Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardim etsin simdiden vanda 3 4 kiloya ses etmiyorlardi ama emerikaya guven olmaz
Bunlara Kayseri usulü 1kg pastırma sucuk olsaydı hediye etsem belki yardımcı olurlardı
İlk Amerika’ya geldiğimde turkish kebabbb dedii dedimm dayı ağzının tadını biliyorsun

Rabbim güç kuvvetinizi arttırsın.
Geri dönüşüm ile ilgili kısımlara ayrıca

Rabbim acil şifalar versin

Yemiyor işte benimkisi keşke yese herşeyde öyle sadece etrafına saçıyor ellerine veriyorum meyve falan ısırıp atıyor ya da elleriyle ezip saçıyor etrafa ben kendim rendeleyip veriyorum meyveleri
Yemiyor diye kendini üzme herşey yolunda ise kilo alımı gelişimi zaten bir yiyip bin töküyorlar ben 4 cocuktada emzik ve biberon kullanmadım kaşıkla yedirdim..

Ben de 2 çocuğu biberon ve emziksiz büyüttüm. İlla ki atıp döküp saçıyorlar. 6 aydan sonra eline verdiğim boğazına takılmasın diye yumuşak meyveleri file şeklinde meyve emziği ile veriyordum. Oynaya oynaya döke döke kemirmeyi içmeyi yutmayı öğreniyor.
Nego ' nun paylaştığı o bardaklardan kullanmıştım. 1 yaş çocuğu için en uygun olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…