Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşır yıkandı astım
Komodinlerin tozunu aldım
Ayakkabılığı içli dışlı sildim
Tv ünitesinin tozunu aldım
Sandalyeleri sildim
Bazanin altından birkaç parça kıyafet çıkardım dolaba yerleştirdim
Çaydanlıkları patlattım
un kavanozunu doldurdum
ıhlamur kavanozunu doldurdum
Bunlar dün yaptıklarım yazamamıştım

Yok kuzu, ailelerimiz ile aynı şehirdeyiz. Onlarla hiç bir problemi yok. Ananesi var, 2 teyzesi ve 3 kuzeni var. Babannesi ve bekâr 2 halası var. Hepsine çok sevgi dolu, koşuyor sarılıyor öpüyor. Sık sık görüşüyoruz da...
Bu saydığım kişiler ve biz ( anne - babası) dışındaki insanlara karşı çok çekingen, ağlıyor, kaçıyor. Avmye, markete, dış ortamlara gittiğimizde insanlar onunla ilgilenmezse problem yok koşar, oynar, eğlenir. Ama biri yaklaşıp konuşunca hemen kaçıyor.
Yabancı ev ortamlarına ise hiç girmiyor, direk ağlıyor. .. Zorla sokarsam, çıkana kadar ağlıyor.
Avmlerde ücretli oyun alanları var ya, çocuğunu bırakıp sen işlerini halledebiliyorsun. Dün çok heveslendi, görevli içeri almak için geldiğinde ağladı, gitmedi

Evet canım haklısın bizde şuan ohal lik bi durum var yoksa yapacağım iş değildi
Anladım gönülcüm
Bazı cocukların karakteri böyle ama yaşıda daha kücük Arya bence yaşının verdigi bişey ve korunmaya muhtaç hiç tanımadıgı biri gelip bi anda aşırı tepkilerle yaklaşıyo düsünsene tabi korkabilir aglayabilir bence cok normal ve geçici bi durum

Geldigimizde beri hep yagmur dolu var. Çocukların şansına dışarda rahatca oynayamadılar.
Yine ara ara cıkıp giriyolar eve dışarda baktıgımız 3 kedimiz var onları seviyorlar.
Pazar günü döncez insallah dışarı çıkılmayınca köyünde tadı olmuyo evin icinde otur otur

Eklentiler

• IMG_5541.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…