Sağol canım var evde atıyır emziği. 15 gün içerisinde 2 defa yolladım halı yıkamaya ona göre düşünMeyve emzikleri var onlardan kullanabilirsin canım ama arada eline de ver bence bırak sıksın atsın öyle öyle alışacak
Ya ben çalacaklar diye korkuyorum yoksa sıkıntı degil gezip gelsinDur çocuğa nazar etmehareket iyidir...
Garfield gibi olsa napcan uyuşuk uyuşuk evde lazanya beklerdi.
yada Kötü kedi Şerafettin
Çom sağol canım bugün aynen öyle yaptım pekmex ekledim kaçtı içmedi cimcimeBen direkt mandalinayı dilimiyle ısırtıp yedirdim
şimdilik sevdi maşallah
Ben hiç meyve suyu ile uğraşmam dr.lari dinlersen zaten sadece meyvenin suyu pekte önemli değilmiş posasıyla yemesi gerekiyor.Meyvenin suyu sadece meyvenin şekeri gibi.
Mesela şunu yapabilirsin ama ben kış aylarında oğlana kendime yapıyorum. Mandalina sıkıyorum içine bi yemek kaşığı pekmez katıyorum içiyorum kan değerlerini çok güzel yükseltiyor.Bebiş için yarım sıkıp bi çay kaşığı denersin istersen.
Ah canım yaa çok zor olmustur şimdi ben hazmedemedim heralde boyun fıtığı çıktı bende eğil eğil. Bir de ilk baslarda sağlık sorunları da yasadık o da çol yıprattı.Yemiyor diye kendini üzme herşey yolunda ise kilo alımı gelişimi zaten bir yiyip bin töküyorlar ben 4 cocuktada emzik ve biberon kullanmadım kaşıkla yedirdim..
Alacagım ondan insaAllahBen de 2 çocuğu biberon ve emziksiz büyüttüm. İlla ki atıp döküp saçıyorlar. 6 aydan sonra eline verdiğim boğazına takılmasın diye yumuşak meyveleri file şeklinde meyve emziği ile veriyordum. Oynaya oynaya döke döke kemirmeyi içmeyi yutmayı öğreniyor.
Nego ' nun paylaştığı o bardaklardan kullanmıştım. 1 yaş çocuğu için en uygun olan o.
Nasil yani evin faturasını ev sahibinmi oduyorduBize de evden çıkmak görünüyor galiba insanlara ne denir bilmiyorum.
Biz evi kiralarken faturalar ev sahibine aiitti bugün arıyorlar faturları siz ödeyeceksiniz diye ve ödediğimiz kira parasına değecek bir ev dğl uşak da oturuyorum buranın kiraları genelde güzel piyasası kötü dğk kiramız da fazla dğl ama bu eve fazla balkon yok mutfak desen amerikan çatı katı bir de. Ay ne yapacam bilmiyorum dayalı döşeli evde yaşıyoruz sürekli doğu batı yapacaz diye eşya almadık. Ama birikmişim yine var. Eşim sözleşmeyi bozar çıkarım diyor bakalım nasıl olacak
Evet burada çok böyle yerler var apart amaNasil yani evin faturasını ev sahibinmi oduyordu
Hee evet apartsa onlar öder. Niye durduk yere sıkıntı cikardilarkiEvet burada çok böyle yerler var apart ama
Doğalgaz ve elekteik zamlarından dolayı heralde usulsüzlük yapıyorlar. Ahh eşim sözleşmeyi okumadan imzalamıs. Sözlü olaral bize ait dendi ama sözleşmede kiracı öder diye. Şuan da durumu bozuyorlar bizde çıkarız muhremelenHee evet apartsa onlar öder. Niye durduk yere sıkıntı cikardilarki
Allah yardimciniz olsunDoğalgaz ve elekteik zamlarından dolayı heralde usulsüzlük yapıyorlar. Ahh eşim sözleşmeyi okumadan imzalamıs. Sözlü olaral bize ait dendi ama sözleşmede kiracı öder diye. Şuan da durumu bozuyorlar bizde çıkarız muhremelen
Sağol canım aminAllah yardimciniz olsun
Nerelerdesin efser döndün müGünaydın
Yok kuzum yarına bilet buldum yarın akşam dönüyorumNerelerdesin efser döndün mü
Yok kuzum yarına bilet buldum yarın akşam dönüyorum