Onlara da çok kızgınım ama arkamda olsalardı yani gidecek yerim olsaydı eşime ya ayrı eve çıkarız ya da boşanırız diyebilirdim... Annesi rahatsız çok kilolu düşünce kalkmıyor diye tek bırakmak istemiyor annesiniAllah yardımcınız olsun.. MaşaALLAH.yine de çok neşeli görünüyorsunuz inşaAllah istediklerinize ulaşır huzuru bulursunuz ayrıca anne ve babanıza diyecek birşey bulamıyorum onlarda arkanzda olmayarak çok cahillik yapmşlar yazk..
Ben bişey için izin vermiyorum ki kendi istedi mi yapana kadar huzur vermiyor yani istiyor ve alıyorBaşlığı görünce şok oldum. Şu sitede ne acayiplikler görüyorum inanamıyorum. Rahim çektirme nedir ya
Sakın yapma öyle bir şey bu tarz hurafelerle daha büyük sorunlar olmasın sonra. Doktoruna git normal normal. Hem daha 3 ay olmuş, cahil cühela kaynanana bu kadar izin vermemelisin.
Acili seyler yapti ya keske gitmeseymisim bosu bosuna aci cektimOlmazsa bende aynı şeyleri yüzlerine söylicem ztten hayırlısı bakalım
Ama maşaALLAH eli dili heryere uzanıyor..Onlara da çok kızgınım ama arkamda olsalardı yani gidecek yerim olsaydı eşime ya ayrı eve çıkarız ya da boşanırız diyebilirdim... Annesi rahatsız çok kilolu düşünce kalkmıyor diye tek bırakmak istemiyor annesini
Detaylı okudum şimdi hikayeni çok zor bi kadınmış gerçektenBen bişey için izin vermiyorum ki kendi istedi mi yapana kadar huzur vermiyor yani istiyor ve alıyor
Her gün beynimi yiyeceğine Bi günlük ağğrı bile çekerim sen düşün durumumuAcili seyler yapti ya keske gitmeseymisim bosu bosuna aci cektim
Eğer yurtdışuna çıkamazsak işlemeye başlicam kendi görüyor zaten seni anlıyorum da diyor ama bu iş kesinleşene kadar da Bi işe giremiyor işteDetaylı okudum şimdi hikayeni çok zor bi kadınmış gerçektenMücadelen zor olacak belki ama pes etme sakın. Dedikleri gibi, bu kadın çocuğuna da karışacak ileride. Kavga çıkarsa da çıksın sen ondan inat ol, kendini asla ezdirme. Doğru bildiğinden asla şaşma. Eşini de tatlı tatlı işlemeye çalış ayrı ev için. En azından seni ezdirmemesi için.
Ben işten çıkacam gerisi onları ilgilendirir. Öyle kocama sen anneme bak biz paranı göndeririz çalışma demekle olmuyor ben çalışıyorum ama sadece evde kalmamak için yoksa tımarhane olur sonumAma maşaALLAH eli dili heryere uzanıyor..Senin yernde olsam ayrı eve çıkana kadar çocuk falan yapmazdm. Bide sen çalışıon eşin çalışmıyor hamile kalsan ne yapacaksnz o zaman
O iyi işte, eşinin anlayışlı olmasına sevindim. Umarım olur yurt dışı işiniz kurtulursun çocuğunu da mis gibi büyütürsün kendin canım.Eğer yurtdışuna çıkamazsak işlemeye başlicam kendi görüyor zaten seni anlıyorum da diyor ama bu iş kesinleşene kadar da Bi işe giremiyor işte
Bunu eşinize kardeşleri mi söyledi?Ben işten çıkacam gerisi onları ilgilendirir. Öyle kocama sen anneme bak biz paranı göndeririz çalışma demekle olmuyor ben çalışıyorum ama sadece evde kalmamak için yoksa tımarhane olur sonum
Kiz bi günlük deyilki Rahim cekme falan ən az 3 gün suruyorHer gün beynimi yiyeceğine Bi günlük ağğrı bile çekerim sen düşün durumumu
Yurtdışına gidersem 3 kaynım ve kayınbabam İn yanına gidecemO iyi işte, eşinin anlayışlı olmasına sevindim. Umarım olur yurt dışı işiniz kurtulursun çocuğunu da mis gibi büyütürsün kendin canım.
İlla birinin yanında kalcaksınız yani , neden kendi düzeninizi kurmuyosunuz yurtdısı yeni bi hayat o kadar erkegin yanında nasıl rahat etceksinYurtdışına gidersem 3 kaynım ve kayınbabam İn yanına gidecemtam hizmetçi olacam yani ama enazından çocuğumla tek ilgilenecem gündüzleri
Ay kaçış yok resmenYurtdışına gidersem 3 kaynım ve kayınbabam İn yanına gidecemtam hizmetçi olacam yani ama enazından çocuğumla tek ilgilenecem gündüzleri
Nasıl bir işlem yapıyorKiz bi günlük deyilki Rahim cekme falan ən az 3 gün suruyor
Öyle miKiz bi günlük deyilki Rahim cekme falan ən az 3 gün suruyor
Hiç yokAy kaçış yok resmen
Yok orda ayrı evim olacak. Ben gitmem onlara derim malzemeleri alırlar bana akşam yemekleri bende yerler haftada 1 2 çamaşırlarını getirirler yıkarım. Aynı evde olmicaz yani kendi düzenim olacak orda inşallahİlla birinin yanında kalcaksınız yani , neden kendi düzeninizi kurmuyosunuz yurtdısı yeni bi hayat o kadar erkegin yanında nasıl rahat etceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?