- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Bunlara Kayseri usulü 1kg pastırma sucuk olsaydı hediye etsem belki yardımcı olurlardıAllah yardim etsin simdidenvanda 3 4 kiloya ses etmiyorlardi ama emerikaya guven olmaz
Off canim kebap cekti simdiBunlara Kayseri usulü 1kg pastırma sucuk olsaydı hediye etsem belki yardımcı olurlardı
İlk Amerika’ya geldiğimde turkish kebabbb dediidedimm dayı ağzının tadını biliyorsun
Otururken de aynıyım şunu yap bunu yap yıka süpür derim alışkasanırımAma bu benim yanımda yaa onunla oturuyorum sonuçta
Günaydınnnnnn bu sahne gerçek olarak yaşanmıştır.
Ahhh keşkeee pamuğummm öylee olsa keşkee hiç durmammmahhh canimmm önden bir kaç bavul ver uçağın kargosuna burdan karşılarız biz olmaz mı
Hayırdır inşAllah canım hasta mısın?
Omzumdaki sorun için fizik tedaviye başladım kızlar, inşallah şifa olur:)Alevim iyi misin bebegimmm
Rabbim güç kuvvetinizi arttırsın.Kurban olduğum Mevlam beni hiç durmuyum deeyi yaratmışdurmayayım da inşallah sağlıklı olayım da hep
Yatakları düzelttim.
Kahvaltıya patates kızarttım masayı beslenmeyi hazırladım.
Çocukların formaları ütüledim.
Çanta kontrolü yaptım.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Mutfağı topladım, tezgahları alt dolap yüzlerini vs sildim.
Tavuk çıkarmıştım sabah kalkınca,onu haşladım.
Taze fasulye pişirdim. Çorba tavuklu pilav da yapıcam.
Bulaşıkları yıkadım.
Atılacak kavanozları ayırdım.
Verilecek giysileri ayırdım.
Çocukların kışlık ayakkabılarına baktım,olmayanları vermek için ayırdım.
Biriktirdiğim kağıtları kitapları ve kavanozları çöpün yanına koydum (kağıt toplayıcıları alıyor)
Hurdacıya verilecekleri ayırdım.
Halı yıkamayı aradım iki halı verdim.
Çocukları aldım yemeklerini yediler geri bıraktım.
Geldim çamaşır astım. Yemek yedim.
Çok işim var daha
Rabbim acil şifalar versinOmzumdaki sorun için fizik tedaviye başladım kızlar, inşallah şifa olur:)
JES Size de geçmiş olsun canım çok sık gelemedim şimdi gördüm, miniğin biraz iyiymiş inşallah en kısa sürede turp gibi olursunuz:)
Yemiyor diye kendini üzme herşey yolunda ise kilo alımı gelişimi zaten bir yiyip bin töküyorlar ben 4 cocuktada emzik ve biberon kullanmadım kaşıkla yedirdim..Yemiyor işte benimkisi keşke yese herşeyde öyle sadece etrafına saçıyor ellerine veriyorum meyve falan ısırıp atıyor ya da elleriyle ezip saçıyor etrafa ben kendim rendeleyip veriyorum meyveleri
Hamd olsun canım iyiyim ilaçları kullanıyorum bakalım sonuç ayın birinde belli olacak tahliller yaptırıp gideceğim yine bakacak doktor işe yaramış mı yaramamış mı o zaman belli olacakNasılsın canım
Şifa olsun canımOmzumdaki sorun için fizik tedaviye başladım kızlar, inşallah şifa olur:)
JES Size de geçmiş olsun canım çok sık gelemedim şimdi gördüm, miniğin biraz iyiymiş inşallah en kısa sürede turp gibi olursunuz:)
İnşallah yarıyordurHamd olsun canım iyiyim ilaçları kullanıyorum bakalım sonuç ayın birinde belli olacak tahliller yaptırıp gideceğim yine bakacak doktor işe yaramış mı yaramamış mı o zaman belli olacak
Amin canım sağolasınİnşallah yarıyordur
Geçmiş olsun canımOmzumdaki sorun için fizik tedaviye başladım kızlar, inşallah şifa olur:)
Rabbim sifa versinHamd olsun canım iyiyim ilaçları kullanıyorum bakalım sonuç ayın birinde belli olacak tahliller yaptırıp gideceğim yine bakacak doktor işe yaramış mı yaramamış mı o zaman belli olacak
Amin çok sağol canımRabbim sifa versin
Yaa herkesin kitap zevki farklı tabi☺ bana oldukça sürükleyici bi hikayeleri vardı.Bende o kitapları sevemedim niyeyse.ya tam duygusu gecmedi bilemicem
Ay bende öyleyim gibi.Mevsim geçişinden sanırım bu aralar sürekli uykum var uykumu alamıyorum