Sende haklısın başkanımYooo hiç kalmazbabaları baksın
Top oynarken kavga, salıncağa binmek için kavga sessizlik nerde
Bir yaş mandalınayı emerek yerKızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnzbu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
Ama bu benim yanımda yaa onunla oturuyorum sonuçtaAynı ben kardeşlerimi arayıp işine gücüne bak deyip dururum yoksa yatışdalar
Yemiyor işte benimkisi keşke yese herşeyde öyle sadece etrafına saçıyor ellerine veriyorum meyve falan ısırıp atıyor ya da elleriyle ezip saçıyor etrafa ben kendim rendeleyip veriyorum meyveleriBir yaş mandalınayı emerek yer
Hayırdır inşAllah canım hasta mısın?
Negoooooooooooooooo en son ben çok uyurdum sebebini biliyorsun NegoooooooooMevsim geçişinden sanırım bu aralar sürekli uykum var uykumu alamıyorum
Kaşıkla almıyor mu?Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnzbu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
CıkssssNegoooooooooooooooo en son ben çok uyurdum sebebini biliyorsun Negooooooooo
Anlamadim enjektörle niye biberon almıyor mu ?Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnzbu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
Sende kullansana reflorCanlar canımlar bizi merak ediyorsanız sıpam iyi çok şükür. Refloru hangileriniz onerdiyse allah razi olsun. Ishali o toparladi. Hala mide bulantisi var ama olsun oda gecer inşallah. Az da olsa yiyor iciyor ya binlerce sukur.
Maalesef benim ishal devam ama gecer toparlarim inşallah endisem yok o konuda.
Sen öyle diyorsan öyledir negoooooooooCıkssss
Kullanim mi negoooooooooSende kullansana reflor
Denemedim hiç biraz yorucu olacak ama kış geliyor c vitamini almasını istiyorum teşekkür ederimKaşıkla almıyor mu?
Alevim iyi misin bebegimmm
Maalesef keşke alsa biberonu bir ara aldı sonra tekrar bıraktıAnlamadim enjektörle niye biberon almıyor mu ?