz olcana cevabını ver sevileyim diye hiç öyle yapmadım mesela.. sende gelinim ya yapmam lazım mantığından çıkmalısın
Yok ben onların mantığını söyledim zaten sana 😁 ben kimsenin gelini olmak için evlenmedim ki kendi hayatımı kurmak için evlendim onlar gelinin görevi kafasındalar. Hatta ben uzanmış Ken eşim kalkıp çay koyarsa falan kıyamet kopar evde ama çok şükür takmıyor onları. Ben evde yokken evi de süpürür bulaşık da yapar çamaşır da yıkar toplar. Annesinin istediği gibi herşeyi bana bırakmaz çok şükür yardım eder 🙏🏻

Nasıl ya ne tuhaf bir durum. Sen mi çok istedin evlenmeyi? Baba nasıl kızını bırakır öyle hediyem olsun diye. :KK43:
Biz sadece yüzük takalım dedik yaşadığım yer küçük laf çıkmasın diye.. Sonuç evlendim 😁

Eski zamanla bu zaman çok farklı herşey değişti ve değişmeye devam ediyor . Eşinle konuşup bu konuyu ele almalısınız. Bu durumda kv dış kapının dış mandalı . Benim kendi annemde binlerce ee ne zaman çocuk diyio durdu . Eşimle doya doya gezdik beni çok üzdü o anki mutluluğumu düşünmedi . Felaket senaryoları çizdi hep korkuttu beni . Ama şimdi hamileyim ve gerçekten Rabbim herşeyi zamanı gelince nasip ediyor 🤲🏻 biraz sakin olun ve saçma işlere karışmayın .

Güzelim sen boşver gitme rahmini yukarı filan çektirmeye, zaten 3 ay olmuş evleneli. Neyii çektireceksin? Doğru düzgün gidin doktora eşin de sen de bir sorun var mı öğrenin.
Baktık ilk 2 ay kist vardı 3. Ay klomen ovitrelle kullandım olmadı

Yok ben onların mantığını söyledim zaten sana 😁 ben kimsenin gelini olmak için evlenmedim ki kendi hayatımı kurmak için evlendim onlar gelinin görevi kafasındalar. Hatta ben uzanmış Ken eşim kalkıp çay koyarsa falan kıyamet kopar evde ama çok şükür takmıyor onları. Ben evde yokken evi de süpürür bulaşık da yapar çamaşır da yıkar toplar. Annesinin istediği gibi herşeyi bana bırakmaz çok şükür yardım eder 🙏🏻
Ohh eşinin destekçin olması çok güzel o zaman boşver takıl istediğin gibi 😀😀

Back