- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Tıpkı benim oğlan ahhahaBizdeki diger kediler kapiya bile yanasmiyor, benimki kapi acılınca komsuya gidiyor gezmeye ahscsjs
Pikeleri topladım katladım yerleştirdimYatakları topladım
Kızımın pikesini balkona astım havalansın
Oğlumu okula bıraktım
Alıp geldim. Öğle yemeği yedirip kızımı gönderdim
Makinaya pikeleri attım çalıştırdım
Pikeleri astım
Dünden katladıklarımı yerleştirdim
Ben direkt mandalinayı dilimiyle ısırtıp yedirdimKızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnzbu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
Sağol canım sorduğun için Allah razı olsun.Teneffus Zili canım nasıl oldun biraz toparlanabildin mi? Dün çok canın sıkkındı.
M Musluk Suyu nun yazlık kışlık macerası gibi dercesineEve öyle bir başladım ki ,3 güne biter galiba3 gün sonra yazarım
Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnzbu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
Meyve emzikleri var onlardan kullanabilirsin canım ama arada eline de ver bence bırak sıksın atsın öyle öyle alışacakYemiyor işte benimkisi keşke yese herşeyde öyle sadece etrafına saçıyor ellerine veriyorum meyve falan ısırıp atıyor ya da elleriyle ezip saçıyor etrafa ben kendim rendeleyip veriyorum meyveleri
Mok gibiydi jes cuma günü açıklanacak
Hergun biri geliyor kapiya kediniz bizde dihe ahahagaTıpkı benim oğlan ahhaha
Anlattığına göre çok tatliş birşey.Hergun biri geliyor kapiya kediniz bizde dihe ahahaga
Vakti zamanında Çok güldüm helallik isteyeyim
Fazla geyrendi jsgsjsgsAnlattığına göre çok tatliş birşey.Çok geyrendi bu.:))
Bizde çok gezene geyrendi denir☺
Dur çocuğa nazar etmeFazla geyrendi jsgsjsgs