- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Gecmis olsun canimMastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimMastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Oy canim hosgeldinAllah razı olsun canım, hoşbuldum
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...
Ay çok teşekkür ederimkızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum
Temiz kalpli Nego'm
Amin, sağolasın
Hoşbuldum canim
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yawgazı olmasa uslu bir bebe aslında
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum![]()
Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçerMastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Teşekkür ederim tatlımOf of cok gecmis olsun![]()
Emzirmeye bıraktığım için süt gelmiyor canım.Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçer
Bayadır var sıkıntın fesleğen geciktirdin biraz inş çabuk düzelirsinTeşekkür ederim tatlım
Hiç sorma canım yaa.Bayadır var sıkıntın fesleğen geciktirdin biraz inş çabuk düzelirsin
Aynen öyle bir derdi var biliyorsun bir şey gelmiyor elinden o yüzden üzülüyor insan ve sor mutlaka biogaia 'yi kime önerdiysem memnun kaldı tabi tamamen şip diye geçmeyecek ama rahatlayacak inşallah öyle olur hepiniz rahatlarsınız 1Allah razı olsun canım, hoşbuldum
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...
Ay çok teşekkür ederimkızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum
Temiz kalpli Nego'm
Amin, sağolasın
Hoşbuldum canim
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yawgazı olmasa uslu bir bebe aslında
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum![]()
Birakincada oluyormuş bildiğim elinle masaj yaparak sağman gerekir ama acı ile kolay değil inşallah geçer biran önce ablamda olmuştu kolunu kaldıramıyorduEmzirmeye bıraktığım için süt gelmiyor canım.
Herkese merhaba, hayırlı aksamlar
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız![]()
Sadece nevresimler mi7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Geçmiş olsun canımNego biraz rahatsızım, kendimi iyi hissedince yaparım.![]()
Bugün benim için en uygun ödev galiba okuldayım bugün yine7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Şu durumda acile gidebilirsin,ateşin var mı?Bulunduğum yerde doktor yok randevular dolu. İstanbul'a gitmem lazım. Haftasonu özel hastaneler çalışıyor. Cuma akşamı gitmeyi düşünüyorum
Aldım odevımı canim bu ara aktif olamıyorum yetısemıyorum hayatın hızına bı kac gune halledıcem ınsallah duzen siz uyku maf etti beni ne ara sabah oluyor ne ara aksam anlamıyorum7 ocak ödevi
Nevresim değiştirmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Sormayın neden![]()
Okula neden gidiyorsun canım?Bugün benim için en uygun ödev galiba okuldayım bugün yine![]()
Sağlık olsun da canım,gerisi hallolurAldım odevımı canim bu ara aktif olamıyorum yetısemıyorum hayatın hızına bı kac gune halledıcem ınsallah duzen siz uyku maf etti beni ne ara sabah oluyor ne ara aksam anlamıyorum
Rabbım içine ferahlık versinSağlık olsun da canım,gerisi hallolur
Bende öyleyim,ruhen bedenen.Zoraki yapıyorum