Kullan tabiiKullanim mi negooooooooo
Şu bardaklar var ya bebekler için ucu delikli onlardan denedin mi?Denemedim hiç biraz yorucu olacak ama kış geliyor c vitamini almasını istiyorum teşekkür ederim
Oyyy valla üzüldüm ama sana bir kac cozum yolu sunmak istiyorum musaade edersenMaalesef keşke alsa biberonu bir ara aldı sonra tekrar bıraktı
Su için aldım onu biraz fazla geldiği için boğazında kalıyor diye eşim delirdi attı çocuğa bsy olacal dedi halbuki çok normal ciddi sıksa çocuğu verecek dğlm çok evhamlı o da. Ama işte benim kızın şu huyu var yemiyor içmiyor 1 yıldır hep bsylerle oyalayıp verdim herşeyi. Ayran denedim o bardaktan çekiyor tadı değişik gelince atıyor hemenŞu bardaklar var ya bebekler için ucu delikli onlardan denedin mi?
Sağol canım teşekkür ederim su da sorun yok ayranmıs limonataymıs içmiyor. Denicem bunları da ay ilk çocukta çok tecrübesizlik oluyorKutbettin
1- Pipetli bardak ile deneme yap
2- su bardagi ile deneme yap 5 delikli
3- biberon olarak avent 3 delikli kesin tavsiyemdir. Suan pahali ama dolapta ucuza bulabilirsin.
4- biberonu kullan bir kac gun o seni gorsun izlesin. Hep su ic ordan oda benimser.
Tabi tabi okudum ay çok sağol anne sütü de almadı zaten ilk üç dört ay tuttı biberon ondan sonra da almadı hep enjektörle besledimOyyy valla üzüldüm ama sana bir kac cozum yolu sunmak istiyorum musaade edersen
Bak bu damla akıtmaz kulplu bardaklar kullanışlı bebedorun baya uygun al bir dene.Sağol canım teşekkür ederim su da sorun yok ayranmıs limonataymıs içmiyor. Denicem bunları da ay ilk çocukta çok tecrübesizlik oluyor
Benim de ilk bebe valla deneme yanilma delirme yoluyla buluyoruz iste cozumleri napalimSağol canım teşekkür ederim su da sorun yok ayranmıs limonataymıs içmiyor. Denicem bunları da ay ilk çocukta çok tecrübesizlik oluyor
Kız ben sana önermiştim onu anında kesiyor alKullanim mi negooooooooo
Ben zaten hamilelikten dolayı çalışamadım bırakmıştım. Henüz açıklanmadı jesiko
Bizde ek gıdaya başlıycaz ne alıyım biberon. Aventin damlatmaz suluğu varmış ondan mı alayım sence. Şimdi şu minnaklardan var mamadan sonra verdiğimKutbettin
1- Pipetli bardak ile deneme yap
2- su bardagi ile deneme yap 5 delikli
3- biberon olarak avent 3 delikli kesin tavsiyemdir. Suan pahali ama dolapta ucuza bulabilirsin.
4- biberonu kullan bir kac gun o seni gorsun izlesin. Hep su ic ordan oda benimser.
Sağlıkla mutluluk en çoğu da kolaylıkla büyüt insaAllah çok zor oluyorBenim de ilk bebe valla deneme yanilma delirme yoluyla buluyoruz iste cozumleri napalimayran limonata icmesin ne olacak ki ? C vit takviyesi en cok yesil biberde var ver kemirsin disleriyle
Bonus Gel uregimin köşesi gel refloru sen demissin de kosa kosa almisim. Doktora dedim hocam siz bile onermediniz arkadaslar onerdi. Adam da beni trolluyor. Bilginin tek kaynağı olmak istemedim dedi
Ulan zaten sana önerdik ya laaa ilahe illallah yaKullanim mi negooooooooo
Çok sağol canımBak bu damla akıtmaz kulplu bardaklar kullanışlı bebedorun baya uygun al bir dene.
Bunlardan kullandım benimkilere su için. Sen içecek koyarsın çok akmıyor kaçmaz boğazına.
Amaan sanki mevsiminde yediklerimiz çok vitaminli. Organik gdo suyla oynanmayan atalık tohum bulucaz da oooSağlıkla mutluluk en çoğu da kolaylıkla büyüt insaAllah çok zor oluyoryeşil biber mevsimi yaz diye kısın pek tüketmiyoruz buzluğa atayım dedim kimyagerin birinde duydum buzluğa atılan şeylerün vitamini gidiyormus dedi bende şüpheyle bakmaya basladım buzluk yiyeceklerine
Aynen adamın söylediğinü duyunca bende kendi kendime söylendim böyle ama şüphe girince bi geri çekiyor insan kendini yiyip giydiklerimizin hangisi sağlam işte köy pazarındam aldıklarımızın bile garantisi yok köy diyoruz doğal diyoruz ama tohumlar malumAmaan sanki mevsiminde yediklerimiz çok vitaminli. Organik gdo suyla oynanmayan atalık tohum bulucaz da ooo
Vandan donerken ben
Günaydınnnnnn bu sahne gerçek olarak yaşanmıştır.
Bilirim minnoşumVandan donerken ben
Allah yardim etsin simdidenBilirim minnoşum
Türk hava yollarında kilo konusunda yardımcı olacak bir insan evladı yok musen nerdesin sen nerdedirrr