Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sizi çok iyi anlıyorum yaşadıklarını anlatınca kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Benim kızım 14 aylık olacak 17 sinde. İlk 3 ay hep ağladı hic uyumadı dogru düzgün ne gece ne gündüz doktor doktor gezdim birsürü damla kullandım biogaia bile fayda etmedi. Çok çektiğim icin gazdsn çok iyi anlıyorum seni 3 ay 3 sene gibi geçti. Ne mesajlar ne banyo ne ayağını sıcak tutmak falan hiç işe yaramadı bizde. 3 aydan sonra kendiliğinden geçti ama huysuzlugu hiç geçmedi, hala da huysuz bi bebek tabi eski günlere göre çok çok şükür ediyorum ama zor bi bebek yani bensiz bir saniye durmuyor hangi odaya gitsem peşimde kendi kendine hiç oynamaz falan. Ama geçiyor hepsi yani sağlık olsun. kaç aylık sizin bebeğiniz bilmiyorum ama insallah en kısa zamanda düzelir.

hayırlı günler
Bugün;
Ödevi yaptım,
Kahvaltıdan cıkan birkaç bulaşığı makineye attım
Mutfak tezgah ve lavabosunu çamaşır suyu ile ovdum
Yatağı topladım evi havalandırdım
Banyo klozet lavaboyu temizledim yerlerini sildim
Makineye çamaşır attım.
Sonra sadece çamaşırları asarım, başka bişey yapmayı düşünmüyorum bugünü kendime ayırıcam

Son düzenleme:
Dünden evi dip köşe temizlemiştüm bugun süpürme silme falan yapmıycam o kadar uğraştım yani bari bugun dinleneyim
Sabah kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları elimde yıkadım
Evi havalandırdım nevresim değiştirdim
Kızımı uyuttum kiler dolabımı düzenledim
Aksama da makarna sakata ayran tursu falan var kolay olsun bugun de dedim bayadır makarna yapmıyordum şimdide biraz kendime bakım yapacam sonra da kızım uyanana kadar boş boş uzancam video falan izlerim

Ütü tamam
Camasir katlandi
Eski nevresimleri yikayip astim yenileriyle degistirdim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Çekyatlarin altini düzenledim

Evi supurmekten toz almaktan tuvalet temizliginden topundan vazgeçtim

Bi kahve icip gune sporla devam insallah

Bende yazıyım
Tüm evi süpürdum yine
Wc lavabo ovdum
Bulaşıkları makinaya attım
Tüm kapıları sildim
Toz aldım aynaları parlattım ama yarım saat temiz kalır mı bilmiyorum
Daha çamaşırları katliycam
Nevresim leri değiştirdim
Onları ascam yemeğim yok daha ufaklığı uyutup yaparım inşallah

[/QUOTE]
Evet doğum öncesi büyük temizlik parça parça yapıyoruz evet eşimden Allah razı olsun camlar hep ondadır çocuğa bakamsı da güzel canım maşallah bazısı onuda yapmıyor
Amiinn inşallah canım evet ilk bebeğimiz

Canim sen yorma kendini yahu

Aynen oyle evin duzenli temiz kalmasi icin biz hic oturmamaliyiz , ben boyle duzeni seveyim

Bel agrim az gecti biraz film izledim dinlendim ama dedigim gibi sen cok yuklenme

Bu sefer işler birikincede fenalık basıyor psikolojim bozuluyor
Saldım mı tam salarım

Yinede kendimize iyi bakalım tabi

Bugün güne geç başaldım
Nerdeyse iki gündür mutfağı toplamaya elim gitmiyordu neyseki makineyi boşaltıp doldurdum
Yıkanacakları yıkadım ocak ve tezgah kaldı bi güzel dezenfekte edip eve küçük süpürge açıcam
Oturma odamı topladım
Çamaşırları topladım katlanacak
Ve ütüm var
Bide makineye çamaşır atmam lazım

Dun ne yazdım bilmiyorum buraya. Geçirdiği koah krizi sonucu nefes alamayıp kalbi durmuş. Müdahale ile kalbi çalıştırıp entube etmişler. 72 saat uyutacaklarmis. Bugun doktor herseye hazır olun durumu iyi değil dedi. 8 saat yolu 8 yil gibi hissedip geldim. İçimde hep bu korku vardi bir yandanda babam zihnimde ve ruhumda dağ gibi hep sağlammış inanamıyorum. ceketine sarılıyorum babam kokuyor. Ams ben gidip ona sarılıp geldim babacığım burdayım seni çok seviyorum demek istiyorum bunu hissedeceğini biliyorum ama buna bile izin yokmuş. Corona servisinde yatıyor test sonucu negatif olmasına rağmen ciğerleri coronodan daha kotu haldeymis. Ağustos ayında ağlayarak ayrıldık birbirimizden o gözüme üzülüp cok yıprandı. Ben yazın gene sahit olmuştum krizine yalvardım sigarayı bırak diye söz vermişti bana. Canim benim gözümden ic kanama geçirince üzüntüden alzheimer başlamıştı. 15 yıldır hasretim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam benim canım fedakar babacığım seni çok seviyorum diyorum sürekli hissediyordur değilmi. Geldigimide biliyordur hissediyordur. Annem ve abim bütün surece şahit olmuşlar onun nefes alamayıp boğulma ani bayılma ani kalbinin durması entube edilmesi. En zor durumlarda bile gülen abim yıkık dökük annem perisan ben bu haldeyken onları nasıl toplayacağım babam iyi olup gelir demi. Entubeden cikip yaşayan var demi.

Hakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın

Rabbim acil sifalar versin gozlerim doldu o kadar icten yazmissin ki.
Tabiki hissediyodur baban
Dua edicem insallah sapasaglam cikar ordan

Evet doğum öncesi büyük temizlik parça parça yapıyoruz evet eşimden Allah razı olsun camlar hep ondadır çocuğa bakamsı da güzel canım maşallah bazısı onuda yapmıyor
Amiinn inşallah canım evet ilk bebeğimiz
[/QUOTE]
Allah saglıklı kavuştursun canım insallah. Evet cocuga bakması bile insana yetiyor bazen cok uzun süreli olmasa da en azından evdeyken ben biraz rahatlıyorum. Bu aralar da kızım büyüdükçe babasına düşkün olmaya baslıyo işe giderken ağlıyo falan benimde isime geliyo valla

Hakkınızı helal edin cok yazmışım. Hepinizden babam için dua istiyorum. Rabbim bu şekilde kimseye yaşatmasın
O nasıl söz öyle içini dökmüşün her zaman yaz. Ağlattın beni de çok üzüldüm inan ki dua edicem. Rabbim yardımcınız olsun insallah baban ordan cıkacak güzel düşün güzel olsun umudunu kaybetme. Allah şifa versin bütün şifa bekleyen hastalara insallah

Yaz tabi o ne demek.
Çok iyi anlıyorum seni,çok çok
Tabi ki var olmaz olur mu,yüzlerce binlerce hasta var iyileşen.İnşaallah sağsalim kavuşursunuz babana.
Yüreğindeki ateşi çok iyi biliyorum...
Dualarımda baban

Hepinizden Allah razı olsun. Bu sayfa tamda bu zaman için buradaki kardeşlerim duasi ve destegi için karşıma çıkmış.

Oy canim hosgeldin
Saglik olsun yeter ki bi sure temizlik olmayiversin nolcak
Hoşbuldum canim
Öyle tabii, sağlık olsun yeter ki... İş güç eksik de olsa bir şekilde yapılıyor. Bazen yapmaktan sıkıldıgım ev işlerini yapabilmeyi özledim. Mesela ütü yapmayı hiç sevmem ama şimdi diyorum ki şöyle beni sessiz bir odaya atsalar,saatlerce ütü yapsam

Ay inşaallah sifamiz ondadır. Sağol canım

Geçen gün aklımdan geçtin dedim naptı acaba hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun bebeğin doğumdan sonra yazmıştın yine yoktum ben o günlerde.
Sağolasın, Allah razı olsun
Hayırdır sen neden yoktun buralarda. Ban mi yedin

Kızım 50 günlük canım, işte tek umudum 3 aylıkken bitmesi ya da hiç değilse azalması. Gerçekten çelik gibi bir psikoloji ve sabır gerekiyor. Hem lohusalık, bir de bu pandemi dönemi , evde dört duvar arasında gece gündüz ağlayan bebekle olmak çok zor. Rabbim beterinden korusun insaallah isyan etmiyorum asla, ben tedavi ile hamile kaldım yıllar sonra. Sadece çocuk morarircasina ağlarken elim kolum bağlı beklemek zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…