• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk 🥹😘
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
Titişom kuzum bir an önce sağlığına kavuşmam Rabbimden diliyorum🤲🏻
Kızlarla gezip dolaşaçağın arkalarında koşturacağın günler çok yakın olsun 🤲🏻

Mutfak toplu değil ❎
Kayseri yağlaması iştemişti eşim onu yaptım pertim çıktı koydum Öylece duruyor
Off bunu yapmayı çok istiyorum ama evde yiyen olmaz
ilknurrr22 ilknurrr22 oğlunun yaş gün kutlu olsun canım 💐
Teşekkür ederim canım 🥰
ilknurrr22 ilknurrr22 doğum günü kutlu olsun kuzucuğun Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻🥰
Amin inşallah limonsuz çok teşekkür ederim ♥️
Mutfak topluydu evde değildim anneme gittim 🤭 eve geldik dünden yıkanmış katlanacak çamaşır vardı onu katladım ahseni yatırdım
1.dakkada yazacaktın mutfak toplu diye 😂
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Allah yardımcın olsun. Sanada şifa versin inşallah bi an önce 🌸

En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah 🤲

4 gibi cıktık evden Arda’yı okuldan aldık.
Minik bi pasta aldık büyük bi park var oraya gittik kamp sandalyelerimizi alıp. Orda üflettik pastasını abisiyle beraber yediler. Sonra oynadılar bizde oturduk. Ordan avmye geçtik biraz dolaştık yemegimizi yedik. Metişin hediyesini aldık geldik. Doğum günüm çok güzeldi anne diyip durdu cok basit biseydi ama evde bi pasta alıp kutlamaktansa böyle daha güzel olur diye düsünmüstüm iyi ki de öyle yapmısız🤩

Oyyy tinnoşum 🥺 Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle de acil şifalar versin inşAllah 🤲🏻
Bugünler de geçecek biliyorsun. Bi akrabamızın da ikizleri var senin gibi. Baktım beraber Umre ye gitmişler. Paytak paytak yürüyorlar çok tatlılardı aklıma sen geldin 😍

IMG_7446.webp

Amin inşAllah abla. Çok düzenli değil ki. O yüzden takip edemiyorum.

36.5 🙈
Limonsuz ben 3 cu ye spralle hamile kaldım ara çok olmadan 4 çü olsun istediğimde üç sene sonra olmasa da olur dediğim dönemde hamile kaldım
Psikoloji de etkiliyor oluruna bırak o yüzden

Canım Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏼 rabbim kalıcı şifalar versin. Öyle güzel günlerin olsun ki kızlarla bugünleri unut inşallah 🙏🏼 dualarımdasın 🫶🏻

Hiç denemedim güzel oluyor mu ?

Niye kız yağlama sevilmez mi
Kayseride kimde yesem hazır lavaş la yapılmıştı güzel zaten lezzet veren kıymalı harç
Biz de yazdan yapılıp dondurucuya atılır yağlama lavaşı kendim yapmadım ama hazır lavaş la

Son düzenleme:
Back