Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hep öyle yaparım

Bugün yapacaklarim;
Ütü
Camasir katlamak(belki makineye yeni camasir atarim)
Nevresim degistirmek
Belki şöyle bi üstten toz alirim biktim bu tozdan yok mu bunun bi yolu ya habire tozlu
Tuvaletleri temizlerim
Bide supurge calsam iyi olur. Onu yapamazsam girgirlayip viledalarim enerji durumuma göre.

Kendim icin;
Spor yapmak( kesin yapmaliyim dun yapamadim)
Kitap ve kuran okumak(bunlar da kesin)
Şu tv izleme saatlerimi artik kisitlamak

Şükür yemegim var

Kolay gelsin
Dün kirli sepeti ödevini yaptım sadece.

Annemin evinde pek bişey yapamadık oturup onu anmaktan ağlaşmaktan başka ablamla.

Çiçeklerini suladım sardunyalarını temizledim sevdim onları.

Mastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Ah canım ya keşke gitseydin

Hoş geldin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin en zor zamanları geçecek düzelecek Allah’ın izniyle
Allah razı olsun canım, hoşbuldum
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...

Ay çok teşekkür ederim kızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum

Aklımdan geçmen ve yazman
Allah kolaylık versin canım,hoş bir hatıra olarak kalacak bu günlerin
Temiz kalpli Nego'm
Amin, sağolasın
Hoşbuldum canim
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yaw gazı olmasa uslu bir bebe aslında
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…