Gebeliğe Hazırlık Ebede rahmi yukarı çektiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu bence yine olabilir hatta video görmüstüm anlatildigi gibi korkunc degil kirikcikcilarin yaptiklari bisi de

rahim nasil oluyor ? ayiptir sormasi parmagi rahime sokup havaya mi kaldirmya calisiyorlar? taciz gibi birsey
Karından masaj yaparak kaldırıyormuş

konu ile fazla alakadar olamadim kusura bakma canim ama vücüt senin beden senin yaptirma istemiyorsan doktorlar onca sene bosa mi okudu
Rahmim dönmüş öyle dedi aşağıdan düzeltti sonra karından masaj yaptı. Üstüne de reçete yazdı iltihap varmış Bi de klomen yazdı 5. Günde başla bitince geri gel dedi. Bi de keten tohumu iç her gün 1 çorba kaşığı bir bardak yoğurda dök iç bol nane tüket yağ olarak sadece zeytin yağı. Kahve nescafe tamamen yasak.

ayni yastayiz nasil klomen yazdi Doktor mu ?

ayni yastayiz nasil klomen yazdi Doktor mu ?
Doktor yanında çok çalışmış eşimin bile ebesi kadın doktor ağzıyla konuştu benimle çok bilgili yani klomen verdi folicasiti sakın bırakma sürekli kullan falan dedi

Doktor yanında çok çalışmış eşimin bile ebesi kadın doktor ağzıyla konuştu benimle çok bilgili yani klomen verdi folicasiti sakın bırakma sürekli kullan falan dedi
doktor olmayan biri recete yazabiliyor mu? kusura bakmayinda türkiyede yasamiyorum ama bilgilerime göre tr de de doktor harici recete yazmak yasak diye biliyorum... doktorun yaninda calismis olsa dahi

doktor olmayan biri recete yazabiliyor mu? kusura bakmayinda türkiyede yasamiyorum ama bilgilerime göre tr de de doktor harici recete yazmak yasak diye biliyorum... doktorun yaninda calismis olsa dahi
Bu verdiği klomeni bildiğim kadarıyla isteyen herkes kullanıyor doktora danışmadan. Bana da doktorum vermişti zaten sürekli kullanmam için aynı zamanda folic asit içim de bırakma demişti aynı şeyler yani

Bu verdiği klomeni bildiğim kadarıyla isteyen herkes kullanıyor doktora danışmadan. Bana da doktorum vermişti zaten sürekli kullanmam için aynı zamanda folic asit içim de bırakma demişti aynı şeyler yani
peki ozmn iyi sanlar rabbim yardimcin olsun ama klomenin de ciddi yan etkileri labiliyor diye biliyorum ...

Oyle saçma işlerle uğraşma sana tavsiyem ıyo bir doktora git kaynanayida takma benim kaynanamda illa gidelim demişti bende gençliğin verdiği tecrübesiz likle gitmiştim iki kere gittim 3. Ye kaynanam hadi gidelim dedi bırak bu saçmalıkları beni daha kötü yaptı o kadın dedim bi dahada gitmedim.. Üstelik bizim sorunumuz da belliydi tüp bebek başka çare yok..

Acelem yok zaten ebe de dedi daha 3 aydır deniyorsun ne bu acele 1 yıla kadar bişey yapılmaz aslında diye

Bende yaptırdım hamile kaldım diyen de çok bayağı araştırdım. Bana çok saçma bişey geliyordu ama en yakın arkadaşlarımdan bile duydum diyebilirim
Yaptir canim sende inan daha 3 aydir istiyoruz daha 6 aydir istiyoruz diye diye bi bakmissin yillar gecmis tedbir kuldan tevekkül Allahtan

Yaptir canim sende inan daha 3 aydir istiyoruz daha 6 aydir istiyoruz diye diye bi bakmissin yillar gecmis tedbir kuldan tevekkül Allahtan
Yaptırdım bakalım artık. Rahmin dönmüş senin dedi yaptı bişeyler klomen bitince geri gidecem tekrar bakacak mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…