Düzenli Evimiz & Hayatımız

Banyo dolabımı düzenledim baya bi karışıktı
Diş fırçalarını değiştirdim fırçalığı yıkadım
Ambalaj içinde olan herşeyi düzenledim ambalajalrı çöpe
Oturma odasının camalrı silindi tülü yıkandı asıldı
Güneşlikleri de attım onlarda bitmek üzere
Ütü masamın tozunu aldım
Birazdan ütüye başlıcam
Daha yemeğe dr girişmedim
Belim çok ağrıdı

Ohh okurken içim rahatladı ellerine sağlık itmeli çekmeli dip köşe
Missler gibi olmuştur her yer

Demek ki neymiş önceee tüm çamaşırlar yıkanacak ki sepetin dibi görülsün
Sonra temiz çamaşırlar katlanacak
Sonra da gerekli olanlarını (isteyen arkadaşlarımız) ütüleyecek
Çok uyumlu olmuş ödevler... kalemine sağlık. Benim de bugün son AÖF sınavlarım var. Dua beklerim

Kardeşlerim babam dün koah krizi geçirmiş kalbi durmuş suan entube duanızı istiyorum

Babamın yanına 8 saat sonra ancak varabilrcegim. Ama onu goremeyecekmisim yogun bakıma almiyorlarmis doğrumu önün elini tutmak istiyorum.
Allah şifa versin canım öyle düşünme sağ Salim çıkacak ordan Allah’ın izniyle yine sarılıp elini tutacaksın
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsin

Ohh okurken içim rahatladı ellerine sağlık itmeli çekmeli dip köşe
Missler gibi olmuştur her yer
Ayy çok teşekkür ederim❤ Evet gerçekten çok iyi oldu bende rahatladım baya bide camları silip kiler dolabımı düzenlersem tam olcak oda yarına insallah

Merhaba
Sabah kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım.
Mutfağı süpürdüm, tezgahı ve ocağı sildim.
Sonra çamaşır ve bulaşık makinasını çekip altlarını ve arkalarını sildim.
Sonra odaları süpürdüm. Kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim ve tekrar çamaşır attım Makinaya.
Banyoyu düzenleyip sildim.

Merdivenleri süpürüp sildim.
Birazdan da ütü yapacağım inşallah
Nego

Bütün evi süpürdum ama silmedim daha
İçeri girdim oyuncaklar yine yerde
Çamaşırı bekliyorum çıksın onu sericem
Yemek hazır derstten sonra kızımi banyo yaptırdım bide ufaklığı yaptırıp kendim girebilirsem çok şükür.

sepetin dibini silmem için görmem gerek. bu aralar çamaşır olayı tam bi trajedi bende. bi bitse. dibinide silecem dışınıda herbiyerinide ☺. katlama birazdan yaparım eve geçince. ütüm yok yapılacak şu an. rutin işleri yaparım.diğer hafta yine oda oda adım adım yormadan genel bi toparlama arındırma olaylarına dalacağımdırrrrr ☺

Ahhhh ben bugun bittimmmmmm
Yapacagim isler gozumde buyudu kendimi ite kaka is yaptim inanin , megersem regle 3 gun kalmis ondan diye zannediyorum belim koptuuu...

girdim mutfaga oglanin odevleri bitince; ilk yemegimi koyup buzdolabini yemek pisene dek detayli bir sekilde temizledim.

daha sonra diger yemegi koyu bu sefer mutfak ve salonu supururp topladim.
silkelenecek ortuleri halilari vs kaldir indir silkeledim.
koltuk kenarlarini ve cam onunu sildim.

ikinci yemek de pisti ohhh cektim , yatak odasina kostum.
duzenleyip supurdukten sonra camasirlarimi katlayip yerlestirdim.

holu supurdum, banyo tuvalet yikadim.

cocuk odasini soyle bi topladim henuz supurmedim sanirim supurmem yarin oraya detayli temizlik yaparim.

bulasik dizdim makineye ve perte ciktim su an yemek mi yesem kahve icip dinlensem mi yoksa yattigim yerde serili mi kalsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…