Gebeliğe Hazırlık Ebede rahmi yukarı çektiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaaa.. 1 yıl olmaması normal kabul ediliyor sakın yapma.. Allah korusun ters birşey olsa ve artk hamile kalamayacağını öğrensen daha mı iyi? O zaman da kafanı vurursun nye dinledm kaynanamı ben diye.. "Ben doktorlara güveniyorum 1 yl bekleyeceğim" de kaynanana ama olur olmadık yerlere gitmeeee... bide bu kadar taviz verme kendni teslim etme kaynanana o hayat senin hayatın yok demeyi bil yoksa birkaç yl sonra bıktım diye gelrsn buralara..

Sendekiler yine iyi benim kaynanam klomen ve ovitrelle kullandığım için hamile kalmadığımı söyleyip duruyor

Reactions: H M
Böyle insanların kızları ne doğurmuş önemli değil ki önemli olan gelinin ne doğuracağı soyu devam ettirecek olanlar bizleriz

Ya biz evde her Allahın günü neler için kavga ediyoruz bi bilsen.. Eşimle başbaşa kalmadığımız için kavga ederken bile sen şerefsizsin oğlumla kavga ediyorsun diye bağırıp çağırıyor bu sefer eşim araya giriyor ona da bağırıp çağırıyor sonra büyüyor da büyüyor.. Ben eve her gittiğimde acaba bugün ne için kavga edecez diye gidiyorum. Her adet gördüğümde kıyamet kopuyor bu ebe için sadece kaynanam da değil yedi sülale konuşuyor.. Bu 3 ayda çok yoruldum gerçekten bilmiyorum ya

Klişe olacak ama neden aynı ev peki ?

Bikaç yıla gerek yok evlendiğimi hissetmedim bile 4 ayda. Yani yok aynı evde yaşıyoruz yatak odamız bir ama ne sohbet ediyorum ne yemek yapıyorum. Temizliğe gelince hiç yapmıyorum çünkü kaynanamın temizlik anlayışı bulaşık yapmak o kadar. Her gün işten gidince evi çöplük gibi gördüğüm için sadece misafir gelecekse temizlik yapıyorum artık. 4 ayda bıktım

Sendekiler yine iyi benim kaynanam klomen ve ovitrelle kullandığım için hamile kalmadığımı söyleyip duruyor
Onları da yasadım canım merak etme , ovitrelle vurulcakdım o zaman 74 liraydı hepsi birden o nasıl doktormus 74 lira ilac mı olurmus nasıl devlet karsılamazmış neler neler dediler ben o gözyaslarımı hep boş yere akıttılar ozel ilac diyorum yok anlamıyolar ama sonra noldu yıllar gecti kızlarının cocukları saglıklı olmuyomus iki kez aldırdı bu kez ozel bi yontemle tupbebek yaptırdılar 50 milyara yakın para gitti bi ignesi 1000 liraydı kimse onlara ole ilac mı olurmus demedi benim yıllarca cocugum olmadı sabrettim sabrettim agladım içime attım ama cok şükür artık bi kızım olcak Allahım insallah sana da nasip etsin o zaman bu günlere gülüp gececeksin

Guzelim 5 gunluk bebe bile gozukuyo kanda cehaletin onde gideni kaynanan. Yilin cahil kaynanasi

İnşallah ne zaman anlayacaklar bu insanlar ne yaşatırlarsa onu yaşayacaklarını

Kayinpederin ismini koymayi hayal ediyordur tuhhh :))

Ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurmalısınız korkarım bu şekilde ortada evlilik falan kalmayacak..

Doktoramı gıtsen acaba ılk

O hayali kuramaz bile cünkü ben acık acık söyledim kimsenin ismini koymuycam dedim Kız oldugunu ögrenince de ismi ne olcak dediler amine koycam dedim ve konu kapandı
He iyi barim. En gicik olduğum şey isimlere sazan olunmasi..

Bunlar sana guya iclerinden trip atiyorlar ya . Cahilce bir kiz doguramadin gibi konusuyorlar ya...
Edep bilmemek bazen iyi birseymi desem tobe estafurullah ...
Oglunuz beni iyi beceremedi diyecen, iyi becerseydi erkek olurdu diyecen gorecekler gununu nefret ediyorum kiz erkek ayrim yapanlardan.
Millet cocuk bulamiyor. Bunlar neyin kafasinda

Cinsiyeti erkek şeysiler belirliyor zaten
Birsey bildikleri yokk aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…