Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Kızımın pikesini balkona astım havalansın
Oğlumu okula bıraktım
Alıp geldim. Öğle yemeği yedirip kızımı gönderdim
Makinaya pikeleri attım çalıştırdım
Pikeleri astım
Dünden katladıklarımı yerleştirdim
Pikeleri topladım katladım yerleştirdim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Buzdolabını düzenledim
Mutfağı topladım
Makinayı doldurdum

Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnz 😘 bu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen
Ben direkt mandalinayı dilimiyle ısırtıp yedirdim
şimdilik sevdi maşallah🤗
Ben hiç meyve suyu ile uğraşmam dr.lari dinlersen zaten sadece meyvenin suyu pekte önemli değilmiş posasıyla yemesi gerekiyor.Meyvenin suyu sadece meyvenin şekeri gibi.
Mesela şunu yapabilirsin ama ben kış aylarında oğlana kendime yapıyorum. Mandalina sıkıyorum içine bi yemek kaşığı pekmez katıyorum içiyorum kan değerlerini çok güzel yükseltiyor.👍 Bebiş için yarım sıkıp bi çay kaşığı denersin istersen.

Teneffus Zili Teneffus Zili canım nasıl oldun biraz toparlanabildin mi? Dün çok canın sıkkındı.
Sağol canım sorduğun için Allah razı olsun.🙏
Ablamlar biliyor bu yüzden beni çağırdı terasta oturduk bi nefes aldım gibi hissettim açık sessiz hava çok iyi geldi.😌
Şimdi daha iyiyim elhamdülillah ama böylesi durumları bi daha yaşamak istemiyorum evimizi çok severken bu kadar soğumak bana normal gelmiyor.Üzerimizde kötü bi enerji var gibi.Evimiz bize iyi gelmiyor artık.
Eşimle çok iyi anlaşan bi çifttik gerçekten çok sevgi saygı doluyduk.
Herşeyi geride bırakıp gitmek istiyoruz inş. bize daha iyi gelecek ben öyle düşünüyorum Rabbim ın izniyle.🙏😌

Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Oturma odasında duran fazlalıkları salona taşıdım
Buzluğun yerini değiştim
Tv ti oturma odasına taşıdım
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Oturma odasının camını sildim
TV ünitesini detaylı sildim
Yemek yaptım

🐞yataklar toplandı odalar havalandı
🐞kahvaltı yapıldı
🐞kız kardeşim geldi onunla keyif yapıldı
🐞onlar gittikten sonra temizliğe giriştim 🤣
🐞banyo tuvalet yıkandı
🐞mutfak toplandı bulaşık makinesi çalıştı
🐞ev dip köşe süpürüldü
🐞yerler silindi
🐞toz alındı
🐞tv ünitesinin detaylı temizliği yapıldı
🐞kocam yeni halı göndermiş onu serdim
🐞akşam yemeği hazırlandı
🐞yendi mutfak toplandı
🐞kuruyan çamaşırlar yerleşti

Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnz 😘 bu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen

Yemiyor işte benimkisi keşke yese herşeyde öyle sadece etrafına saçıyor ellerine veriyorum meyve falan ısırıp atıyor ya da elleriyle ezip saçıyor etrafa ben kendim rendeleyip veriyorum meyveleri
Meyve emzikleri var onlardan kullanabilirsin canım ama arada eline de ver bence bırak sıksın atsın öyle öyle alışacak

Pek iş yapamadım bugün oğlanı okula götür getir yaptım.Oğlanı hazırladım, beslenmesini hazırladım.
Bi çorba koydum pilav ve tavuk patates vardı onları da ısıttım yendi.
Sofrayı toplarken en sevdiğim servis tabaklarimdan birini yere düşürüp kırdım koridor bulgur oldu hep eşim temizledi🤦‍♀️ moralim bozuldu haliyle
Oğlana okuma yaptırdım şükür okuyabildi ödevimiz sadece okuma neyse ki bugün,pek halim yok çünkü.
1 posta çamaşır vardı onlarda asıldı.
Bayağ gündüz de kalan bulaşıklarda vardı hepsini elde yıkadım.
Marketten alınanları yerleştirdim.
Mutfak ve koridor da süpürüldü.

📍 Sabah kahvaltı hazırladım
📍Kahvaltıdan sonra bulasiklari makineye atıp çalıştırdım,bitince yerlerine yerlestirdim 📍Mutfağı toparladım ankastreyi ve Tezgahı sildim
📍bütün odaları toparladım
📍oğlumun ve bizim nevresimlerimizi değiştirdim
📍kislik kiyafetlerin bi kismini cikarmistim,bugun hepsini cikarip yerlestirdim,yazliklari kaldirdim
📍oglumu okula hazirladim babasi goturdu
📍çamaşırları Makineye doldurdum çalıştırdım bitince astım
📍bir sepet Çamaşır katladım yerlestirdim
📍Evi süpürdüm
📍evi sildim
📍tuvalet ve banyoyu yıkadım
📍çöpleri attim
📍havluları degistirdim,sabunluklari doldurdum
📍Toz aldım
📍akşam yemeği hazırladım
📍Mutfağı toparladım
📍oğluma ödevlerini yaptırdım
📍17 parca utu yaptim,dunku odev bugune kalmıştı 😳
📍kitap okuyup uyuycam artik 👍

Yarın yapmak istediklerim var;
Bebişimin çamaşırlarını yıkamak.
Wc, lavabo, banyoyu köpürtmek.
Kaktüsüm saksıdan düşmüş çokta güzel büyümüş ama hiç elleyesim yoktu, onu ekmek istiyorum.
Balkonu da foşur foşur yıkamak istiyorum ama bu enerjiyle nasıl yaparım bilmiyorum inş.enerjim gelir.🤦‍♀️

X