Ayy çok teşekkür ederim❤ Evet gerçekten çok iyi oldu bende rahatladım baya bide camları silip kiler dolabımı düzenlersem tam olcak oda yarına insallah
bu arada bu taktik hosuma gitti kizlar; yemegi koyup piserken ev isi yapmak.
salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben
aslan burcu benahahah
Ahhhh ben bugun bittimmmmmm
Yapacagim isler gozumde buyudu kendimi ite kaka is yaptim inanin , megersem regle 3 gun kalmis ondan diye zannediyorum belim koptuuu...
girdim mutfaga oglanin odevleri bitince; ilk yemegimi koyup buzdolabini yemek pisene dek detayli bir sekilde temizledim.
daha sonra diger yemegi koyu bu sefer mutfak ve salonu supururp topladim.
silkelenecek ortuleri halilari vs kaldir indir silkeledim.
koltuk kenarlarini ve cam onunu sildim.
ikinci yemek de pisti ohhh cektim , yatak odasina kostum.
duzenleyip supurdukten sonra camasirlarimi katlayip yerlestirdim.
holu supurdum, banyo tuvalet yikadim.
cocuk odasini soyle bi topladim henuz supurmedim sanirim supurmem yarin oraya detayli temizlik yaparim.
bulasik dizdim makineye ve perte ciktim su an yemek mi yesem kahve icip dinlensem mi yoksa yattigim yerde serili mi kalsam bilemedim
bu arada bu taktik hosuma gitti kizlar; yemegi koyup piserken ev isi yapmak.
salak ben ; once evi temizleyip sonra yemege girisirdim , haliyle mecalim kalmaz elim varmazdi. Yemek pisene dek isleri yarilamis oldum buyuk aantaj ve rahatlik.
nerde rahatlik orda ben
aslan burcu ben
Canim sen yorma kendini yahuHarikasın yaa maşallah benim bugün enerjim erken bitti mide bulantısı baş dönmesi başaldı ikindiden beri yemeği zor yaptım
Yani ben şunu anladım evin düzenli toplu temiz kalması için bizim totomuzun yere gelmemesi lazım sürekli koştur koştur
Ama artık ayaklarım şişiyor çok ayakta kalınca bugün yine şişti çokda kalamdım aslında
Ütü yapamadım malesef yarına kaldı
Bulşk mknsini bile boşaltıp dolduramadım kanım çekiliyor sanki
Aynen yaaa var ya bi baktim temizlik bitti yemek hazir oooohBen de yemek pişerken iş yapanlardanim.
Zaman tasarrufu oluyor
Maalesef utum de katlanacak camasirlarim da var. Bugün disardaydim hiçbirini yapamadim. Yarin hunharca hepsine giriscem inşallah6 ocak ödevi
Ütü yapmak (en son bu ödevi verdiğimde olaylar olaylar )
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Amaaann iyi ki azıcık enerji harcadım azıcık yağım eridi ya hemen geri almalıyım kiloları. Yarım simit bi bardak kakaolu süt ve bir tane de yumurta kırıp yedim . Of nasıl kilo vereceğim ben ya...Akşam akşam evi süpürdüm boş durmayayım deyip... :)
Geçmiş olsun, rabbim şifa versinKardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
Oh maşallah ne güzel olmus elinize sağlık. Doguma az kalmış doğumdan önce iyi olmus. Eşinizin de yardımcı olması cok güzel benimkinin elinden hiç bir iş gelmiyor annesi el bebek gül bebek büyütmüşHadi bakalım inşallah onlarda olurkolay gelsin şimdiden bende geçen hafta kiler dolabımu düzenledim o kadar rahatladım ki poşette ambalajda hiç bi ürün bırakmadım hepsini cam kavanozlara doldurdum oh mis
Camlarım da bugün itibariyle bitti tüllerim güneşliklerim de yıkandı takıldıeşim sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?