- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Muhasebeci de çalışıyorum az ama benim ilçede en fazla veren ve sigorta yapan tek muhasebeciCanım 700 liraya nerde calısıyosun ki ya cok az degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhasebeci de çalışıyorum az ama benim ilçede en fazla veren ve sigorta yapan tek muhasebeciCanım 700 liraya nerde calısıyosun ki ya cok az degil mi
İnşAllah hayırlısı bakalım rahimden dolayı düşük ve erken doğum ihtimalim de çokmuş zatenKalincada baska seylerle ugrasiyorsun.
Saglikla doğmasi ilerlemesi onemli.insallah hic dusuk yapmadan saglikla ilerleyen bi hamileligin olur.
Vallahi sevmesine severim ama bazen bise oluyo kızıyorum bi de eski isimler ikisininki de bi manası yok , biz de de şöyle bi inanış var adına alan kişinin huyunu da alır diye benim adım da babamın halasının adı ve inadım aynı ona cekmiş kocasına bile kafa tutarmış o yuzden en iyisi yeni bi isim vermekYa ben kendilerine kotü birsey hissetmiyorum severim ama bu eski kafaliliği kaldiramiyorum. Benm kayinpederlerde beklentide.. ben tup bebekle iki düsük yaptim.
Olurmu olmazmi blmiyorum ama istemiyorum zamani gelincede diyecegim.
Biz bizim gelinden istemedik koyma gerek yok daha guzel isim koy dedik o zorla koydu
Ama hicbirine oyle birsey talep etmedik.
Sigortan olmasına sevindim canım şartlar oyle demekki olsun kaynananla bütün gün evde oturma da çalış daha iyiMuhasebeci de çalışıyorum az ama benim ilçede en fazla veren ve sigorta yapan tek muhasebeci
Benm kayinpeder iyidir huyu..Vallahi sevmesine severim ama bazen bise oluyo kızıyorum bi de eski isimler ikisininki de bi manası yok , biz de de şöyle bi inanış var adına alan kişinin huyunu da alır diye benim adım da babamın halasının adı ve inadım aynı ona cekmiş kocasına bile kafa tutarmış o yuzden en iyisi yeni bi isim vermek
O inanç bizde de var bence de yeni isim en iyisiVallahi sevmesine severim ama bazen bise oluyo kızıyorum bi de eski isimler ikisininki de bi manası yok , biz de de şöyle bi inanış var adına alan kişinin huyunu da alır diye benim adım da babamın halasının adı ve inadım aynı ona cekmiş kocasına bile kafa tutarmış o yuzden en iyisi yeni bi isim vermek
Ya çocuğumuzun üstünde söz hakkımız olmayacak mı yani ismini bile seçemeyecek miyiz? Ben karşı geldikçe olaylar çıkıyor zaten sürekliBenm kayinpeder iyidir huyu..
Ama geneede bu geleneģi surdurmek istemem. Eltim karşi cikti guzel bi isim koydu..
Heleki bukadar skntı cekiyorum kendi insiyatfimizde olmali.. benm cektiğim kadar kim cektiki. Onlar uzulurler ama benmkinin yaninda ney yani..
O da isten çıkıp evde oturmamı istiyor. Bütün gün hizmet ettirecek ya. Ben çocuk olduktan sonra bakıcı düşünüyordum baktım ki kaynanam bakıcıları kaçırır çocuğumun da ilk kelimesi küfür olacak işten çıkmaya karar verdimSigortan olmasına sevindim canım şartlar oyle demekki olsun kaynananla bütün gün evde oturma da çalış daha iyi
Canim degismesi lazm bazi seylerin.Ya çocuğumuzun üstünde söz hakkımız olmayacak mı yani ismini bile seçemeyecek miyiz? Ben karşı geldikçe olaylar çıkıyor zaten sürekli
İnşallah bende aşılamadan sonra düşük yaptım canım acısı tarif edilemez o kadar hayal kurup emek verip kaybetmekKalincada baska seylerle ugrasiyorsun.
Saglikla doğmasi ilerlemesi onemli.insallah hic dusuk yapmadan saglikla ilerleyen bi hamileligin olur.
Sonuna kadar haklısın canım insallah tez zamanda dolar kucagınBenm kayinpeder iyidir huyu..
Ama geneede bu geleneģi surdurmek istemem. Eltim karşi cikti guzel bi isim koydu..
Heleki bukadar skntı cekiyorum kendi insiyatfimizde olmali.. benm cektiğim kadar kim cektiki. Onlar uzulurler ama benmkinin yaninda ney yani..
Bu arada kaynanamın annesinin 3 sene olmamıs kasık cekdirmiş kalmış kaynanamında 2 sene olmamıs ve cekdirmis kalmıs bana da dediler ben yeterki cocugum olsun diye kabul ettim tedavi oluyodum kalamıyodum cünkü ve cekdiler bende işe yaramadı bu yöntemİnşAllah hayırlısı bakalım rahimden dolayı düşük ve erken doğum ihtimalim de çokmuş zaten
Annem tanımıyordu ki hiç ne eşimi ne ailesini. Hiç görmeden istemedi. Sıkıntı şu Bi kaç gebeliğimde düşük olursa beklendiği gibi ameliyat olmam gerekecek. Yaşım zaten 25 26.fazla beklemek istemiyorumAyrı eve çıkmadan neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ki. Kayınvalideniz cahilin önde gideni. Hamile kalınca rahatlamayacaksınız. Kucağınıza emmeden emmeye verir bu kadın. Hiç bir geliriniz de yok. Onların eline bakıyorsunuz.
Bu kargaşaya çocuk yapmak büyük cesaret doğrusu.
Anneniz de istememek de haklıymış doğrusu
Bizde denicez işte bakalımBu arada kaynanamın annesinin 3 sene olmamıs kasık cekdirmiş kalmış kaynanamında 2 sene olmamıs ve cekdirmis kalmıs bana da dediler ben yeterki cocugum olsun diye kabul ettim tedavi oluyodum kalamıyodum cünkü ve cekdiler bende işe yaramadı bu yöntem
Olmazsa bende aynı şeyleri yüzlerine söylicem ztten hayırlısı bakalımSeni cok iyi anliyorum bizim burada da bir ebe var kaynanam evlendigimiz aydan hep dedi ona gidelim komsular hep dedi git Kim gittiyse hamile kaldi Sen gitmedin o yuzden olmuyor 2yil direndim gitmedim sonra biktim artik dedim tamam gidelim bakalım cocugu nasil koyacakmis karnima gittim birsuru şey yapti 15 gün yinede olmadı tabi dedim hani elleriyle koyuyordu bebegi noldu
Emmeye de verirse ne mutlu kimi kaynanalar onu da yapmyorAyrı eve çıkmadan neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ki. Kayınvalideniz cahilin önde gideni. Hamile kalınca rahatlamayacaksınız. Kucağınıza emmeden emmeye verir bu kadın. Hiç bir geliriniz de yok. Onların eline bakıyorsunuz.
Bu kargaşaya çocuk yapmak büyük cesaret doğrusu.
Anneniz de istememek de haklıymış doğrusu
Çocuk olunca kavgamız eksik olmayacak zatenEmmeye de verirse ne mutlu kimi kaynanalar onu da yapmyor![]()
Allah yardımcınız olsun.. MaşaALLAH.yine de çok neşeli görünüyorsunuz inşaAllah istediklerinize ulaşır huzuru bulursunuz ayrıca anne ve babanıza diyecek birşey bulamıyorum onlarda arkanzda olmayarak çok cahillik yapmşlar yazk..Çocuk olunca kavgamız eksik olmayacak zaten![]()