• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun canım, hoşbuldum 🤗
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...

Ay çok teşekkür ederim 🤗😄 kızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz 😁
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum

Temiz kalpli Nego'm😘
Amin, sağolasın 🤗

Hoşbuldum canim 😘
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yaw 😁 gazı olmasa uslu bir bebe aslında 🤭
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum 😢
Oy canim hosgeldin♥️
Saglik olsun yeter ki bi sure temizlik olmayiversin nolcak😍😘

Mastit oldum galiba. Ağrısı koluma vurdu Doktor arıyorum şu an.
Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçer

Aa çok geçmiş olsun bende de olmuştu çok fazla değil ama lahana yaprağı kullanmıştım bir de pompa almıştım sağınca rahatladım inşallah hemen geçer
Emzirmeye bıraktığım için süt gelmiyor canım.

Allah razı olsun canım, hoşbuldum 🤗
Çok güzel.birnduyguymus anne olmak ama bir o kadar da zor...

Ay çok teşekkür ederim 🤗😄 kızım sağolsun bana eski günleri hep aratır oldu. Süpürgeyi ortaya getiriyorum ama bekliyorum ki kız dursun da supureyim diye. Bazen saatlerce süpürgeyle bakisiyoruz 😁
Şu gaz bitse dite gün sayıyorum

Temiz kalpli Nego'm😘
Amin, sağolasın 🤗

Hoşbuldum canim 😘
Doktorumuz San Simplex ve Maflor damla verdi ama Biogaia daha iyiyse onu alayım danışıp. İlk.gunlet sarılık olmasın diye sık sık beslemek için uyandiramadigimiz çocuk şimdi de uyumuyor yaw 😁 gazı olmasa uslu bir bebe aslında 🤭
şaka bir yana o sancılı saatler bana yıl gibi uzun geliyor, yavrum o kadar ağlıyor ki, çaresizlikten ben de ağlıyorum 😢
Aynen öyle bir derdi var biliyorsun bir şey gelmiyor elinden o yüzden üzülüyor insan ve sor mutlaka biogaia 'yi kime önerdiysem memnun kaldı tabi tamamen şip diye geçmeyecek ama rahatlayacak inşallah öyle olur hepiniz rahatlarsınız 1:emir_bebek:

Herkese merhaba, hayırlı aksamlar ☺️
Hamileyken diyordum ki bebek 1 aylık olunca falan ev düzenine dönerim, Allahım resmen hayal kurmusum 🤣
İnşaallah hepiniz iyisinizdir.
Bebeğim 48 günlük oldu. Maalesef çok gazlı bir bebek, uyanıkken nerdeyse sürekli ağlıyor ve benim bütün günüm pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, çocuğu susturmaya çalışma şeklinde geçiyor. Annem olmasa aç kalırız 😣

Geçen gün aklımdan geçtin dedim naptı acaba hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun bebeğin doğumdan sonra yazmıştın yine yoktum ben o günlerde.

O nasıl kir çıktı ilk halıdan:KK57:
Bugün benim için en uygun ödev galiba okuldayım bugün yine 😍
Okula neden gidiyorsun canım?
Aldım odevımı canim bu ara aktif olamıyorum yetısemıyorum hayatın hızına bı kac gune halledıcem ınsallah duzen siz uyku maf etti beni ne ara sabah oluyor ne ara aksam anlamıyorum
Sağlık olsun da canım,gerisi hallolur💕
Bende öyleyim,ruhen bedenen.Zoraki yapıyorum

Kizlar selamlar ev işlerini bir turlu toparlayamayan ben yine aranizdayim bir ara katılmıştım ama grup aktif degildi sanirim yine aktif odevler falan veriliyor.sanirim size ihtiyacim var 🙈

Back