Tövbee yaaIste oglunun pipisine kızsınlar. Geline imali imali konusup delirteceklerine..
Ya belki tesaduf bilmem ama benim kaynanam 4 cocuguna cektirup ondan sonra kalmis tabi 8 ay once eltimde yapip hamile kaldi bende yaptim olmadi sorun esimde cikti bide kadin eltime demiski senin rahmin ters dönmüş iliskiden sonra yüz üstü yat pecete bez kullanma gercekten de hamile kaldiMerhaba arkadaşlar. 3 aydır bebiş çalışmamız var ama tutmadı. Kaynanam da ebeye gidecez Bi sürü kişi öyle hamile kalıyor inat etme artık deyince kabul ettim. Bu yöntemi deneyen var mı aranızda? Ebede rahmi yukarı çektirip hamile kalan var mı
Yurtdışına çıkabilirsek gerek kalmicak gitmeye çalışıyoruzAyrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurmalısınız korkarım bu şekilde ortada evlilik falan kalmayacak..
Bende yaptırdım hamile kaldım diyen de çok bayağı araştırdım. Bana çok saçma bişey geliyordu ama en yakın arkadaşlarımdan bile duydum diyebilirimYa belki tesaduf bilmem ama benim kaynanam 4 cocuguna cektirup ondan sonra kalmis tabi 8 ay once eltimde yapip hamile kaldi bende yaptim olmadi sorun esimde cikti bide kadin eltime demiski senin rahmin ters dönmüş iliskiden sonra yüz üstü yat pecete bez kullanma gercekten de hamile kaldi
Çünkü annem maddiyat tan ve atanmamış olduğu için eşimi istemedi babam da annem ne isterse o olduğu için götürüp kapılarına attı sağolsun üstüne de alın size hediyem olsun dedi. Bu yüzden mecburen evlendik yoksa ev olmadan istemiyorduk sadece nişan düşünüyorduk o da insanlar laf etmesin diyeydi..Klişe olacak ama neden aynı ev peki ?
Canim sacma degil. Biz neyin saçma oldugunu belirttik sana.Bende yaptırdım hamile kaldım diyen de çok bayağı araştırdım. Bana çok saçma bişey geliyordu ama en yakın arkadaşlarımdan bile duydum diyebilirim
Ne güzelVallahi o onları ilgilendirir ben kızım olcagı icin mutluyum ailem uzakta bana bi arladas olcak o
Bende kaynanam peşimi bıraksın diye gidecem işteCanim sacma degil. Biz neyin saçma oldugunu belirttik sana.
Benm gorumcemde yaptirdi ama hemen kalmadi.cok sora kaldilar. 2 gorumcemde yaptirdi. Ebe sadece bana oyle bisey demedigi icin yaptirmadik. Kaynanam kulaklariyla duysun da tavsiye vermesin diye gittim
Birseyi yok diyince oda bisey diyemedi.
Bizde erkek sorunu morfoloji az o yuzden.
Yoo kaynanam bana altın takıp adını koyacak mış. Hatta üçüzüm olursa 2 erkek 1 kız olursa yani Bi erkeği nüfusuma alırım diye sözde espri yaptıKayinpederin ismini koymayi hayal ediyordur tuhhh :))
Ama ben 3 ayda degil 4ncu senede gittim.Bende kaynanam peşimi bıraksın diye gidecem iştekasık ağrım hep oluyor diye kesin düşmüştür diyor da bendeki kalp Rahim anne karnından gelme ağrılar ondan diyorum bakalım ne diyecek ebe hanım bugün. Ayrıca ağrısı oluyor mu peki
25 yaşındayımAma ben 3 ayda degil 4ncu senede gittim.
Oda herseyi deneyebilmiş olmak icin.
Yasiniz kac.
Aslinda biz sorunlarimizi gayet iyi biliyorduk.
Esimde oldugunu soylemedigim icin bana kaldi tasasi.
Insallah kurtulursun bu durumdan bir an once25 yaşındayım
Bence de keske ayrı evin olsaydı bi gün deprem den cok sallandık kalmaya gittik kafayı yedirceklerdi bana herseyi bagırarak söylüyolar en ufak seyde tartısıyolar kaynanamın elinde bi telefon genc kız gibiÇalışıyormuşsun da neden aynı evde yaşıyorsun, ayrıl kurtul. Kaynanan ayaklı cehalet fırtınası. Reglini bile mi biliyor bu ne? Oğluyla kendi evlenseymiş bari.
Benim de nefret ediyorum sor bakalım ben cocuguma senin isminle hitap etmek istiyormuyumHe iyi barim. En gicik olduğum şey isimlere sazan olunmasi..
Adet olduğumda ağrım oluyor eşim iş yapıyor farkediyor yani.. Ayrıca aylığım 700 lira anca kirayı karşılar eşim çalışmıyor yurtdışına gitmek için uğraşıyorÇalışıyormuşsun da neden aynı evde yaşıyorsun, ayrıl kurtul. Kaynanan ayaklı cehalet fırtınası. Reglini bile mi biliyor bu ne? Oğluyla kendi evlenseymiş bari.
Amin canım insallahNe güzelbenle eşim de hep kızımız olsun istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde
Hee benim ki de snapchat te fotolar çekilip instagram a paylaşıyor bütün günBence de keske ayrı evin olsaydı bi gün deprem den cok sallandık kalmaya gittik kafayı yedirceklerdi bana herseyi bagırarak söylüyolar en ufak seyde tartısıyolar kaynanamın elinde bi telefon genc kız gibi
Benim de nefret ediyorum sor bakalım ben cocuguma senin isminle hitap etmek istiyormuyum
Ya ben kendilerine kotü birsey hissetmiyorum severim ama bu eski kafaliliği kaldiramiyorum. Benm kayinpederlerde beklentide.. ben tup bebekle iki düsük yaptim.Bence de keske ayrı evin olsaydı bi gün deprem den cok sallandık kalmaya gittik kafayı yedirceklerdi bana herseyi bagırarak söylüyolar en ufak seyde tartısıyolar kaynanamın elinde bi telefon genc kız gibi
Benim de nefret ediyorum sor bakalım ben cocuguma senin isminle hitap etmek istiyormuyum
Canım 700 liraya nerde calısıyosun ki ya cok az degil miAdet olduğumda ağrım oluyor eşim iş yapıyor farkediyor yani.. Ayrıca aylığım 700 lira anca kirayı karşılar eşim çalışmıyor yurtdışına gitmek için uğraşıyor
Kalincada baska seylerle ugrasiyorsun.İnşAllah hamile kalmadan rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?