• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ebede rahmi yukarı çektiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaş bence zaten kendi bu işlemi yaptırmayı içten içe istiyordu yani kayınvalidesi istediği için filan gitmedi, kendi de dert etmiş belli ki ve bu yöntemi de denemek istedi. Önceki mesajlarından ben bu çıkarımı yaptım.
Yok valla hatta ters bişey olursa diye çok korktum yoksa 4 aydır gidelim diyor kaynanam ve her regl olduğumda evde kavga çıkıyordu ondan yoruldum

Yok valla hatta ters bişey olursa diye çok korktum yoksa 4 aydır gidelim diyor kaynanam ve her regl olduğumda evde kavga çıkıyordu ondan yoruldum
Canım ben gittim ama ben 3 buçuk yılık evliyim ne bu acele hiç takma ben bile yeni giyim bana düşmüş dedi ebe sana bir şey yapmıyor sadece kssıklarına dokunuyor düşmüşse kaldırıyor sonra bitkisel ilaç veriyorlar maydonoz süt felan yani ama senin kaynananın zihni çok boş senli ebe mi veriyor çocugu Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur

Kizlar bakin hocalar ebeler evet eskiden vardi saolsunlar ama artık proflar var tup bebek var cip bebek var dua edin Allaha sığının iyi bir dr bukun ona gidin rahminiza baktirin neler var miyom mu t rahim mi septum mu nedir yani kendinize siz sahip cikmazsaniz kimse cikmaz ne kocanız ne babaniz

Canım ben gittim ama ben 3 buçuk yılık evliyim ne bu acele hiç takma ben bile yeni giyim bana düşmüş dedi ebe sana bir şey yapmıyor sadece kssıklarına dokunuyor düşmüşse kaldırıyor sonra bitkisel ilaç veriyorlar maydonoz süt felan yani ama senin kaynananın zihni çok boş senli ebe mi veriyor çocugu Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur
Bana dönmüş dedi düzeltti keten tohumu tarçın nane falan bikaç bişey dedi tekrar gel dedi. Ama bıraktım artık düşünmüyorum ne zaman olacak diye.. kaynanam istediğini desin Allah göndereceği zamanı biliyor

Back