Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkese 🌸🩷🌸🩷
Nasılsınız😌
Haftasonuna bir girişim vardı birde çıkışım🫠
Çok yoğun ama çok güzel 3 gün geçirdim elhamdülillah 🥲🤲🏻
Ama evimle hiç ilgilenemedim 🙃
İnşallah bu hafta düzenli bir plan yapmam lazım misafirlerim gelecek haftasonu🤗
Her yere girmek istiyorum🪣🧹🧽 Her yeri düzenlemek ve temizlemek istiyorum🧺 Rabbim güç kuvvet versin hepimize 🤲🏻🤲🏻

Benim misafirlerim gelemedi yolda tekerleri patladı Gerçekten şu hamileliğimde çok kendimden korkmaya başladım istemediğim bir şey olduğu zaman gerçekten olmuyor😅 ama benim için pek iyi olmadı boşuna hazırlanmış oldum eşimide arkadaşlarının yanına göndermiştim evde de boşuna tek başıma kalmış oldum yani😑
Ben olsam sessizligin tadını cıkarırdım🤩
Rahatlamıştım doktorun konuşmasından sonra. Başka tanıdık doktor var yanına girmiş tanımamış onu. Tansiyonu 17 deymiş hala. Demiş ki ikinci pıhtı atabilir. Neden tansiyonu düşürmüyorlar anlamadım. Modum düştü tekrardan 🥺 hep derdi ki Allahım aklımı alma 🥺
Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah ♥️

Neyin var swet hastamısın
Anneannem abla. Beynine pıhtı atmış küçük bişeymiş. Sabah konuşamamış sonrada aynı şeyleri deyip durmuş tansiyonu 17 çıkmış belki daha yüksekti teyzemler gelene kadar düşmüştür 17 ye. İlaçla tedavi olur geçer demişler şimdi yoğun bakımda yarın doktor bakacak. Hastaneye gittikten sonra sordukları sorulara hiç cevap vermemiş. Bi teyzemle wc de konuşmuş. Bekliyoruz bakalım bizde yarını

Benim modumda çok düşük zaten tüm hafta öyleydide. Böyle içimde bi ateş var sanki sürekli yanıyo çıkıp dağa taşa bağırmak içimi dökmek istiyorum. Düşünüp düşünüp asla bi yola koyamıyorum. Günlerce ağlasam günlerce yürüsem bomboş kafamın içini boşaltsam keşke. Keşke geleceği görebilsemde kararlarımı bu dogrultuda gerçekleştirsem korkmadan. Susmaktan içime atmaktan hep bişey yokmuş her sey çok güzelmiş gibi davranmakta insanı çok yoruyomus.

Sabah ki o mutlu huzurlu halimleden şuan eser yok eşimle ne güzel kahve içtik film izliyor keyif yapacaktık bütün gün babam aradı 2 senedir görüşmediğim yengem yarın evine dönüyormuş abimin düğünü için gelmişti onları çaya çağır küslük yapma dedi zaten ginlerdir annemde beni yedi bitirdi çağır diye kaç gündür annelerin evinde koşturdum üstüne bide misafir ki sevmediğim görüşmediğim biri bir kereye mahsus diye tamam dedim sussunlar diye kalktım evi toparladım birşeyler hazırladım şuan beklıyorum gelmelerini oturup ağlasam ağlarım bekarlığım hep ona buna hizmetle geçti evlendim gene kurtulamadım çok sıkıldım herşeyden hamileliğim boyunca ailem de dahil kimseden destek görmedim ama hep onlar benden beklentide yorgunum çok 😞
Ya sen hamilesin, ailen neden emrivaki yapıyor illa gelsinler diye...
Madem gelsin diyorlar, kendileri ikram hazırlamana evini toplamana yardımcı olsunlar.

X