- 8 Aralık 2011
- 45.359
- 163.545
- 798
Serüm şeklindemi tükettin bacımsu
Çorba içtim
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Salata
üzüm hoşafı
Güllaç
Daha ne yiyeyim mübarek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serüm şeklindemi tükettin bacımsu
Çorba içtim
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Salata
üzüm hoşafı
Güllaç
Daha ne yiyeyim mübarek![]()
Titişom kuzum bir an önce sağlığına kavuşmam Rabbimden diliyorumBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
Off bunu yapmayı çok istiyorum ama evde yiyen olmazMutfak toplu değil
Kayseri yağlaması iştemişti eşim onu yaptım pertim çıktı koydum Öylece duruyor
Teşekkür ederim canım
Amin inşallah limonsuz çok teşekkür ederim
1.dakkada yazacaktın mutfak toplu diyeMutfak topluydu evde değildim anneme gittimeve geldik dünden yıkanmış katlanacak çamaşır vardı onu katladım ahseni yatırdım
Allah yardımcın olsun. Sanada şifa versin inşallah bi an önceBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Oyyy tinnoşumBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Limonsuz ben 3 cu ye spralle hamile kaldım ara çok olmadan 4 çü olsun istediğimde üç sene sonra olmasa da olur dediğim dönemde hamile kaldımAmin inşAllah abla. Çok düzenli değil ki. O yüzden takip edemiyorum.
36.5![]()
Çayımı içtimHayırlı akşamlar bebekler herkes iyi mi
Hiç denemedim güzel oluyor mu ?Hazır lavaş la yapsaydın ya o zaman 5 dk lık hazır yemek oluyor![]()
Niye kız yağlama sevilmez miOff bunu yapmayı çok istiyorum ama evde yiyen olmaz
Canım Allah yardımcın olsun inşallahBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Kayseride kimde yesem hazır lavaş la yapılmıştı güzel zaten lezzet veren kıymalı harçHiç denemedim güzel oluyor mu ?
Niye kız yağlama sevilmez mi
Bu ne kızKod:yine deneme
Bebek çok alışmışsınHayırlı akşamlar bebekler herkes iyi mi
Yediklerim bir kepçe, ekmek de yemeyince çabuk gidiyor çiğneme derdi yokSerüm şeklindemi tükettin bacımsu