Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu bardaklar var ya bebekler için ucu delikli onlardan denedin mi?
Su için aldım onu biraz fazla geldiği için boğazında kalıyor diye eşim delirdi attı çocuğa bsy olacal dedi halbuki çok normal ciddi sıksa çocuğu verecek dğlm çok evhamlı o da. Ama işte benim kızın şu huyu var yemiyor içmiyor 1 yıldır hep bsylerle oyalayıp verdim herşeyi. Ayran denedim o bardaktan çekiyor tadı değişik gelince atıyor hemen

Kutbettin Kutbettin

1- Pipetli bardak ile deneme yap

2- su bardagi ile deneme yap 5 delikli

3- biberon olarak avent 3 delikli kesin tavsiyemdir. Suan pahali ama dolapta ucuza bulabilirsin.

4- biberonu kullan bir kac gun o seni gorsun izlesin. Hep su ic ordan oda benimser.
Sağol canım teşekkür ederim su da sorun yok ayranmıs limonataymıs içmiyor. Denicem bunları da ay ilk çocukta çok tecrübesizlik oluyor

Sağol canım teşekkür ederim su da sorun yok ayranmıs limonataymıs içmiyor. Denicem bunları da ay ilk çocukta çok tecrübesizlik oluyor
Bak bu damla akıtmaz kulplu bardaklar kullanışlı bebedorun baya uygun al bir dene.
Bunlardan kullandım benimkilere su için. Sen içecek koyarsın çok akmıyor kaçmaz boğazına.

Eklentiler

• images-28.jpeg
    images-28.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 20
  • images-27.jpeg
    images-27.jpeg
    11,1 KB · Görüntüleme: 21
Benim de ilk bebe valla deneme yanilma delirme yoluyla buluyoruz iste cozumleri napalim 😁 ayran limonata icmesin ne olacak ki ? C vit takviyesi en cok yesil biberde var ver kemirsin disleriyle

Kullanim mi negooooooooo
Kız ben sana önermiştim onu anında kesiyor al😂
@golgefeslegeni sweetgirlcandy sweetgirlcandy kizlar sinaviniz coktan oldu ama sorayim nasil gecmisti aciklandi mi
Ben zaten hamilelikten dolayı çalışamadım bırakmıştım. Henüz açıklanmadı jesiko
Kutbettin Kutbettin

1- Pipetli bardak ile deneme yap

2- su bardagi ile deneme yap 5 delikli

3- biberon olarak avent 3 delikli kesin tavsiyemdir. Suan pahali ama dolapta ucuza bulabilirsin.

4- biberonu kullan bir kac gun o seni gorsun izlesin. Hep su ic ordan oda benimser.
Bizde ek gıdaya başlıycaz ne alıyım biberon. Aventin damlatmaz suluğu varmış ondan mı alayım sence. Şimdi şu minnaklardan var mamadan sonra verdiğim

Benim de ilk bebe valla deneme yanilma delirme yoluyla buluyoruz iste cozumleri napalim 😁 ayran limonata icmesin ne olacak ki ? C vit takviyesi en cok yesil biberde var ver kemirsin disleriyle
Sağlıkla mutluluk en çoğu da kolaylıkla büyüt insaAllah çok zor oluyor 😊 yeşil biber mevsimi yaz diye kısın pek tüketmiyoruz buzluğa atayım dedim kimyagerin birinde duydum buzluğa atılan şeylerün vitamini gidiyormus dedi bende şüpheyle bakmaya basladım buzluk yiyeceklerine 😅

Bak bu damla akıtmaz kulplu bardaklar kullanışlı bebedorun baya uygun al bir dene.
Bunlardan kullandım benimkilere su için. Sen içecek koyarsın çok akmıyor kaçmaz boğazına.
Çok sağol canım 😘 bugün yarın gider bakarım insaAllah

Sağlıkla mutluluk en çoğu da kolaylıkla büyüt insaAllah çok zor oluyor 😊 yeşil biber mevsimi yaz diye kısın pek tüketmiyoruz buzluğa atayım dedim kimyagerin birinde duydum buzluğa atılan şeylerün vitamini gidiyormus dedi bende şüpheyle bakmaya basladım buzluk yiyeceklerine 😅
Amaan sanki mevsiminde yediklerimiz çok vitaminli. Organik gdo suyla oynanmayan atalık tohum bulucaz da ooo😅

Amaan sanki mevsiminde yediklerimiz çok vitaminli. Organik gdo suyla oynanmayan atalık tohum bulucaz da ooo😅
Aynen adamın söylediğinü duyunca bende kendi kendime söylendim böyle ama şüphe girince bi geri çekiyor insan kendini yiyip giydiklerimizin hangisi sağlam işte köy pazarındam aldıklarımızın bile garantisi yok köy diyoruz doğal diyoruz ama tohumlar malum 🤷‍♀️

X