Çamaşır katlama ve kirli sepeti işlerini aldım ütümü dün yapmıştım :)6 ocak ödevi
Ütü yapmak (en son bu ödevi verdiğimde olaylar olaylar )
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
Kardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdım yerleştirdim
Evi süpürdüm sildim ( bulasık makinası, buzdolabı,fırın hepsini çektim altını süpürdüm yanını arkasını heryeri sildim. Bütün halıları topladım,koltukları çektim,yatak altlarını falan aldım)
Toz aldım
Camların önünü sildim aslında camları da silmem lazım ama şimdilik biraz daha beklesin canım istemedi
Tuvaleti Banyoyu yıkadım lavabolarını ovdum
Mutfak tezgahını lavaboyu çamasır suyuyla temizledim
Kızıma corba yaptım yedirip biraz önce uyuttum
Ödevden de çamasırı dün bitirdim katlanacak yerleşecek yok, çamaşır sepetini selesini de bir güzel temizledim
Balkondaki kiler dolabımı döküp düzenlemem lazım belki bi çay içer yaparım şimdi yada yarına kalır çünkü daha yemek yapcam
Nego
Demek ki neymiş önceee tüm çamaşırlar yıkanacak ki sepetin dibi görülsün6 ocak ödevi
Ütü yapmak (en son bu ödevi verdiğimde olaylar olaylar )
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
Aaaaaa rabbim şifa versinKardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
Kardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
Allah şifa versin canım öyle düşünme sağ Salim çıkacak ordan Allah’ın izniyle yine sarılıp elini tutacaksınBabamın yanına 8 saat sonra ancak varabilrcegim. Ama onu goremeyecekmisim yogun bakıma almiyorlarmis doğrumu önün elini tutmak istiyorum.
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsinDemek ki neymiş önceee tüm çamaşırlar yıkanacak ki sepetin dibi görülsün
Sonra temiz çamaşırlar katlanacak
Sonra da gerekli olanlarını (isteyen arkadaşlarımız) ütüleyecek
Çok uyumlu olmuş ödevler... kalemine sağlık. Benim de bugün son AÖF sınavlarım var. Duabeklerim
Ayy çok teşekkür ederim❤ Evet gerçekten çok iyi oldu bende rahatladım baya bide camları silip kiler dolabımı düzenlersem tam olcak oda yarına insallahOhh okurken içim rahatladı ellerine sağlık itmeli çekmeli dip köşe
Missler gibi olmuştur her yer
Rabbim şifa versin. Geçmiş olsun inşaAllahKardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
bende okurum elbet tez zamanda atlatır inşallahÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Allah sifa versin insaallah rabbim safi isminin hurmetine babanizi sagligina kavusturup size bagislasinKardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?