Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah canım teşekkür ederim

Başın sağ olsun
Allah sabır versin kapanmaz ama doğacak evladın yürek yarana merhem olsun inşallah
Amin nane inşallah teşekkür ederim
Geçmişi şimdi okudum
HeySero canım benim Allahım sana sabırlar versin
Yengen için de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun canımm
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah dayanma gücü versin canım benim evlat acısı hiç bi acıya benzemezmiş , ben okurken ağladım yanında olup sarılmak istedim sana
Sağolasın abl sarılmış kadar oldun
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Seromm kanayan yarana Rabbim ferahlık, sabırlar versin
Amiin amin penyezim sağolasın

Dün baya yorucu geçti ama istediğim gibiydi. Yazayım bari yaptıklarımı dermanım yoktu dün

Tüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, katlandı
Tüm evi süpürdüm, sildim
Wc leri ve lavaboları yıkadım
Salon nanay bi haldeydi çocuk odasına falan taşıdım düzenledim oturulacak hale getirdim
Masamı hazırladım
Bir kaç kez daha süpürüldü ev
Bulaşıkları elde yıkadım 2 kez makine çalıştı yerleşti
En son misafirler gidince tüm evi süpürdüm
Salonun şeklini değiştirdim
Konsolun içini düzenledim. Misafir yemek takımını günlüğe çıkardım. Günlüğü bahçeye götürcem ayırdım. Bardakları da öyle yaptım. Mutfak dolabı da silinip düzenlenmiş oldu
2 posta çamaşır yıkandı kurutuldu birazdan katlarım umarım

Sondan bi önceki madde en sevdiğim

Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor. Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Allahım tüm annelere kolaylıklar versin ablacım

Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor. Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçe

Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçe
Gerçekten mi Nane? Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.

Hayırlı cumalar kızlarr
Ramazanda düzenli olayım diye gelmiştim ama ramazan boyunca uğrayamadım. Kızımın kontrolleri dolayısıyla hastanelere git gel, eşimin evde olmasından işlerin aksaması vs derken çok aktif olamadım. Çok düzenli işte yapamadım.
Ama ev kapıdan bacadan taşıyor artık bugün girişiyorum

Dün
Çöpleri çıkardım
Robotun filtresini boşalttım
2 posta çamaşır makineye attım
1 pota kurutmaya
1 posta çamaşırlığa serdim
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Islak mendille evin tozunu aldım ( ben sleepy dense bingo kullanıyorum çok seviyorum evde stoklu var hep )
Robot evi süpürdü
Akşam yemeği yaptım
(Domates çorbası
Tabanı ekmek üzeri yoğurt kıymalı
Salata)
.
Bebişimizi yıkadık
Akşam yemeği bulaşığını eşim kaldırdı
Bende yıkadındım uyumuşuz tam bir kriz akşamıydı bebeğimle banyodan sonra biraz duruldu

Siz ailelerden uzakta mı oturuyorsunuz arya benim kuzenimin oğlu öyleydi. Şehir dışında yaşıyor ailelerden kimse yoktu yanlarında, bi ortama girince inanılmaz ağlar annesine yapışırdı, çok şaşırırdım.
Ama şimdi telefonda görüntülü bile konuşuyor yani zamanla geçiyor merak etme.
Haziranda 2 yaşına girecek :)

maşallah

Gerçekten mi Nane? Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.
Sero yazınca aklıma geldi kuzenim şehir dışında onun oğluda 2-2.5 yaşlarında geldiğinde ağlardı gidene kadar. Annesinin kucağında dururdu hep. Bu sene bayramda gördüm çok iyiydi maşallah 4 yaşına girecek o da. Bence düzelir ya sürekli çıkın siz kalabalık ortam görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…