Senin çocuk hasta otur mazeretin varOturma odasını temizledim bütün işim bitmiş gibi temiz temiz oturuyorum
Başlığı okumanın verdiği temizlik ve düzenlenmişlik hissi
E hadi o zaman kim daha çok iş yapacak bugün hodri meydanBen dün rahatsızdım biraz tatil çantalarını bile kısmen hallettim bitiremedim.
Bugün inş hepsini bitirmek niyetim.
Benim hedefler lidıl lidıl
Senin çocuk hasta otur mazeretin var
E hadi o zaman kim daha çok iş yapacak bugün hodri meydan
Bende yemegimi pisirdim dizim bitince temizlige baslıcam
Evet abla bende seni tanıdımSeni nerden tanıyorum :)) 8.takımdan
Harap ve bitap bi halde başlığı okuyup evin haline bakmak işte bu dramdır
Her eve bi efo lazım, ama düzen için değil ruha iyi geldiği içinBugün dip köşe temizlik günüm. Normalde çok takıntılı hafta da iki kere dip köşe temizleyen bunun birinde yerleri elle silen bir insandım, ayda bir halıları silkeleyen, elinde sürekli halı fırçası halıları fırçalayan bir insançok değiştim evet, artık elle silmiyorum, halı silkelemiyorum (aile apartmanı o yüzden rahatım) falan filan. Asgari düzeye indirdim her şeyi. Daha çok geziyor, kendime daha çok zaman ayırıyorum.
Yine de düzen benim için çok önemli, evim her daim düzenlidir, ev dağınık olunda zihnimi toparlayamam, böyle de bir cinsim
Bende yeşil gözlüyüm.Her eve bi efo lazım, ama düzen için değil ruha iyi geldiği için
Hadi kolay gelsin, yaptıklarını yazmanı bekliyorumBende yemegimi pisirdim dizim bitince temizlige baslıcam
Pu ha ha korkma çok acımayacakHa ha ha eyle bi gülmüşüm ki
Yaaa çok yoruldun sen bugün az iş yap, hadi yine iyisin az iş dedimHarap ve bitap bi halde başlığı okuyup evin haline bakmak işte bu dramdır
Özlemişim ama konunu
Yaa cansın sen, senden de lazımHer eve bi efo lazım, ama düzen için değil ruha iyi geldiği için
Senin benim boncuk gözlerimi de gördün amaBende yeşil gözlüyüm.
Hoş geldin, eline sağlıkSelammm
Çamaşırlar asıldı, evi süpürdum ve bulaşıkları hallettim yemek dünden var.
Banyo tuvalet bi elden geçicek akşam oldu