Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oy canim hosgeldin
Saglik olsun yeter ki bi sure temizlik olmayiversin nolcak

Mastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçer

Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçer
Emzirmeye bıraktığım için süt gelmiyor canım.

Aynen öyle bir derdi var biliyorsun bir şey gelmiyor elinden o yüzden üzülüyor insan ve sor mutlaka biogaia 'yi kime önerdiysem memnun kaldı tabi tamamen şip diye geçmeyecek ama rahatlayacak inşallah öyle olur hepiniz rahatlarsınız 1

Geçen gün aklımdan geçtin dedim naptı acaba hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun bebeğin doğumdan sonra yazmıştın yine yoktum ben o günlerde.

O nasıl kir çıktı ilk halıdan
Bugün benim için en uygun ödev galiba okuldayım bugün yine
Okula neden gidiyorsun canım?
Aldım odevımı canim bu ara aktif olamıyorum yetısemıyorum hayatın hızına bı kac gune halledıcem ınsallah duzen siz uyku maf etti beni ne ara sabah oluyor ne ara aksam anlamıyorum
Sağlık olsun da canım,gerisi hallolur
Bende öyleyim,ruhen bedenen.Zoraki yapıyorum

Kizlar selamlar ev işlerini bir turlu toparlayamayan ben yine aranizdayim bir ara katılmıştım ama grup aktif degildi sanirim yine aktif odevler falan veriliyor.sanirim size ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…