Sizi çok iyi anlıyorum yaşadıklarını anlatınca kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Benim kızım 14 aylık olacak 17 sinde. İlk 3 ay hep ağladı hic uyumadı dogru düzgün ne gece ne gündüz doktor doktor gezdim birsürü damla kullandım biogaia bile fayda etmedi. Çok çektiğim icin gazdsn çok iyi anlıyorum seni 3 ay 3 sene gibi geçti. Ne mesajlar ne banyo ne ayağını sıcak tutmak falan hiç işe yaramadı bizde. 3 aydan sonra kendiliğinden geçti ama huysuzlugu hiç geçmedi, hala da huysuz bi bebek tabi eski günlere göre çok çok şükür ediyorum ama zor bi bebek yani bensiz bir saniye durmuyor hangi odaya gitsem peşimde kendi kendine hiç oynamaz falan. Ama geçiyor hepsi yani sağlık olsun. kaç aylık sizin bebeğiniz bilmiyorum ama insallah en kısa zamanda düzelir.Allah razı olsun canım, hoşbuldum
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...
Ay çok teşekkür ederimkızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum
Temiz kalpli Nego'm
Amin, sağolasın
Hoşbuldum canim
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yawgazı olmasa uslu bir bebe aslında
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum
Haftada bir gün okula gidiyoruz canım okulla ilgili işler , sınıf defterleri vs içinOkula neden gidiyorsun canım?
hayırlı günler7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
Amin canım sana da.Çocukların kaç yaşındaydın senin?Rabbım içine ferahlık versin
Oyle canım herseyın Bası saglık cocuklar da bu ara ekstra uzerımdeler toparlarım ınsallah
Ütü tamamBugün yapacaklarim;
Ütü
Camasir katlamak(belki makineye yeni camasir atarim)
Nevresim degistirmek
Belki şöyle bi üstten toz alirim biktim bu tozdan yok mu bunun bi yolu ya habire tozlu
Tuvaletleri temizlerim
Bide supurge calsam iyi olur. Onu yapamazsam girgirlayip viledalarim enerji durumuma göre.
Kendim icin;
Spor yapmak( kesin yapmaliyim dun yapamadim)
Kitap ve kuran okumak(bunlar da kesin)
Şu tv izleme saatlerimi artik kisitlamak
Şükür yemegim var
Oh maşallah ne güzel olmus elinize sağlık. Doguma az kalmış doğumdan önce iyi olmus. Eşinizin de yardımcı olması cok güzel benimkinin elinden hiç bir iş gelmiyor annesi el bebek gül bebek büyütmüşAnca biraz cocuga bakıp oyalarsa o işte. İnsallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize ilk cocuk mu
Canim sen yorma kendini yahu
Aynen oyle evin duzenli temiz kalmasi icin biz hic oturmamaliyiz , ben boyle duzeni seveyim
Bel agrim az gecti biraz film izledim dinlendim ama dedigim gibi sen cok yuklenme
Dun ne yazdım bilmiyorum buraya. Geçirdiği koah krizi sonucu nefes alamayıp kalbi durmuş. Müdahale ile kalbi çalıştırıp entube etmişler. 72 saat uyutacaklarmis. Bugun doktor herseye hazır olun durumu iyi değil dedi. 8 saat yolu 8 yil gibi hissedip geldim. İçimde hep bu korku vardi bir yandanda babam zihnimde ve ruhumda dağ gibi hep sağlammış inanamıyorum. ceketine sarılıyorum babam kokuyor. Ams ben gidip ona sarılıp geldim babacığım burdayım seni çok seviyorum demek istiyorum bunu hissedeceğini biliyorum ama buna bile izin yokmuş. Corona servisinde yatıyor test sonucu negatif olmasına rağmen ciğerleri coronodan daha kotu haldeymis. Ağustos ayında ağlayarak ayrıldık birbirimizden o gözüme üzülüp cok yıprandı. Ben yazın gene sahit olmuştum krizine yalvardım sigarayı bırak diye söz vermişti bana. Canim benim gözümden ic kanama geçirince üzüntüden alzheimer başlamıştı. 15 yıldır hasretim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam benim canım fedakar babacığım seni çok seviyorum diyorum sürekli hissediyordur değilmi. Geldigimide biliyordur hissediyordur. Annem ve abim bütün surece şahit olmuşlar onun nefes alamayıp boğulma ani bayılma ani kalbinin durması entube edilmesi. En zor durumlarda bile gülen abim yıkık dökük annem perisan ben bu haldeyken onları nasıl toplayacağım babam iyi olup gelir demi. Entubeden cikip yaşayan var demi.hayalim gercek oldu babandan haber var mı?
Hakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasınDun ne yazdım bilmiyorum buraya. Geçirdiği koah krizi sonucu nefes alamayıp kalbi durmuş. Müdahale ile kalbi çalıştırıp entube etmişler. 72 saat uyutacaklarmis. Bugun doktor herseye hazır olun durumu iyi değil dedi. 8 saat yolu 8 yil gibi hissedip geldim. İçimde hep bu korku vardi bir yandanda babam zihnimde ve ruhumda dağ gibi hep sağlammış inanamıyorum. ceketine sarılıyorum babam kokuyor. Ams ben gidip ona sarılıp geldim babacığım burdayım seni çok seviyorum demek istiyorum bunu hissedeceğini biliyorum ama buna bile izin yokmuş. Corona servisinde yatıyor test sonucu negatif olmasına rağmen ciğerleri coronodan daha kotu haldeymis. Ağustos ayında ağlayarak ayrıldık birbirimizden o gözüme üzülüp cok yıprandı. Ben yazın gene sahit olmuştum krizine yalvardım sigarayı bırak diye söz vermişti bana. Canim benim gözümden ic kanama geçirince üzüntüden alzheimer başlamıştı. 15 yıldır hasretim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam benim canım fedakar babacığım seni çok seviyorum diyorum sürekli hissediyordur değilmi. Geldigimide biliyordur hissediyordur. Annem ve abim bütün surece şahit olmuşlar onun nefes alamayıp boğulma ani bayılma ani kalbinin durması entube edilmesi. En zor durumlarda bile gülen abim yıkık dökük annem perisan ben bu haldeyken onları nasıl toplayacağım babam iyi olup gelir demi. Entubeden cikip yaşayan var demi.
İnş sağlığa kavuşur Rabbim şifa versin inşHakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın
Rabbim acil sifalar versin gozlerim doldu o kadar icten yazmissin ki.Dun ne yazdım bilmiyorum buraya. Geçirdiği koah krizi sonucu nefes alamayıp kalbi durmuş. Müdahale ile kalbi çalıştırıp entube etmişler. 72 saat uyutacaklarmis. Bugun doktor herseye hazır olun durumu iyi değil dedi. 8 saat yolu 8 yil gibi hissedip geldim. İçimde hep bu korku vardi bir yandanda babam zihnimde ve ruhumda dağ gibi hep sağlammış inanamıyorum. ceketine sarılıyorum babam kokuyor. Ams ben gidip ona sarılıp geldim babacığım burdayım seni çok seviyorum demek istiyorum bunu hissedeceğini biliyorum ama buna bile izin yokmuş. Corona servisinde yatıyor test sonucu negatif olmasına rağmen ciğerleri coronodan daha kotu haldeymis. Ağustos ayında ağlayarak ayrıldık birbirimizden o gözüme üzülüp cok yıprandı. Ben yazın gene sahit olmuştum krizine yalvardım sigarayı bırak diye söz vermişti bana. Canim benim gözümden ic kanama geçirince üzüntüden alzheimer başlamıştı. 15 yıldır hasretim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam benim canım fedakar babacığım seni çok seviyorum diyorum sürekli hissediyordur değilmi. Geldigimide biliyordur hissediyordur. Annem ve abim bütün surece şahit olmuşlar onun nefes alamayıp boğulma ani bayılma ani kalbinin durması entube edilmesi. En zor durumlarda bile gülen abim yıkık dökük annem perisan ben bu haldeyken onları nasıl toplayacağım babam iyi olup gelir demi. Entubeden cikip yaşayan var demi.
O nasıl söz öyle içini dökmüşün her zaman yaz. Ağlattın beni de çok üzüldüm inan ki dua edicem. Rabbim yardımcınız olsun insallah baban ordan cıkacak güzel düşün güzel olsun umudunu kaybetme. Allah şifa versin bütün şifa bekleyen hastalara insallahHakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın
Dun ne yazdım bilmiyorum buraya. Geçirdiği koah krizi sonucu nefes alamayıp kalbi durmuş. Müdahale ile kalbi çalıştırıp entube etmişler. 72 saat uyutacaklarmis. Bugun doktor herseye hazır olun durumu iyi değil dedi. 8 saat yolu 8 yil gibi hissedip geldim. İçimde hep bu korku vardi bir yandanda babam zihnimde ve ruhumda dağ gibi hep sağlammış inanamıyorum. ceketine sarılıyorum babam kokuyor. Ams ben gidip ona sarılıp geldim babacığım burdayım seni çok seviyorum demek istiyorum bunu hissedeceğini biliyorum ama buna bile izin yokmuş. Corona servisinde yatıyor test sonucu negatif olmasına rağmen ciğerleri coronodan daha kotu haldeymis. Ağustos ayında ağlayarak ayrıldık birbirimizden o gözüme üzülüp cok yıprandı. Ben yazın gene sahit olmuştum krizine yalvardım sigarayı bırak diye söz vermişti bana. Canim benim gözümden ic kanama geçirince üzüntüden alzheimer başlamıştı. 15 yıldır hasretim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam benim canım fedakar babacığım seni çok seviyorum diyorum sürekli hissediyordur değilmi. Geldigimide biliyordur hissediyordur. Annem ve abim bütün surece şahit olmuşlar onun nefes alamayıp boğulma ani bayılma ani kalbinin durması entube edilmesi. En zor durumlarda bile gülen abim yıkık dökük annem perisan ben bu haldeyken onları nasıl toplayacağım babam iyi olup gelir demi. Entubeden cikip yaşayan var demi.
Yaz tabi o ne demek.Hakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın
Hepinizden Allah razı olsun. Bu sayfa tamda bu zaman için buradaki kardeşlerim duasi ve destegi için karşıma çıkmış.Yaz tabi o ne demek.
Çok iyi anlıyorum seni,çok çok
Tabi ki var olmaz olur mu,yüzlerce binlerce hasta var iyileşen.İnşaallah sağsalim kavuşursunuz babana.
Yüreğindeki ateşi çok iyi biliyorum...
Dualarımda baban
Hoşbuldum canimOy canim hosgeldin
Saglik olsun yeter ki bi sure temizlik olmayiversin nolcak
Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canımAynen öyle bir derdi var biliyorsun bir şey gelmiyor elinden o yüzden üzülüyor insan ve sor mutlaka biogaia 'yi kime önerdiysem memnun kaldı tabi tamamen şip diye geçmeyecek ama rahatlayacak inşallah öyle olur hepiniz rahatlarsınız 1
Sağolasın, Allah razı olsunGeçen gün aklımdan geçtin dedim naptı acaba hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun bebeğin doğumdan sonra yazmıştın yine yoktum ben o günlerde.
Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.Sizi çok iyi anlıyorum yaşadıklarını anlatınca kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Benim kızım 14 aylık olacak 17 sinde. İlk 3 ay hep ağladı hic uyumadı dogru düzgün ne gece ne gündüz doktor doktor gezdim birsürü damla kullandım biogaia bile fayda etmedi. Çok çektiğim icin gazdsn çok iyi anlıyorum seni 3 ay 3 sene gibi geçti. Ne mesajlar ne banyo ne ayağını sıcak tutmak falan hiç işe yaramadı bizde. 3 aydan sonra kendiliğinden geçti ama huysuzlugu hiç geçmedi, hala da huysuz bi bebek tabi eski günlere göre çok çok şükür ediyorum ama zor bi bebek yani bensiz bir saniye durmuyor hangi odaya gitsem peşimde kendi kendine hiç oynamaz falan. Ama geçiyor hepsi yani sağlık olsun. kaç aylık sizin bebeğiniz bilmiyorum ama insallah en kısa zamanda düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?