- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sonuçları yaz dönünce merak ediyorum.İnşAllah bendeki öyle bişeye kalkılmaz gidiyorum birazdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçları yaz dönünce merak ediyorum.İnşAllah bendeki öyle bişeye kalkılmaz gidiyorum birazdan![]()
Karından masaj yaparak kaldırıyormuşbu bence yine olabilir hatta video görmüstüm anlatildigi gibi korkunc degil kirikcikcilarin yaptiklari bisi de
rahim nasil oluyor ? ayiptir sormasi parmagi rahime sokup havaya mi kaldirmya calisiyorlar? taciz gibi birsey
Yoldayım yazarım çıkıncaSonuçları yaz dönünce merak ediyorum.
Olsun da bitsin kurtulayımkonu ile fazla alakadar olamadim kusura bakma canim ama vücüt senin beden senin yaptirma istemiyorsan doktorlar onca sene bosa mi okudu
allah yardimcin olsunOlsun da bitsin kurtulayım
25 yaşındayımallah yardimcin olsunyasin kücük galiba
Rahmim dönmüş öyle dedi aşağıdan düzeltti sonra karından masaj yaptı. Üstüne de reçete yazdı iltihap varmış Bi de klomen yazdı 5. Günde başla bitince geri gel dedi. Bi de keten tohumu iç her gün 1 çorba kaşığı bir bardak yoğurda dök iç bol nane tüket yağ olarak sadece zeytin yağı. Kahve nescafe tamamen yasak.konu ile fazla alakadar olamadim kusura bakma canim ama vücüt senin beden senin yaptirma istemiyorsan doktorlar onca sene bosa mi okudu
ayni yastayiz nasil klomen yazdi Doktor mu ?Rahmim dönmüş öyle dedi aşağıdan düzeltti sonra karından masaj yaptı. Üstüne de reçete yazdı iltihap varmış Bi de klomen yazdı 5. Günde başla bitince geri gel dedi. Bi de keten tohumu iç her gün 1 çorba kaşığı bir bardak yoğurda dök iç bol nane tüket yağ olarak sadece zeytin yağı. Kahve nescafe tamamen yasak.
Doktor yanında çok çalışmış eşimin bile ebesi kadın doktor ağzıyla konuştu benimle çok bilgili yani klomen verdi folicasiti sakın bırakma sürekli kullan falan dediayni yastayiz nasil klomen yazdi Doktor mu ?
doktor olmayan biri recete yazabiliyor mu? kusura bakmayinda türkiyede yasamiyorum ama bilgilerime göre tr de de doktor harici recete yazmak yasak diye biliyorum... doktorun yaninda calismis olsa dahiDoktor yanında çok çalışmış eşimin bile ebesi kadın doktor ağzıyla konuştu benimle çok bilgili yani klomen verdi folicasiti sakın bırakma sürekli kullan falan dedi
Bu verdiği klomeni bildiğim kadarıyla isteyen herkes kullanıyor doktora danışmadan. Bana da doktorum vermişti zaten sürekli kullanmam için aynı zamanda folic asit içim de bırakma demişti aynı şeyler yanidoktor olmayan biri recete yazabiliyor mu? kusura bakmayinda türkiyede yasamiyorum ama bilgilerime göre tr de de doktor harici recete yazmak yasak diye biliyorum... doktorun yaninda calismis olsa dahi
peki ozmn iyi sanlar rabbim yardimcin olsun ama klomenin de ciddi yan etkileri labiliyor diye biliyorum ...Bu verdiği klomeni bildiğim kadarıyla isteyen herkes kullanıyor doktora danışmadan. Bana da doktorum vermişti zaten sürekli kullanmam için aynı zamanda folic asit içim de bırakma demişti aynı şeyler yani
Doktoruma danışacam zaten yarın tekrar almaya başlicam diyepeki ozmn iyi sanlar rabbim yardimcin olsun ama klomenin de ciddi yan etkileri labiliyor diye biliyorum ...
Acelem yok zaten ebe de dedi daha 3 aydır deniyorsun ne bu acele 1 yıla kadar bişey yapılmaz aslında diyeOyle saçma işlerle uğraşma sana tavsiyem ıyo bir doktora git kaynanayida takma benim kaynanamda illa gidelim demişti bende gençliğin verdiği tecrübesiz likle gitmiştim iki kere gittim 3. Ye kaynanam hadi gidelim dedi bırak bu saçmalıkları beni daha kötü yaptı o kadın dedim bi dahada gitmedim.. Üstelik bizim sorunumuz da belliydi tüp bebek başka çare yok..
Yaptir canim sende inan daha 3 aydir istiyoruz daha 6 aydir istiyoruz diye diye bi bakmissin yillar gecmis tedbir kuldan tevekkül AllahtanBende yaptırdım hamile kaldım diyen de çok bayağı araştırdım. Bana çok saçma bişey geliyordu ama en yakın arkadaşlarımdan bile duydum diyebilirim
Yaptırdım bakalım artık. Rahmin dönmüş senin dedi yaptı bişeyler klomen bitince geri gidecem tekrar bakacak mışYaptir canim sende inan daha 3 aydir istiyoruz daha 6 aydir istiyoruz diye diye bi bakmissin yillar gecmis tedbir kuldan tevekkül Allahtan
Evlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş
O baktırmadan pişman olacağın bişey yapmaO da batıracak bu ay aslında o yüzden bıraktım kendi test yapsın diye
Eşin de gitsin mutlakaYaptırdım bakalım artık. Rahmin dönmüş senin dedi yaptı bişeyler klomen bitince geri gidecem tekrar bakacak mış