Gidecek o daEşin de gitsin mutlaka
Aynı evde yaşayınca salla demekle olmuyorbanada o gözle bakıyorlar ama takmıyorum salla gitsin canım bizim elimizde değil ki ne yapalım
bende aynı evde yaşıyorumAynı evde yaşayınca salla demekle olmuyor
Bu takmamanın darısı banabende aynı evde yaşıyorumhiç takmıyorum
Takıpta niye kendini üzecen canım valla takma boşverBu takmamanın darısı bana
Ediyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucağımızaTakıpta niye kendini üzecen canım valla takma boşvertakanların çoğu valla görüyorum takıntılı oluyor herşeyi kafasına takıyorlar . Herşeyin başı sağlık canım elbet çocuk verecek Rabbim dua et Allah a sığın
amin canım inşallahEdiyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucağımıza
valla kayınvaliden böyle bir tip peki sen nasıl onun karşısında duramayan bir tipsin. saçma sapan uygulamalar yaptırma 3 ay nedir yahu en az 1 yıl gebelik oluşmuyor ise bir sorun mu var diye bakılır. ayrıca ilaç kullanmışsın bekle bakalım belki de hamilesin ve zarar vereceksin. böylesi cehalet bu devirde ayrıca başkasının böyle bir uygulamayı yaptırmış olması doğru olduğu anlamına gelmez.. bitkisel destekler bile sorunun ne olduğu bulunduktan sonra denenmeli.Gittim doktora klomen ovitrelle falan kullandım bu ay.. Ayrıca aşağıda olsa doktor anlamazmış. Hatta benim kaynanamın zihniyeti hamile olsan 3 aya kadar anlamaz doktor.. Sen adet sökücüyü içme kanda belli mi olurmuş 2 aylık hamilelik diyen Bi tip
Bundan neden kaynananin haberi var ki? Ben boyle seylere cok sasiriyorum. 1 sene sureniz var doktorlar bile ciddiye almiyor 1 sene dolmadan. Babama biri beli agriyor diye bisey onermis cektirme vs gbi bisey yaptirdi ve 2 ameliyat gecirdi onun yuzunden sakin yapmayinMerhaba arkadaşlar. 3 aydır bebiş çalışmamız var ama tutmadı. Kaynanam da ebeye gidecez Bi sürü kişi öyle hamile kalıyor inat etme artık deyince kabul ettim. Bu yöntemi deneyen var mı aranızda? Ebede rahmi yukarı çektirip hamile kalan var mı
Ben karşısında durdukça olay çıkıyor görsen evde huzur kalmıyor. Geçen istediğini yapmadım gece 2 kıyamet koptu eşim ortadan kayboldu Bi baktım Bi köşeye sığınmış ağlıyor ilk defa ağlarken gördüm ona arada kalmaktan çok yoruldu. Onun hayrına gittim aslında ama ebe de daha erken dedivalla kayınvaliden böyle bir tip peki sen nasıl onun karşısında duramayan bir tipsin. saçma sapan uygulamalar yaptırma 3 ay nedir yahu en az 1 yıl gebelik oluşmuyor ise bir sorun mu var diye bakılır. ayrıca ilaç kullanmışsın bekle bakalım belki de hamilesin ve zarar vereceksin. böylesi cehalet bu devirde ayrıca başkasının böyle bir uygulamayı yaptırmış olması doğru olduğu anlamına gelmez.. bitkisel destekler bile sorunun ne olduğu bulunduktan sonra denenmeli.
Aynı evde yaşıyoruz çok şükür yalnız kalmıyorum hiç eşimle. Her lafın içinde kaynanamBundan neden kaynananin haberi var ki? Ben boyle seylere cok sasiriyorum. 1 sene sureniz var doktorlar bile ciddiye almiyor 1 sene dolmadan. Babama biri beli agriyor diye bisey onermis cektirme vs gbi bisey yaptirdi ve 2 ameliyat gecirdi onun yuzunden sakin yapmayin
Allah kolaylik versinAynı evde yaşıyoruz çok şükür yalnız kalmıyorum hiç eşimle. Her lafın içinde kaynanam
Nasıl gülerek anlatıyorsun bunu çok şaşkınım şu an.Yurtdışına gidersem 3 kaynım ve kayınbabam İn yanına gidecemtam hizmetçi olacam yani ama enazından çocuğumla tek ilgilenecem gündüzleri
Amin sağolAllah kolaylik versin
Ne yapacam diğer türlü intihar ederdimNasıl gülerek anlatıyorsun bunu çok şaşkınım şu an.
Senin agzin bal yesin en iyi en bilicli gordugum annelerden olacaksin eminim Rabbim sana saglikli hayirli evlatlar versin bize hepimizeÖncelikle Allah kaynananın bin belasını versin ayıplayan olcaksada içinden ayıplasın! Allah bilir sende 23 filan yaşındasındır. Ben 38 yaşındayım 4 yıldır bekliyorum neyin telaşı daha gözünüzü açmadan salak mı bu kadın nasıl cehalet? Ne alakaymış gebelik anlaşılmaz herkes cahilmişte bir o mu iyiymiş? Allah şöyle kaynana vermiyor ki evi oda içindeyken yakayım töbe töbe. Delirmişler ya. Sen moralini boxma rabbim zamanı gelince verir. Ne derse desin salla üzülme tamammı. Kısır filan değilsin nasipsiz yaprak düşmezdua et devamı gelir
Ben sesimi çıkartıyorum zaten hatta eşim de annesini susturduğu için karısının köpeği damgası yedi. Benim kaynanam ben gelin gidene kadar alışık değildi kimsenin ona itiraz etmesine ses çıkarmasına. O yüzden çıkıyor zatenn bütün sorunlarCanim 2 dusuk yaptım ameliyat kurtaj neler yasadim neler gecirdim esim ailesine ve aileme dönüp susun dedi tabi bi zamana kadar agzima s... lar sinir hastasi ettiler beni ondan snra esim aklini basina aldi kendine sahip cik canim sen kendin ol ver cevaplarini kimene senin cocugundan kisir nedir yaa bu nasil bir kelime koskoca ehlibeytte bile karsimiza cikiyor bebegi olmayan kadin bence sende sesini cikar artik ya kendinizi sevin lutfen bunu yapmayin belki esinde sorun vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?