Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkese
Nasılsınız
Haftasonuna bir girişim vardı birde çıkışım
Çok yoğun ama çok güzel 3 gün geçirdim elhamdülillah
Ama evimle hiç ilgilenemedim
İnşallah bu hafta düzenli bir plan yapmam lazım misafirlerim gelecek haftasonu
Her yere girmek istiyorum Her yeri düzenlemek ve temizlemek istiyorum Rabbim güç kuvvet versin hepimize

Ben olsam sessizligin tadını cıkarırdım
Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah

Neyin var swet hastamısın
Anneannem abla. Beynine pıhtı atmış küçük bişeymiş. Sabah konuşamamış sonrada aynı şeyleri deyip durmuş tansiyonu 17 çıkmış belki daha yüksekti teyzemler gelene kadar düşmüştür 17 ye. İlaçla tedavi olur geçer demişler şimdi yoğun bakımda yarın doktor bakacak. Hastaneye gittikten sonra sordukları sorulara hiç cevap vermemiş. Bi teyzemle wc de konuşmuş. Bekliyoruz bakalım bizde yarını

Benim modumda çok düşük zaten tüm hafta öyleydide. Böyle içimde bi ateş var sanki sürekli yanıyo çıkıp dağa taşa bağırmak içimi dökmek istiyorum. Düşünüp düşünüp asla bi yola koyamıyorum. Günlerce ağlasam günlerce yürüsem bomboş kafamın içini boşaltsam keşke. Keşke geleceği görebilsemde kararlarımı bu dogrultuda gerçekleştirsem korkmadan. Susmaktan içime atmaktan hep bişey yokmuş her sey çok güzelmiş gibi davranmakta insanı çok yoruyomus.

Ya sen hamilesin, ailen neden emrivaki yapıyor illa gelsinler diye...
Madem gelsin diyorlar, kendileri ikram hazırlamana evini toplamana yardımcı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…