• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu arada bu taktik hosuma gitti kizlar; yemegi koyup piserken ev isi yapmak.
salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben:D
aslan burcu ben:D ahahah

Ayy çok teşekkür ederim❤ Evet gerçekten çok iyi oldu bende rahatladım baya bide camları silip kiler dolabımı düzenlersem tam olcak oda yarına insallah 🙏

Hadi bakalım inşallah onlarda olur 😊kolay gelsin şimdiden bende geçen hafta kiler dolabımu düzenledim o kadar rahatladım ki poşette ambalajda hiç bi ürün bırakmadım hepsini cam kavanozlara doldurdum oh mis 😄
Camlarım da bugün itibariyle bitti tüllerim güneşliklerim de yıkandı takıldı 😍 eşim sağolsun 🤗🤗

salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben:D
aslan burcu ben:D ahahah

Ay bende hep öyle yapıyorum yaa gerçekten hali kalmıyor insanın 😁

Ahhhh ben bugun bittimmmmmm😵
Yapacagim isler gozumde buyudu kendimi ite kaka is yaptim inanin , megersem regle 3 gun kalmis ondan diye zannediyorum belim koptuuu...

girdim mutfaga oglanin odevleri bitince; ilk yemegimi koyup buzdolabini yemek pisene dek detayli bir sekilde temizledim.

daha sonra diger yemegi koyu bu sefer mutfak ve salonu supururp topladim.
silkelenecek ortuleri halilari vs kaldir indir silkeledim.
koltuk kenarlarini ve cam onunu sildim.

ikinci yemek de pisti ohhh cektim , yatak odasina kostum.
duzenleyip supurdukten sonra camasirlarimi katlayip yerlestirdim.

holu supurdum, banyo tuvalet yikadim.

cocuk odasini soyle bi topladim henuz supurmedim sanirim supurmem yarin oraya detayli temizlik yaparim.

bulasik dizdim makineye ve perte ciktim su an yemek mi yesem kahve icip dinlensem mi yoksa yattigim yerde serili mi kalsam bilemedim :KK14:

Harikasın yaa maşallah benim bugün enerjim erken bitti mide bulantısı baş dönmesi başaldı ikindiden beri yemeği zor yaptım 😏

Yani ben şunu anladım evin düzenli toplu temiz kalması için bizim totomuzun yere gelmemesi lazım sürekli koştur koştur 😄

Ama artık ayaklarım şişiyor çok ayakta kalınca bugün yine şişti çokda kalamdım aslında 🙄
Ütü yapamadım malesef yarına kaldı
Bulşk mknsini bile boşaltıp dolduramadım kanım çekiliyor sanki 😣

nerde rahatlik orda ben:KK70:
aslan burcu ben:KK70:

Ben de yemek pişerken iş yapanlardanim.
Zaman tasarrufu oluyor 💕💕💕

Harikasın yaa maşallah benim bugün enerjim erken bitti mide bulantısı baş dönmesi başaldı ikindiden beri yemeği zor yaptım 😏

Yani ben şunu anladım evin düzenli toplu temiz kalması için bizim totomuzun yere gelmemesi lazım sürekli koştur koştur 😄

Ama artık ayaklarım şişiyor çok ayakta kalınca bugün yine şişti çokda kalamdım aslında 🙄
Ütü yapamadım malesef yarına kaldı
Bulşk mknsini bile boşaltıp dolduramadım kanım çekiliyor sanki 😣
Canim sen yorma kendini yahu♥️

Aynen oyle evin duzenli temiz kalmasi icin biz hic oturmamaliyiz , ben boyle duzeni seveyim:D

Bel agrim az gecti biraz film izledim dinlendim ama dedigim gibi sen cok yuklenme😘

Bugün yaptıklarımı yazayım
Masayı bacaklarına altına kadar sildim temizledim
Bulaşıkları makineye attım evdekileri yıkadım
Iki posta çamaşır katladım
Yemek hazırladık
Balkonda deterjanları koyduğum yer var sıvı deterjan akmış iki rafta deterjan bi de ne zamandır görmedim balçık gibi olmuş canım cıktı
Tüm deterjan falan ustunu hepsini sildim temizledim
Wc duvarlarına kadar temizledim bir dusakabin kaldı
Dış kapı panjuru ve tahta iki kapı var dezenfektanla sildim temizledim
Kapı önündeki ayakkabılıği sildim hatta asansorun kapisinida sildim gaza geldim :rolleyes:
Tatlı yaptım
Oğlumla oynadım
Son olarak eşim ise işten aldım dönüşe markete gittim gelincede onları temizledim
Yarın için eşime yemek hazirladim kahvaltı için sandviç yaptım
mutfakta bir iki parca bulaşık var onlarida yıkarmışım bilemedim ama oyyy yazarken bile yoruldum

Maalesef utum de katlanacak camasirlarim da var. Bugün disardaydim hiçbirini yapamadim. Yarin hunharca hepsine giriscem inşallah🤲

Akşam akşam evi süpürdüm boş durmayayım deyip... :)
Amaaann iyi ki azıcık enerji harcadım azıcık yağım eridi ya hemen geri almalıyım kiloları. Yarım simit bi bardak kakaolu süt ve bir tane de yumurta kırıp yedim . Of nasıl kilo vereceğim ben ya...

Hadi bakalım inşallah onlarda olur 😊kolay gelsin şimdiden bende geçen hafta kiler dolabımu düzenledim o kadar rahatladım ki poşette ambalajda hiç bi ürün bırakmadım hepsini cam kavanozlara doldurdum oh mis 😄
Camlarım da bugün itibariyle bitti tüllerim güneşliklerim de yıkandı takıldı 😍 eşim sağolsun 🤗🤗
Oh maşallah ne güzel olmus elinize sağlık. Doguma az kalmış doğumdan önce iyi olmus. Eşinizin de yardımcı olması cok güzel benimkinin elinden hiç bir iş gelmiyor annesi el bebek gül bebek büyütmüş 😂😂 Anca biraz cocuga bakıp oyalarsa o işte. İnsallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize ilk cocuk mu

Hayırlı sabahlar.
e4c5d1f9485ed024f6377ad42d7a834e.webp

Back